Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Úgy néz ki lesz egy 3080 FE kártyám, igazából egy hirtelen felindulás vezérleve egy másik kártyát beszámítva lesz. Amúgy a mostani A770-essel is meg vagyok elégedve és valószínű mellé lesz rakva. (AI-ra is kell de arra meg 10Gb nagyon határ)
    Arra leszek kíváncsi elsősorban hogy a 10Gb vram miben fog limitálni játékoknál. Monitorm 2560x1600@60hz 10bit de fullhd ablakban szoktam játszani.
    Cyberpunkra kíváncsi leszek, az a770 hozott 60fps-t átlagban RT ultra fullhd módban, de ugye ez az átlag volt, remélem a 3080-as ennél azért jóval gyorsabb lesz. Starfield szintén megvan 60fps de csak frame gen-el az a770-el, bizakodó vagyok hogy ebben is jobban fog teljesíteni.
    Amiket olvastam hogy alulfesz igen ajálott (0.800mv?) amit egyből beállítok, azaz hatékonyra lőném be. Azt is olvastam hogy ezeknél volt gond a vram hőmérsékletével, nem tudom hogy ez a kártyámra is jellemző lesz-e majd.
    Ha Intel kártyát használnám kimenetnek, esetleg lehet olyat hogy Xess-nél hardveresen az intel skálázik? vagy ilyenkor a játék egyből a windosban beállított kártyára terheli rá? Össze akranám veti a hardveres Xess-t és DLSS-t de nem lenne jó ha az Xess szofteresen futna az RTX kártyán.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák