- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #65537792 #3158 üzenetére
Nem fogja.
Nem csodálkoznék ha a sima 3090-es (a bolti, 540k-ért) lenyomná ár/érték arányban. Tehát nem nézve a használt árakat.
Ha ennél 30%-al a 4080 gyorsabb akkor az max 700k.És szerintem nem lesz 30%.
Az NV féle grafikonok alapján ők se hiszik ,hogy meglesz a 30%.Bárhogy nézzük az az 1200 dolláros MSRP egy ennyire megvágott kártyáért pofátlanság.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Enton
addikt
Na az egyetlen vizesblokkos-t is sikerült elszúrniuk:
INNO3D RTX 4090 ICHILL Frostbite! Great Product - Weird Slogan - der8auer
Nem az volt hogy ez lesz két 8as pcie csatival?
Hát ha más nem még gigáék jöhetnek rendes wb forcal, vagy marad a "házi" vizezés."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz KAMELOT #3171 üzenetére
Lehetne, de most az első vizes hűtésű és kapsz mellé 3-as csatit az eddigi 4-esekhez képest és nem engedi 400W fölé a jelenlegi bios, gondolom ez későbbiekben majd változhat. Ennek most így kb semmi értelme jelenlegi formájában.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Busterftw
veterán
A konkluzioban azert nem ezt mondja. Attol fugg mit nezel.
Nincs coil whine, a blokk minosege jo, remek a hutes es kis meret.
Minosegi kartya, de semmi extra. Itt egyedul azt kritizalta, hogy a marketinggel szemben nem hoztak amit mondtak, nincs semmi "brutal" ebben, de remek kartya.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Busterftw #3173 üzenetére
Na igen. De ezzel a felárral amivel meg egy fe-hez képest, akkor már inkább azt egy akármilyen vizesblokkal és akkor még ráncigálni is lehet ennyiért.
Van az akinek pont ez kellhet csak kár hogy tovább szűkítettek a halmazon aki kinek is lesz ez jó, aki pénzt is ad ezért.
Nálam is most landolt egy 3090 tuf azon is csak két 8as pin van és meg áll 350-400W közt de ez a silent mód meg csak egy 650-es focus plusz van alá, de hamarost érkezik valami erősebb 1000W-es táp hogy érdemben is ki lehessen hajtani.
3x 8 pin az 3x ~150W plusz a pcie port ~75w de itt már a 3 csati megeszi a 400W-ot.
Végülis is csak egy kis ziccer maradt ki amit bios frissítés valószínű meg tud oldani, rev2.0 a véletlen valami hardveres limitje lenne. És rögtön át vált ajánlott vételbe.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
KillerKollar
őstag
Most kapcsoltam csak be a gépet, amennyire lehet kímélem amíg nincs meg az új kábel, és amikor bekapcsoltam a kép teljesen szét volt esve, sajnos a nagy pánikban elfelejtettem lefotózni, de nagyjából valami Ilyesmi volt csak kékesebb árnyalatban. Konkrétan arra googliztam, hogy "dead GPU"... kinyomtam a gépet a power gombbal, áramtalanítottam, első dolgom volt, hogy ránézzek az adapterre, de se az adapteren se a konnektoron nem véltem felfedezni olvadás/sérülés nyomait. Visszadugtam az adaptert a helyére, visszakapcsoltam az áramot és újraindítottam a gépet, azóta normálisan működik... nem tudom ez mi a szar lehetett... Talán driver tekintettel arra, hogy a Windowsom nincs a top-on mert nem lett még újratelepítve, az előző SSD-m telepítése 1 az egyben át lett téve az új gépbe (volt alaplap/proci/ram csere is), de eddig nem volt ilyen gond
Vagy lehet, hogy a monitor szórakozott? Előtte a PS5-öt használtam HDMI kábellel és utána váltott át DP-re.[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
válasz KillerKollar #3175 üzenetére
Huh ez érdekes...aszem 1x nekem is adott ilyen képet a 3080 tuf , de kb 1 év használat után
Azóta kutya baja (lekopogom bal kézzel fa asztalon felfelé) -
KillerKollar
őstag
-
addikt
válasz KillerKollar #3177 üzenetére
Pontosan ilyenem nekem nem volt, csak egyszer egy gép indításkor a kijelző felső harmadába némi sercegés és villogás, hol elment a kép hol előjött.....gyorsan próbáltam leállítani a laptopom mikor volt kép mikor nem alapon, ezután újraindítottam és azóta semmi. Pár napja volt. Szépen leteszteltem a vga-t, terheltem benchmarkokkal és semmi. Azért izgultam be, mert bányászkártyát vettem és hirtelen beijedtem csak nem itt a vég ráadásul garancia nélkül. Nem is értem, arra gondolok hogy a Win11 tréfált meg a maga humorával, már volt és van részem benne cpu órajel beállítás stb..., elfogadom mert mi mást tehetek. Nem lesz ott gond mint nálam sincs.
Ja elnézést egy rtx 3080 ti van beüzemelve, topik tévesztés, amúgy mindegy szerintem. Legalább itt is meg tudtam szólalni.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
KAMELOT
titán
válasz KillerKollar #3175 üzenetére
Driver behibbant. Nekem is volt 1x. Nem kell betojni.
Format C: aztán csókolom.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz kevike576 #3184 üzenetére
Vagy 5-10 percig ott volt, Budapest, cég vitte el csak ugye lekerült a kilistázásról amint a termék nem elérhetővé vált
szállításra kész, csütörtöki átvétellel volt elérhető@RM007: egy beragadt felbontott/visszavitt készlet, esetleg RMAból kapta vissza a bolt de közben már visszaadták a pénzt stb.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kevike576
senior tag
Az érdekes, hamarabb szokott eltünni !
Főleg, hogy jobb árazása van mint launch-kor -
kevike576
senior tag
válasz KillerKollar #3179 üzenetére
Most hogy betoltál egy talicska pézt, azért élvezd ki egy darabig
Alzás rendeléshez: a vga-ról te húztad le a fóliákat, magyarán bontatlant kaptál ? -
kevike576
senior tag
válasz KillerKollar #3188 üzenetére
Köszi , többet nem kérdezek már a rendelés körülményeiről, promise
Btw.: nem kell sokat várni a derékszögű cablemod rendelhetőségére (mégha nem is biztos, hogy ez a probléma forrása)
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
fórumtárstól sikerült szerezni egy Inno 4090-et, teljesen bontatlanul. 3070 ki, ez be. próbáltam az átalakítóval annyira vigyázni, amennyire csak lehet, gépház oldala picit nyomja, de nem vészes (ASUS TUF GT501).
a teljesítménytől leesett az állam. 3x32" 1440p monitor van rákötve, szóval 7680x1440-ben tolom a játékokat. esélyem nem volt semmivel megfogni. ha pedig van frame generálás az adott title-ben, akkor végképp.
ahogy olvasgatom, mindenki azonnal rendeli a tápjához megfelelő kábelt... szerintem nálam is ez lesz. GA sorozatos 850-esem van (EVGA).
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
warcat
veterán
válasz KillerKollar #3188 üzenetére
Meh, én használom normálisan, úgy vagyok vele, hogy a gyártó felelőssége és hibája lenne, cseréltetném, végső esetben pedig jelenleg Gamers Nexus is felvásárolná jelenleg
EA: It's in the crate!
-
nutella1
őstag
Kurv@ jó kártya ez Anulu, toljad neki. Átalakító meg lesz, ez csak ház függvénye, hogy a gépház oldala ne nyomja, szerintem sokan kis házban próbálkoznak. Ha a ház nem elég nagy, a toldó megoldja.
#3193: Of Course.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
anulu
félisten
válasz nutella1 #3192 üzenetére
remélem az átalakítója is jó lesz
kártya tetejétől kb 5 venti van a gépház oldaláig.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gaben22
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy Strixet miért nem lehet kapni, 1-1 bolt írja, hogy van nekik raktáron, mondjuk némi felárral, de tekintve, hogy más boltoknál nem is kapható nem hiszem, hogy ne vinnék el a náluk levő (kitujda mekkora) készletet, úgyhogy kicsit kételkedem pl. a Firstshop "raktáron" megjelölésében. Vajon Strix miért nem kapható máshol (Aqua, Ipon vagy akár Alza)? Nem követem annyira a nemzetközi helyzetet, de nekem az az itteni és nemzetközi benyomásom, hogy azért 4090-hez hozzá lehet jutni (GW, MSI..). Miért pont Strixből van akkor hiány? A szlovák székhelyű PGS-nél elvileg kapható, de inkább magyar székhelyű boltból vennék (nem ideológiai okokból hanem garancia miatt, magyar szabályokat mondjuk, hogy valamennyire ismerem, szlovákot meg semennyire). Bár ahogy nézem talán van Asus márkaszerviz itthon, akkor lehet végülis mindegy honnan veszem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
KillerKollar
őstag
Mi az, hogy a hazai Asus nem foglalkozik grafikus kártyákkal? Akkor hogy működik a gyártói gari? Elküldeni azért el lehet nekik, csak továbbküldik oda ahol foglalkoznak vele? Szerencsére még nem kellett ilyet intéznem... az Alza válasza erre az egész adapteres témára meg nagyon nem volt bizalomgerjesztő...
-
adakiller
senior tag
válasz KillerKollar #3196 üzenetére
Én anno ezt a választ kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.
Minden körülmény között csak a vásárolt kereskedőnél tudja leadni garanciális ügyintézésre.
Üdvözlettel,
xxxxxxx
ASUS Ügyfélszolgálat -
warcat
veterán
válasz KillerKollar #3196 üzenetére
Úgy, hogy nem foglalkozik vele,emlékeim szerint bérelt szolgáltatás a szervíz itt, meg egyébként is szakember kell hozzá mert javítják amit lehet.
A warranty résznél le is van írva, MSI és Asus garantáltan így működik, egyénnel csak akkor foglalkoznak ha megszűnt a bolt, továbbá a gyártói garanciális időszakban ha van még a boltin túl.Semmi problémát nem okoz, én amit most gariztattam, boltnál jelzett probléma után első körben "elmentem" virtuálisan emailben az olasz Asus supporthoz ahol a kártyát vettem a probléma leírásával, ők visszaküldtek a válaszemailben(48 órán belül válaszolnak a vállalásuk szerint és így is volt) a kereskedőhöz a levelükkel és a webticketem számával, hogy nyugodtan hivatkozzak erre a levélre, és arra tényre, hogy a vásárlástól számított két évig a bolt intézi Asussal az RMA-t.
Bolt ezután elfogadta a kártyát, küldött nekem azonosítót és ment simán külföldi csomag GLS-el amit ugyanúgy feladhatsz otthonról futárral, vagy csomagautomatával, vagy csomagpontból, zéró hátrányt jelentett, hogy "jajj nem itthoni".
Úgyis megy külföldre.EA: It's in the crate!
-
voodoo98
addikt
Ez volt már? Bocs, ha igen!
NVIDIA 16-Pin Adapter Comes In Two Flavors, 300V Is Good For GeForce RTX 4090 But 150V Is A Fire Hazard[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Gigabyte RTX 4060 Ti GAMING OC 16GB eladó
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE RTX 4070TI SUPER WINDFORCE OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / UTOLSÓ DARAB!
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- Új RTX 4070 Ti Asus TUF 12GB 36hó Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest