Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz daveoff #36241 üzenetére

    Nekem is 450D van es nem keveset evő Haswell-E.

    1,36mV-on van v mennyin most a tuninggal es 73 fok gta v alatt, persze akkor mar azert van hangja, de a G1-nek is tudott lenni (980), lehet az MSI pont annyival halkabb. V sync nelkul 78 fok.

    980 kiegyensulyozott volt es nalam nem volt TDR sem, szvl teljesen hibatlanul uzemelt, csak nem er a mai napig sem 160-170k t egy MSI 980 ujonnan boltbol. Ez 120k volt, ugyan ugy kiskerbol (390) es szerintem 2-3 min fps lehet a kulonbseg koztuk. A masik, hogy 4GB-ot meg keveslem mar ebben az arkategoriaban.
    Aztan most azt ne keverjuk ide h melyik jatekban melyik jobb, mondjuk egy ugyan olyan jol szereplo jatekban es dx11-ben ennyit tippelek kulonbsegnek.

    Mivel en most vettem engem nem erint az elozo szeria, se a betegsegei, hiaba legandasan huthetetlenek voltak, elvileg a triX en kivul, de nem tudom az osszes 290X et.

    Egy erdekesseg van, hogy neha felemeli netezes kozbe az orajelet es a feszt is melle aztan le es ujra. Lehet gyorsitas miatt, ez nem vt 980 alatt, csak nem mindig csinalja, igaz beta a driver, amugy nem zavar, hova tenni nem tudom a jelenseget.

    Osszegezve nekem 40k jott vissza a cserebol es egyelore nem erzem a hatranyom belole. Plusz most nem is jatszok, egyedul a GTA V ami erdekel, azt eloveszem egyszer egy heten. Varok jatekokra, de jellemzoen DX12-esek jonnek azok meg jol kellenek h fussanak. Ilyen mantle stb dolgot en eleve nem is veszem szamitasba, eddig se volt nekem szempont, ha veletlen van es jo, akkor "orom-bodottá" ha nincs nincs :D

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák