Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz Devid_81 #111463 üzenetére

    Nem tud benne habosodni a cucc,akinek habosodik az láma hozzá.Úgy működik,hogy felöntöd a gépet,persze előtte megnézed benne van-e a grafitos szűrő, aztán alátolod a cumisüveget és beállítod pl 120mlre amivel etetni akarsz először kinyom egy pici nagyon meleg vizet rádobsz 4 kanalat (általában 30ml /kanál) és szépen felrázod aztán nyomsz rajta még egyet és felönti amire kell.A víz pont annyi lesz amennyi kell,és pont olyan meleg amilyennek lennie kell.A persze lesz rajta egy hab de az így-is úgy-is van, de amikor a cumisüveget lefelé fordítod akkor a hab a tetejére úszik, így a kicsi nem azt fogja becumizni.

    Sokan ott rontják el,hogy berakják a tápszert és rányomják a gombot kétszer.... aztán leragad a tápszer és akkor aztán rázni kell mint állat, jó hogy habos lesz...mi amikor ezt megvettük akkor az összes ilyen vizes palack melegítőt kukáztuk...egyszerűen nem volt rá szükség.A szűrőt érdemes havonta cserélni...5-10font szokott lenni az ASDAban,és a készüléket is láttam már mélyen ez alatt az ár alatt is...

    Ez a gép igazából csak meleg vizet ad,mindig ugyanannyit és mindig ugyanazt a hőfokot... ugyanaz marad a tápszer íze, mert a koncentrátum ugyanaz, és a hőfok is. Nem kell mikróval szarakodni,méregetni a vizet... jajj,meleg,lett,jajj kevés lett,rakok rá vizet még de akkor meg hideg lesz stb... rohadt kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák