Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz keIdor #96270 üzenetére

    Én ezzel tisztában vagyok, én nem félek a külföldi vásárlástól hidd el.
    De idehaza az emberek 90%-a igen. Én évek óta részese vagyok a számítástechnika körforgásának, kb a 2000-es évek eleje óta, és naponta látok, meg tapasztalok dolgokat.
    Sokan amúgy nem is magától a külföldről vásárlástól félnek, hanem attól hogy ha garanciázni kell akkor mi van, illetve hogy ha ki kell küldeni saját költségen és út közben is bármikor bármi történhet, elkallódhat, sérülhet stb akkor már kb ugyan annyiban van a dolog mint ha itthon venné. Meg itthon megnyugtatóbb nekik beballagni egy boltba, vagy webshopba megrendelni mert mégis csak országon belül van, és ez ad némi biztonságérzetet.
    Ettől függetlenül hidd el, hogy vajmi kevés ember engedheti meg majd magának a 3070/3080-at is idehaza.
    Pár éve sokkal több embernek volt "baszó" gépe, manapság már a többség elment budget kategóriába, ahol beérik egy Ryzennel meg egy max 2070 vagy ez alatti kártyával.
    Kíváncsi lennék, ha a ph-n lenne szavazás ahol meg lehetne adni milyen konfiggal, vagy milyen értékű géppel nyomulsz, akkor az mit hozna. Szerintem írtó sok ember még manapság is FHD-ba játszik egy 1060 vagy RX580-as kategóriájú gépen.
    Dolgoztam sokáig számtech boltban alkalmazottként is, és rendre előjött az, hogy beállított a család, és apuka nagy mellénnyel jött a gyerkőccel, hogy kellene egy gép, játékra lenne, pénz nem számít.
    Aztán mikor kimondtad pár éve is, hogy 200-250K akkor meg csak kikerekedett a szeme, meg elcsuklott a hangja hogy ő nem ennyire gondolt.
    Politizálásba meg nem mennék bele, mert nekem aztán mind1 ki van hatalmon, mind ugyanazt csinálja, de abban egyet értünk, hogy ez a rendszer velejéig romlott.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák