- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz Devid_81 #119657 üzenetére
Az eddigi tapasztalatom az, hogy k*va jó! Semmi problémám nem volt a G-sync-el, mindig problémamentesen működött minden játékban. Alapból a legrégebbi firmware volt rajta, aminél a hátsó kék világítást nem lehetett kikapcsolni. Viszont volt hozzá firmware frissítés, amivel már kikapcsolható volt. Azóta jött még egy új firmware, ami elvileg komolyabb problémát orvosolt, de én ezt nem tapasztaltam. Persze azért frissítettem.
A HDMI-t csak egy 4K-s Xaomi lejátszóval tudom kipróbálni, nem volt gond. Viszont a 4K-t lekezelni csak akkor tudta, ha egy opciót az OSD-ben bekapcsoltam (Console Mode). Viszont ezt írta is a manual, szóval nem gond. Elvileg így kezelné a konzolokat is, ami a nevében is benne van. HDR is van benne, de az nem olyan nagy szám. Nyílván ilyen kontraszt mellett nem sok értelme van. A hozzá való program (Dell Display Manager), ami kiváltja a monitor OSD-ben való mászkálást az egész jó. Folyamatosan fejlődik, plusz opciók is kerülnek bele. Ami nekem szemet szúrt, hogy ha közelebb van az alap 48Hz/fps-hez a játék fps-e, akkor érződik, hogy valahogy nem az igazi. Legalább 60fps meg kell nekem lenni, hogy minden rendben legyen. Ellenben 100fps felett nem érzek semmi különbséget. Nyílván ez egyéni probléma, mivel csak Only Single, Casual Player vagyok már jó ideje.Ha esetleg van konkrét dologra kérdésed, jöhet.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest