- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz hszilard666 #13750 üzenetére
Szerintem egyértelműen ez a járhatóbb és ésszerűbb megoldás.
Nálam(igaz csak 760Sli volt) közvetlen a kártyák elé helyezett venti 8-10 fokot hűtött a felső,6 fokot az alsó kártyánál.
Szerintem ez a leghatékonyabb megoldás és a légáramba se kavar be.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Gépház és kártya függő.
Arra gondolok, hogy szeretnéd-e tuningolni a kártyákat, illetve milyen hűtés található rajta?!
Ha nem referencia mindenképpen nagy gépház kell neki sok ventilátorral hogy azokat tudd hűteni.
Gyári értékeken nem okozhat problémát, de ha húzod őket, termelnek olyan hőt, hogy ahhoz már a ventilátor is kevés lenne...#13750) iszilard 100% ventilátorral talán-talán tudod hűteni őket, de ez attól is függ hogy a felső kártya mennyire ér hozzá az alsó kártyára....
Ha olyan az alaplapod hogy közvetlenül összeérnek a grafikus hardverek, akkor szerintem a tuningot felejtsd el...
Azért nem kis hőt termelnek.
Én ezt személy szerint kipróbáltam, elindítottam a Metro Last Light című játékot és hagytam egy epizódnál ahol eléggé izzadnak a kártyák, állni a vasat.
Oda raktam az ujjam a számítógépházam seggéhez a felső kártyához és csak ott tartottam, érzékeltem a kifújt levegő hőmérsékletét...
Kb 1-2 percig bírtam utána maga a levegő égette a kezem... Nem tudtam tovább ott tartani az ujjam, csak ilyen hőt termelnek...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Th1sN04ll
senior tag
Vegyel mar egy normalis lapot melle kis csenevesz izere akarsz 2 batart tenni....
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz hszilard666 #13754 üzenetére
Ha kis szar kell mondj le azslirol ha normalis cucc azt normalis lapba hazba kell tenni!
-
hszilard666
veterán
Skacok!
Úgy gondolom folytassuk itt:[link]
Mielőtt jön egy modi és elkaszálja a hszeketKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne eme fórumon lévő profik tanácsára, videókártya csere előtt előtt állok. A kérdésem az lenne, hogy a mi a különbség a GTX 780 Ti 3GB GDDR5 illetve a GTX 780 3GB GDDR5 közt?
A TI verzió annyival jobb? Mert az ára kb. 50-60. Eft több mint a sima 780. Előre is köszönöm a türelmeteket és segítségeteket.
-
SzlobiG
félisten
válasz hhelikopter #13759 üzenetére
10-15%-al gyorsabb, ha neked megér 50-60k-t akkor a ti-t vedd.
Amúgy szvsz nem éri meg akkora felárat, de hát a csúcsot meg kell fizetni.
-
westlake
félisten
Nem, nem jobb annyival, amennyivel többe kerül. Mint flagship kártya (bár az inkább a TITAN Black most már) túl van árazva. Ha van rá pénzed, vedd meg nyugodtan a Ti-t. Ha viszont jó ár-érték arányú kártyát akarsz, akkor a sima 780-at, vagy 290X-et vegyél.
Egyébként az ehhez hasonló kérdéseknek is van dedikált topikja.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Firestormhun
senior tag
Tuninggal 1080p-ban GTX 780 is elég lesz egy darabig. Ennél több pénzt videókártyára én már nem adnék ki jelenleg, mert a mostani GPU architektúrák már nagyon benne vannak a korban. Kis Maxwellt látva NV talán képes 28nm-en is kihozni új flagship kártyát idén.
...
-
Sonja
nagyúr
-
westlake
félisten
Ennek még mindig a találgatós topikban van/lenne a helye.
Egyébként egyáltalán nem "életszerű" a 8GB-nyi memória.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
TITAN Z
EVGA 12G-P4-3990-KR
738.000 forint + ÁFAPlay nice!
-
Fail3D!
addikt
válasz westlake #13767 üzenetére
Azert kivancsi lennek ebbol hany darabot fognak ertekesiteni vilag szerte. Ami tenyleg vegfelhasznalokhoz jut nem kiallitasra, bemutatora stb Azert ez mar kulfoldi viazonylatban sem kis osszeg Ez mar rekord aru "gamer" vga meg ha nem csak ez a funkcioja. Ph n vajon lesz ebbol elado peldany a kov 2-3 evben?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Ujra en...ez mennyire vallalhato szerintetek?
Lestem kulfoldi teszteket, eleg zsivany cuccnak nez ki, csak kerdes mennyire megbizhato.
Tudtok barmi rosszat a Palit ellen?...
-
Devid_81
félisten
-
hszilard666
veterán
-
Alice90
aktív tag
Üdv!
érdeklödnék ,hogy akinek gtx 780-a van mennyire melegszik játék közben ultrán ?
Mivel nekem r9 290-es videókártyám bf 4 ultrán 78 fok
call of duty ghostban 68 fokén kicsit ezt sokallom
És gondolkodok a gtx 780-ra váltás
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
the_mad
aktív tag
válasz Alice90 #13792 üzenetére
A Lightning 47 fokot megy max a Ghost alatt (pont most játszom vele). A BF4 meg olyan 60 fokon fut. Persze alap órajelen. Tunningban egyedül a Valley bench esetére emlékszem, ahol 1150-es órajelen, 72 fok volt a maximum.
[ Szerkesztve ]
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Alice90
aktív tag
-
szmissz
senior tag
válasz Alice90 #13798 üzenetére
Utána kellett volna olvasni a vásárlás előtt...
Egyrészt brutálisan melegszenek a 290-es kártyák, másrészt élsimítás miatt Ati-t venni? Tényleg olvasgatnod kéne a témában, mert ez akkora butaság, hogy égnek áll a hajam tőle.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest