- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz monosz #14753 üzenetére
Üdv,
a púp egy led, és az alatt van egy GPU Reactor, hogy nevezzük nevén a dolgokat. Ez a cucc még nem jöttem rá, hogy micélt szolgál, de gondolom tuningban van nagy szerepe.
Nagyobb bitang hűtő meg a D15-öt, és nem tudom elférne e a kettő egymás mellett.
Egy EVGA vagy egy Asus szerintem még backplate-val is elfér, de az MSI azon is túl lő a púpjával.
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz Goblin12 #14754 üzenetére
A D15 10mm-el szélesebb,a D14-nél,azaz 5mm oldalanként.nekem most 13mm a távolság a Gpu reactor teteje,és a hűtő alja között.Ha ebből elvesszük az oldalankénti 5-5mm-t,akkor is marad 13-5=8mm.Tehát,gyakorlatilag elfér,és még marad is a "reactor tetejétől sacc/kb,8mm.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Goblin12
őstag
válasz norb55 #14755 üzenetére
Üdv,
Asus DC2 443,75€ 134k huf
EVGA GeForce GTX 780 Classi 492€ 148k huf
MSI Lightening 780 468,50€ 141k hufMi a helyzet vizzel ott is megáll a tuning 1,2-nél, léggel nem igen szeretném kinyírni. De most hogy mondod, hogy hűvösebbek mint az evga az már pénzben is más.
monosz+tom_tol mondtam már, hogy buta vagyok? hát az első slot a lapon egy PCI-E X1-es csati ebből elvehet amennyit akar és alatta akkor van hely még akár burkolattal is.
És most már, hogy ténylegesen lefixáljam, hogy ki legyen mi van a garanciával ha leszedem a blokkot, vagy amiről a gyártó nem tud az meg se történt?
Köszi.
-
norb55
őstag
válasz Goblin12 #14762 üzenetére
Vbiossal, mindegyik megy szépen. Vízről nemtudok nyilatkozni. De a classified nem ad hozzá hátlapot gyárilag. A DC2-re alapból van. Nem garancia a tuningra az a sok VRM. Ha a GPU nem bírja, lehet akármilyen jó VRM-el ellátott kártyád.
h1mpi ASUS GTX 780 Poseidon egy nagyon jó kártya, én is ajánlom, olyat akartam venni, de rájöttem 780-ról 780-ra váltsak
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
-
kasa85
őstag
Skacok ma, vagy is tegnap beszéltem egy harverkeres szakival.Azt mondta, hogy a tápom kevés.12voltom 64 ampert ad le.Aidával néztem tuningolva a kártyát.Ott 61ampert mért max.A tápom thermaltake toughpower tpx-775m 775w .Link[link].
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Érdekelne a véleményetek, mert Sli akartam, de egyre kevés akkor táp csere.Cf Sli mindent el vitt ez a táp nem értemmiért kevés nemolcsó, és csúcskategóriás bizonyos téren.Lehet ez miatt nem tudom 100Mhz gpu felé vinni?A következő.Nincs 900Mhz beragadás most vettem egy Windows 8.1 x64 oem kiadást, de , ellé retailt csak kulcsot 3000ft ért egy évig játszhatok vele.26000 volt a lemez eredeti a pros kulcs 3000 majd le jár játszok a simával játékra, netre, filmre jó.Elnézést mégtábla gépen vagyok, mert most megy fel a Winfos.
[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
TTomax
félisten
válasz kasa85 #14777 üzenetére
Na azzal a szakival többet ne beszélj,mert aki azt mondja hogy egy single rail 64A leadó táp kevés a gépedhez annak nem sok fogalma van az egészről,vagy esetleg valami másban szaki,de ebben nem.Arra a tápra 2darab 780at rárakhatsz a 2500K mellé,nem egyet...Ott neked valami más gond van,ha gondolod ránézhetek teamviewerral hátha látok valamit.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
odorgg
addikt
válasz kasa85 #14777 üzenetére
Már hogy a retekbe ne lenne elég egy kártyához az a táp? Nem tudom ki mondott ekkora hülyeséget Hardverkernél, de gratulálok a hozzá nem értéséhez
350W körül eszik alapon a konfigod, ha léggel tuningolsz, akkor 500W felé az életbe nem fog menni a fogyasztás. Pláne nem ilyen +100-200Mhz-es OC-tol.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kasa85
őstag
Vissza olvasol meglátod miért töröm a Magyart.Nem tudod mi van akkor ne sértegess,ha lehet.
ZTomax nem is fogok sejtettem, hogy egy tápot akar rám sózni.Lehet a klaviatúrám zárlatos nem tudtam belépni a bioszba fogtam azt ketté törtem a klaviatúrát.Ha rá nézel meg köszönném
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Ordog én is kapisgáltam sejtettem valami érdek vam a hátérben.Amúgy a kártya megy végre nem ragad be, Eredeti a Windows 8.1 Pro x64, és megy mint a villám, de klaviatúrára várok, mert zárlatos volt a klavia túrám fel baszott most a száz akárhány gomn van szanaszét akkorát adtam neki.
-
Devid_81
félisten
válasz kasa85 #14785 üzenetére
Biztos, hogy nem sertegetni akart.
En sem tudom mi van, de en is nehezebben rakom ossze sokszor mizu
A tapodra visszaterve, tobb mint kellene...nem hogy keves.
En inkabb ezt az egesz tuning oruletet hagynam a francba, azonkivul hogy 3dmarkokban elorebb leszel masra nem jo.
Hoz valamit a konyhara de nem annyit hogy amiatt ne kelljen soha vga-t cserelj.
Ahol a Te kartyad kifullad, ott mar 1300as GPU orajelesek is kifulladnak majd....
-
helkis
veterán
válasz kasa85 #14786 üzenetére
én sem sértegetésből írok:
a vga tuninggal szvsz addig nem kéne foglalkoznod, amíg nem tudod azok alapjait, olvass utána az alaplapod/procid/ramod/tápod/vga-d topicjában, hogy mik a lehetőségeid, ill. milyen problémát hogy lehetne megoldani adott esetben.. természetesen addig felesleges tuningolni, amíg a nem tuningos alapokkal sem vagy tisztában, tehát érdemes azoknak is utánanézned, mi miért hogyan tud működni, hogy pl milyen bios-beállítás mit is takar, mire jó, van-e értelme tuningolni egyáltalán, hoz-e annyit a konyhára, adott felbontáson, hogy megérje a vesződséget .
+annak is utánanézhetnél, ha már ennyire belejöttél, hogy adott programnak milyen hardver fekszik jobban (vagy hogy a vga nem elég-e vagy a procid hozzá), nem érné-e meg pl. egy R9 290-re beruháznod inkább...másfelől, ha mi megtiszteljük egymást azzal, hogy értelmesen kérdezünk/válaszolunk egymásnak, akkor kérlek szánj rá időt és te is tedd meg ezt (nekem pl fáj olvasni a hsz-eidet), egy érthető kérdésre sokkal könnyebb válaszolni, mint egy nekem/nekünk zagyvaságnak tűnő hsz-re..
az is lehet, hogy a billentyűzeted volt hibás, tehát javulásra számítunk..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
bombibmw
veterán
Mértem egy fogyasztást BF4-ben is(hátha érdekel valakit ),maximum beállításon és nem igen láttam 350W fölé menni,ami tekintve a hardverek kihasználtságát nem rossz szerintem.
CPU:4,6GHz 1,2V
GPU:1200 1,15V
Max hőfok:70[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Devid_81 #14790 üzenetére
Én sem, de le írtam a szitut.Félig diszleksziás vagyok az agyam hadarja a gondolatokat a kezem sokkal lassabb emiatt soszor tévedek.Nem gond, ha szólnak Csak néha olyan mintha egy tolóklcsisra rá mutatna egy kissfiú nézd egy nyomorék mondván édesanyjának.Szóval ezt hallatán szegény rokkant gyerek elképzelheted mit élhet át.Ezt le írtam alig egy oldallal megint kapom az ívet Megértéseteket Köszönöm sajnos ez van ezzel terápiára is járok
Értek tuninghoz, géphez, operációs rendszerhez meg csinállok olyan dolgokat akik itt a fórum 99% nem tudna.Olyan biosz vissza heggesztése amit nem lehetszakember nélkül.Biztonságos beállítások, tippek, trükkök szóval nem mai kezdő vagyok.Bele futottam egy anti tuningos kártyába, de nem baj késöbb lentebb le írom miért.Helkis ott a pont szar a klaviatúrám, most nem Usb használlok egy rég klaviatúrát, mert tegnap meghibásodott a klaviatúrám bioszba nem engedett be lépni, Olyan mérges lettem, hogy egy karate mester is felfigyelt volna téglatörő mutatványommal persze a tégla a klaviatúra volt Közepére akkorát sóztam, hogy a fél élyszakát csak a gombokat szedtem, és félbe tört az egész Ha jó emlékszem a régi kis foglalat ami kerek volt azt használlom most.15 éves klaviatúra kényelmesebb, és kézre állóbb, de a gond nem világít.Hardverkertől rendeltem egy Usb gammer világítós piros, kék magyar, fény erő szabájzós billentyűzettet ami 12000 lesz szállítással 13.
Meg ígérem javulok most tábla gépről írok, mert tesztelem a kártyát gpu +100MHz Vram+400MHz,105TDP.Ezek mind Msi Af 3.0val készülnek.A Gpu 1149Mhz bír a memóri nem tudom az 400+Mhz el, de a lényeg a Titánt alázza, és hűvös. Alig 67 fok FurMark al ami a TDP is leterheli más esetben 80 fölé sosem megy.Két kérdésem van.Ez az utolsó.Tényleg beragad, ha túl húzom a kártyát vissza veszem, és akkor is hibázik valey 1.0 alat Extreme HD.Csak az újra indítás segit.A második ami nagyon fontos a tápom elbír a profilomban lévő két GigaGV N780OC kártyát.Van egy Vertex 4 120gb a gépben azon megy a Windows 8.1 Pro X64 legálisan friss Alap Nvidia driverrel.A gépben van egy 250GB vinyó,1.5 terrabájtos,500Gigás,2 terrabájtos,10 venti legtöbb 14cm vagy 12 passz.Meg egy nagy elöl Haf 932 a házam.Xonar dx Asus van a gépben , és egy dvd író, olvasó.A harmadik kérdés a gép ki kapcsolva világít a klaviatúrám profilomba megtalálható egérrel ez a Windows 8.1 műve? Amit szereltem valami oknálmfogva meghibásodottma biosz.A Cpu ami 2500k szorzó záras lett teljesem törölnöm kellett a bioszt ami létezet megcsináltam sikerrelmszóval értek én a gépekhez, de mint mondtátok van még mit csiszolódnom.Hétfőn jön a klaviatúra.Vissza térve ez ha elég lesz 2db Gtx 780ra, akkor a 8 magos cpu is elmegy biztos kis csíkszélességben jön, és nem fogyaszt sokat.Ja igen ami még van Mungen 2 Cpu hűtő 4.4ghz tökéletes 70 foka alatt tartja a cpu t.Meg 2x4gb 1600mhz ram.Segítségeteket, megértéseteket előre is köszönöm.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
helkis
veterán
válasz kasa85 #14797 üzenetére
no látod megy ez.. csak akarni kell!
ismét építő jelleggel:
ha akkora pro user vagy mint ahogy írod, akkor már rég megoldhattad volna a gondjaidat nem?
figyelj, már a kérdése(i)dből kiderül, hogy gondok vannak az alap számtech tudásoddal, elmondtam a fejlődéshez vezető utad, újra olvasd el, járd végig, csodálkozni fogsz, mennyi újdonságot fogsz megtudni, olyan dolgokról amiről úgy gondolod, hogy tudod..
+ ez nem az a topic ahol arról kell beszélnünk, hogy miért világít kikapcsolt állapotban is a bill-ed.. szerinted komolyan a legális win81-edtől lehet?
a gépedről köszönjük az ismertetőt, ami felesleges, hiszen ki van töltve a cuccaidnál minden, ami derék dolog!, így lehet sok felesleges kört spórolni (persze most mégis megvolt )"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Devid_81
félisten
Nekem sem ertheto mindig mit is akarok, van nekem is egy kis adag diszlexia, de nalam csak folyamatos kezirasnal a kimarado kezdubetuknel jelentkezik, amit persze eszre veszek, csak sokszor elcsodalkozok magamon, hogy jeee mar megint a masodik betuvel kezdtem leirni azt ami akartam.
Ezenkivul lassan 3 eve kulfoldon elek, egy-egy nap munka utan, azt sem tudom hogy kell magyarul megszolalni ertelmesen, es nem angol szosorrenddel mondani mondokamat...es foleg teljesen magyarul, nem felig magyar es angol keverekkel....
Nah de hagyjuk, ez nem erdekes most.Enyhe pro-kontra-tagadast is erzek itt az irasodban.
Tenyleg utana kell jarni minden eszkoznek, mit mennyire es hogy lehet/kell tuningolni.
Es azt meg vegkepp el kell fogadni, hogy vannak jol, es vannak rosszul tuninghalto darabok mindenben, erre soha nincs garancia.
Nekem az adatlapomon levo VGA 110%-os power limit mellett alap, gyari feszultsegen megy ket napja 1250-en...ami egeszen jo, meg csak most indulna be igazan a tuning, de nem akarom feleslegesen szetfeszelni, futeni, ez altal a ventiket porgetni stb.
Ez mind csoda szep, de a memoria meg 50MHz tulhajtastol is mar elkezd hibazni...szoval ez amolyan felsiker, de pont le...rom
Zavart vagy egy-ket napig, majd rajottem, arra amit neked is irtam, hiaba, nem a +10% fogja megmenteni a foldet....ha 50% lenne amiert kuzdunk, ott mar lenne miert sirjunk, de itt sztem felejtos...
-
dantambt
tag
Én úgy gondolom nem az a baj hogy diszleksziás vagy és kicsit nehezebb megérteni azt amit írsz... hanem az hogy érthetelen (kb 4en leírtuk hogy IGEN ÚJRA KELL INDÍTANI A RENDSZERT NÁLAM IS, hogy ne hibázzon.) és még mindig ott tartasz hogy hibás e a kártya. Én a helyedben azért vissza vinném és gariztatnám...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest