- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Vajon sikerül megcsípni 3-kor egy 3090-et?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Puzzony
kezdő
válasz Zsombors97 #2402 üzenetére
i5-8600k, 5ghz all core.
-
Black_Sheep
tag
Amazon: [link]
PNY 3080: 979€, okt. 12 beérkezéssel[ Szerkesztve ]
-
Zsombors97
tag
válasz Black_Sheep #2405 üzenetére
+50 € shipping FeelsBadMan
-
Laraxior
titán
válasz Black_Sheep #2405 üzenetére
Október 12. Vielleicht
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tengri
senior tag
válasz Laraxior #2403 üzenetére
Ha "normál" áron lesz MSI Gaming X Trio akkor nálam izzani fog az F5
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Laraxior
titán
Egyszer kell csak megnyomni, mert mire betölt már fél4 lesz, addigra üres a raktár.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz szasanyi #2400 üzenetére
Én csak azért vettem meg a túlárazott iponos asust mert nekem sietős. Cyberpunkra készen akarom látni az új gépet. Amúgy vártam volna mit dob ki az AMD ha semmi jövőbeli játék nem érdekelne jelenleg. Tőlük most inkább az új procikat várom...hátha októberben már kapni.
Én egyébként 5 évente építek csak, így lassan de biztosan visszahozom a veszteséget.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz Zsombors97 #2411 üzenetére
Először 650k-ra gondoltam, de itthoni árképzéssel 690-ig belefér. Caseking.de-n jelenleg 1709.06 Euro a feltételezett ár. Meglátjuk. Az asszonynak 700k-t mondtam fejlesztésre.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
-
csibuka85
senior tag
válasz Zsombors97 #2411 üzenetére
Sok az a 76 fok a Gaming X Trion. Valamit most elronthatott az MSI sajnos. Nézegettem én is de lemondtam róla , mert az FE is annyit produkál hőfokban.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
szasanyi
félisten
válasz MomoSinX #2413 üzenetére
5 évre nem lehet gamer pc-t építeni, de te tudod. Egyébként ha goromba lennék azt mondanám: mindenki: úgy hülye ahogy jól esik neki! De nem vagyok az, így azt mondom: mindenki oda teszi a pénzét ahova akarja. De az igaz, hogy amíg ilyen vásárlók vannak - ahelyett, hogy beintanének a pofátlan kereskedőknek - ez a helyzet nemigen fog javulni. De gyorsan biztosan nem.
-
Tengri
senior tag
válasz snecy20 #2416 üzenetére
A többi már megvan...csak nem tud róla (vicc volt).
-
MomoSinX
aktív tag
válasz szasanyi #2419 üzenetére
Miért ne lehetne? Boldogan elvoltam i5 + 970-en 5 évig. Csak az utolsó 1 évben éreztem hogy már tényleg öregszik, de még most is lehet rajta korrekt beállításokkal játszani 1080p-ben. A 3080-hoz meg már felmentem 1440p-re. Elleszek én ezzel. Ésszel kell építeni, ennyi szerintem. Generációként ugrani minden évben sosem érte meg az én szememben.
-
elite.cs11
senior tag
2016ban építettem a jelenlegi gépem 6600k + gtx 960. Ez utóbbi lett lecserélve egy 2060S-re. Most a Horizon Zero Dawn-ban éreztem meg igazán a korát a játéknak. RDR2 is elmegy, lenyomott beállításokkal. Nem kell személyes sértésként venni azér, mert ő kifizette azt amit te nem fizetnél ki.
-
snecy20
nagyúr
válasz elite.cs11 #2425 üzenetére
Ami nálad lassan a nagyon szűk keresztmetszet lesz, az a 4 mag 4 szálas i5.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Zsombors97
tag
Ezzel nem értek egyet egyáltalán. Nyilván a most 5 éves PC-k már nem viszik full grafon a dolgokat jó FPS értékek mellett, ez természetes, de azért lehet ezt okosan is csinálni. Egy jó ház, táp, hűtés akár 10 évig is jó lehet, ha jó procit veszel 5 évig alsó hangon jó lesz. Persze kompromisszumokkal jár, de lehet 5 évre gamer pc-t építeni.
-
szasanyi
félisten
válasz MomoSinX #2424 üzenetére
Nem akarok belemenni ebbe a téma, mert ez nem az a topik. Azért ennyit megjegyeznék: lehet csak érdemes 5 évre tervezni mert az beláthatatlan időintervallum ami alatt technológiailag és teljesítményét tekintve is tuti elavúl nem szólva az elértéktelenedéséről.
És ha már konkrétam azt említetted, hogy "Ésszel kell építeni.." hát a VGA vásárládod ezzel szöges ellentétben áll.
Zsombors97: nem kell 1etértened, de 25 év után ezt bizton állíthatom. Persze, használható lesz 5 év múlva is a PC ezzel nem vitatkozom.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Hátha van akit érdekel: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO - 355k
snecy20: amig ~100k a 3700X gondolom olyan 125-130k körül biztos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz elite.cs11 #2436 üzenetére
Nem tudom milyen felárral fog menni a 4700X, mindenesetre a 3700X is már egy komoly ugrás lenne. Csak ajánlani tudom azt a CPU-t, volt nekem is.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz szasanyi #2431 üzenetére
Én sem kötekedésből mondom, de annyival azért nem fizettem túl hogy összedőljön a világ. Max egy 300-at tartottam volna reálisabbnak érte, a 80k extra költséget meg megpróbálom lefaragni a Watch Dogs és a Geforce Now kódok eladásával.
Külföldön sem sokkal jobb a helyzet és mindenhol backorder van, abszolút nem garantált hogy látni fogtok októberben (vagy még az idén) kártyát. Akinek összejön gratulálok, nem fogok érte utálni senkit.
-
Laraxior
titán
válasz MomoSinX #2441 üzenetére
26%-al fizettél többet. Azért az nem kevés
-
xerobyte
aktív tag
Botrány, ami ezzel az indulással van
Kezdem azt érezni, hogy ha tényleg megvárom az okt. 28-at, akkor idén már nem lesz kártya, semmilyen...Szokásos scenario: az AMD top kártyája valahol a 3070 és a 3080 között lesz több rammal, de rosszabb sugárkövetéssel és ők is csak limitált készlettel nyitnak és mire ez kiderül, addigra már elő sem lehet idénre rendelni + a magyar nyerészkedő boltok az alap 3080-asok árát elrugdossák 300K-ról 380K-ig.Korábban rendeltem már Vega64-et OCUK-ról és jó tapasztalat volt (bár nem volt gari probléma). Mik az ajánlott oldalak, ahonnan érdemes lehet berendelni? Ajánlott = jó gari hozzáállás!
Caseking?
Scan.co.uk?
Egyéb? -
Laraxior
titán
válasz xerobyte #2447 üzenetére
Mindenhol feljebb mentek az árak, kivéve az nVidia oldalán a FE verzióé.
-
Albigator
őstag
válasz elite.cs11 #2444 üzenetére
Én pont most adtam el a 3700X-emet (előtte pedig az RTX 2070-em).
Szerettem, de azzal is lenne bottleneck bőven WQHD 144 Hz-en. A terv 3080, esetleg 3070..
Zen3-tól várok nagy előre lépést e tekintetben, remélem nem csalódok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest