Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Madn!ght #28930 üzenetére

    Persze, ezért is gondoltam kisebb kiszerelésre (még ha fajlagosan drágább is). Egyébként alapvetően igazad van, de azért egy original csomagolás és a rajta feltüntetett adatok semmivel sem hitelesebbek a boltban vásárolt termék esetén ebben viszont biztos vagyok. És mivel ez nem olyan, amit egyszer kell megvenni és használni, tulajdonképpen ezért drága, és ezért nem mind1 nekem mennyi az annyi. Sajna osztozkodni nem tudok, bár úgy valóban kedvezőbb lenne az ár, amit talán érdemes lenne megfontolni.

    embe: a fiam vazze! Én már öreg, de főleg túl izmos vagyok hozzá. :D Tesinek a kondit vette fel ebben a félévben és mellette is eljárogat gyúrni így heti 3x edz. Elég vékony, szálkás és nem egy zabálós fajta, ezért lenne szükséges ez, ezzel a plusz tápanyagbevitel. Csak hát ez az egyetemi móka nem egy ócsó móka, és hát ilyenekkel még megspékelve... pfff....

    szoki007: nem személyes, ez csak egészséges bizalmatlanság a részemről. Ha ismernélek valszeg más lenne a helyzet, de így ismeretlenül köszi de nem.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák