- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz SoulReaver #4247 üzenetére
A demo-t toltam le pár hete, vicc!!! Olyan FPS bezuhanások voltak, csak pislogtam! Irreális a gépigénye.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, driverben be van állítva, hogy 240 hz-es a monitorom, de WoT alatt felugrik 390-re is, hogy tudom fixálni 240-re? G-Synces a monitorom
Fully electric lifestyle!
-
fbaloo
tag
próbáltam mindkettőt és szerintem is erős ugrás a 4070ti a 4070hez képest, legtöbb esetben 30%al erősebb. Pl Rdr2ben kifejezetten nagy volt a különbség.
A 12 GB nekem is fáj, de a 4080 vagy 4090 ára mégjobban fáj. Bár a mostani GB Aorus elitet végül 412ert vettem, és vannak már 4080ok 480-490 magasságában - de ezek mind gainwardok és azoknak a minőségétől félek, mert már inno3dvel megegettem magam.
-
csabiy
csendes tag
Sziasztok!
Azok véleményét kérném, akik 4070 kártyát használnak 1080p fullHD felbontás mellett. Mik a vélemények, tapasztalatok?
Jelenleg 3060ti kártyám van, elgondolkoztam 4070-re váltáson, de monitort nem igazán váltanék. Mennyire lenne ésszerű a váltás? Mik a hátrányok?
CPU i5-12400F
Leginkább mai címekkel játszom, mint pl Alan Wake 2, Hogwarts Legacy, Starfield (multik nem igazán)Köszönöm előre is!
-
lanw
aktív tag
Szia,
Pont így jártam el én is, teljesen elég az AAA játékokhoz is magas frissítési frekin is, általában lockolt 144-en játszom, és az optimalizálatlan hulladékokon kívül mindenhol megvan,vagy legalább a 120fps, ultrán..Egyelőre nem bántam meg,viszont feljebb nem mennék ezzel a kártyával,gyenge 2k-ra mint a reggeli harmat.
To be or not To be
-
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok!
Aki régebb óta használ 4070ti kártyát írna egy pár sor véleményt? Erős a gondolat bennem a váltás irányába. (7900xtx-ről) Viszont nem akarok meggondolatlanul dönteni. 1440p-n játszom.
Köszönöm
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
gainwardgs
veterán
válasz szabesz0524 #4265 üzenetére
7900XTX-ről
-
Peace
nagyúr
Miért szeretnél egy erősebb kártyáról váltani? RT nélkül agyonveri a 4070 Ti-t, de sokszor bekapcsolt RT mellett is. Több VRAM. Egyedül a Frame Generation nincs meg, de az legyen a legnagyobb baj.
-
kispal87
aktív tag
Ha kevésnek érzed a 7900XTX-et akkor a 4070TI is az lesz!
-
szabesz0524
csendes tag
Igazság az, hogy hianyolom azokat a fìcsöröket amiket az Nvidia megad a felhasználóinak. Szerencsétlen amd csak szenved az RT-vel.
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
Peace
nagyúr
válasz szabesz0524 #4269 üzenetére
Arról a kártyáról szerintem minimum 4080-ra.
-
MODERÁTOR
70Ti RT-vel, semmivel nem leszel elorebb mivel ehhez min 4080 kene. Meg a 7900xt is romma veri a 70Ti-t, nemhogy az xtx
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
h1mpi
félisten
Mik azok a focsörök, amit hiányolsz? Nekem soha nem volt AMD kártyám, szerintem nem is lesz, de érdekel
Fully electric lifestyle!
-
tibaimp
nagyúr
A 7900XTX-től csak a 4090 erősebb, a 4080 kb. egy szinten van vele kevesebb VRAM-mal. Szóval, ahogy fentebb is írták, minimum 4080-at kellene venned.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
szabesz0524
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
gainwardgs
veterán
válasz szabesz0524 #4275 üzenetére
Milyen kártya amúgy?
Én szívesen odaadom érte a 4070ti-t -
MODERÁTOR
válasz gainwardgs #4276 üzenetére
Csak majd egy füldugót szerezz be hozzá
24 órát bírtam ki az xfx 7900xt-vel, ilyen hangos/szar hűtéssel régen találkoztam. Fűt mint a villanyrezsó, fogyasztása brutális, a hangját még egy F22-es vadászgép is megirigyelnél.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
szabesz0524
csendes tag
válasz gainwardgs #4276 üzenetére
Sapphire pulse - kiegyensúlyozott ventilátor profil mellett amúgy nem hangos, de elengedi 75 fokig. Tény, hogy sokat eszik 360watt Tudna többet is.
-
MODERÁTOR
válasz gainwardgs #4279 üzenetére
Igen ennek jó a hűtése. Cod alatt iszonyat durva fps értékeket hozott, de a fogyasztást látván inkább lemondtam róla
szabesz: 70Ti strixre mentem most vissza, szerintem ez az egyik, ha nem a legjobb. (a suprim talán mégjobb volt, de az 40 ezerrel drágább)
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz gainwardgs #4282 üzenetére
380W körül (HW info szerint, nem konnektorban mérve)
220+ stabilan, wqhd max graf. (RT off nyilván) Cold War. De az új cod is nagyon tekert.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gainwardgs
veterán
Azért a Control se kutya, full RT-vel
[ Szerkesztve ]
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Kb: 2 héten belül szeretnék 4070 TI-re váltani.
Próbáltam vissza-vissza pörgetni és átolvasni, hogy milyen tapasztalatok voltak a különböző kártyákkal.350-370-et tudok rászánni jelenleg és eddig a legszimpatikusabb a Palit Gamerock volt számomra.
Erről mi a véleményetek?A másik a Zotac AMP lett volna, mert a design nagyon tetszett de ott a venti hangjáról sok negatívat olvastam.
-
-
gainwardgs
veterán
Szerintem ugyanaz mint a Gainward phantom sorozat
Amúgy semmi extra gond nincs vele, a ventiket leszámítva, 45% ventilátor sebesség felett már zavaró a hangja
Jó nekem kb 25cm-re van tőlem a gép.
De egy jó kis Uv profillal 40% felett úgysem látod a ventiket
Tuningban sem rossz, az enyémnek 3060Mhz/23000 MHz Ram a vége.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz gainwardgs #4287 üzenetére
Nekem is megvan, csak még nem toltam.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Peace
nagyúr
válasz gainwardgs #4287 üzenetére
Nagyon jó kis game volt! Már 2080S-el is állatul nézett ki! AWE kieget mindenképp érdemes lenyomni Alan Wake miatt!
-
BMdeal
csendes tag
Köszi Srácok!
Remélem, hogy rövid időn belül csatlakozom én is.👍 -
Pakmara
őstag
Beteszem ide is
Nem közvetlen topik téma de lehet sokakat érdekel. Igor'slab teszt 12VHPWR és 12V-2×6 csatikról. [link]
-
Peace
nagyúr
Most itt délelőtt beszélgettünk kicsit kollégával, hogy mennyire megoszlik a tábor. Sokan sírnak, hogy mennyire szánalmasan gyengék ezek az új kártyák. 4090-es 20 FPS körül képes megjeleníteni egy CP2077-et bekapcsolt PT mellett és felskálázások és egyéb "csalások" nélkül. El kell fogadni, hogy ezek a hardware-ek jelenleg ennyire képesek ilyen technológiák alkalmazása mellett. Majd a 6***-es kártyákon biztos állatul fognak futni. Viszont amíg frame generation-el és a DLSS Quality-vel ilyen minőségben és sebességgel tudunk játszani, mint jelenleg, akkor szerintem egy szavunk nem lehet. CP2077-et toltam végig a kiegészítővel együtt meg Alan Wake 2-t is, és Darktide-al is rengeteget játszottam. Azt kell hogy mondjam, se grafikai hibákat, se irányításbeli latency-t nem tapasztaltam egyiknél sem. Szóval ha 2K-ban max grafika mellett röhögve megvan a 60+ FPS (Darktide esetében 120) különösebben észrevehető grafikai romlás nélkül, akkor szerintem ez igenis dicséretes egy 4070 Ti-tól. Az meg hogy mit hoz a jövő vagy mikor fogy el az ereje, azon tökéletesen felesleges rágódni. Dőljetek hátra inkább és játszatok!
-
őstag
Sziasztok, srácok van egy rtx 3060TI videokártyám, szeretném lecserélni 40-es sorozat valamelyikére, illetve az lenne a kérdés, melyikre érné meg a váltás a legjobban, és persze minél kevesebb pótlással. Egy 180Hz-es 2k-s monitort hajtana
[ Szerkesztve ]
-
Tekintve, hogy a 4060Ti csak 10%-kal gyorsabb fHD-n, és csak 5%-kal gyorsabb 1440p-n (4k-ben meg még akár lassabb is), ezért minimum 4070-re érdemes cserélni. És sokat rá kell fizetned.
De amúgy ha 180fps-ben gondolkodsz a modern játékokban, akkor még 4070 sem lesz elég, minimum 4080-ra kéne cserélned. Igen, fHD-ben.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs