Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Megosztanék veletek egy kedves sztorit.
    Elöljáróban annyi,hogy akinek van esze kerülje a PureMobile-t,mert egy igazi kamu banda,egy deka jóérzés és tisztesség nélkül!!!
    Én sajnos bedőltem a csupa 5 csillagos kamu értékelésnek,de nagyon nagy fail lett ebből az egészből.
    Rendeltem egy Doogee x5 Pro Max típusú telót 07.24-én (akciós ár 39-ért).Az oldalon szállítás 4-8 munkanapról szólt.Ezek után baromi türelmesen vártam,de semmi életjel a cég felől.
    08.01-kor meguntam és írtam nekik.

    "Tiszteletem!
    Érdeklődni szeretnék a Doogee X5 Max Pro várható átvételéről.A termék ajándékba lenne és szűkös a határidő.
    Válaszukat előre is köszönöm!

    Válasz is érkezett...

    Tisztelt Jánószki István!
    Rendelt telefonkészülékére sajnos még várnunk kell a beszállítónktól, legjobb esetben pénteken tudjuk feladni és így Ön jövőhét elején kapná kézhez.

    Erre én..

    A jövő heti átvétel még beleférne,jövő hét péntekig bezárólag. Esetleg tudnának értesíteni, ha a fenti idő nem tartható?
    Előre is köszönöm!

    Újabb válasz...

    Ez esetben nagyon köszönjük megtisztelő türelmét, minden esetben küldünk tájékoztatót amelyik napra ki tudjuk szállítani a készüléket és ha legrosszabb esetben netalán tovább csúszna a rendelés teljesítése az esetben is.
    További szép napot!"

    Persze pont lesz@rtak engem és semmi infó,majd 9-én (újabb 8 nap) megint írtam nekik,mire ők telón (két kollégájuk) is előadták a beszállítós dumát,de a végén már az is baj volt,hogy fehéret rendeltem fekete helyett. :W
    Megkértem őket,hogy ha nem megy akkor inkább hagyjuk,mert szülinapra lesz.
    Azt mondták a fekete kéne már ma odaadnák,de a fehér színű hétfőn lesz.Mondom az jó,mert szabin leszek és mentünk volna el nyaralni,ügy intézni,stb...de sebaj nekem van időm.
    Persze hétfőn szó nélkül lesz@rt@k.
    Felhívtam őket (itt már 08.15-ről beszélünk) és ecseteltem nemtetszésem,de még mindig kulturáltan,mire ők biztosítottak,hogy a vám,meg Poseidon isten is tud róla,hogy szerdán megkapják ők és csütörtökön,de legkésőbb pénteken megkapom,tutira.Csütörtökön (08.18),persze megint semmi nem történt,nincs sms értesítés,nincs beígért teló,vagy email.
    Felhívtam őket,mire újabb hazugsággal fogadtak,hogy a vámon van,majd most már nem tudják,hogy milyen színt rendeltek ami egyébként péntekre meglesz és ha az atomok és a bolygók is úgy akarják esetleg hétfőre (08.22-re meglesz) :U . Erre mondtam,hogy ugye most vicceltek?Olyan mintha ez az egész ügy hátrafelé haladna,ja és kösz,de tőletek radírt se vennék,majd bontottam a vonalat.
    Persze erre egyből kaptam emailt-hogy változott a státusz lemondásra,pedig 07.24-óta beszerzésen állt,én meg arra gondoltam,hogy lefagyott a szerójuk.
    A sztorihoz hozzá tartozik,hogy a rendelésem után felnyomták az árát 44-ropira és valószínű soha nem is akarták ezt a telót odaadni nekem (járt is így náluk vásárló csak vele ki akarták fizettetni az emelt árat) 39-ért amit köszönök is nekik mert az MM-ben 19-órakkor megrendeltem,majd 5 perc után már jött is az email,hogy fáradjak be a telóért (na ennyit a beszállítós/színes hazugságokról),mindezt 37-ért

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák