Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #105795 üzenetére
Nekem a bot-ok nem problema, de az a vehicle drop amit mutattak mar inkabb lehet nagyon hamar idegesito.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
snecy20
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #105802 üzenetére
en utoljara talan harom eve vettem elo oket. a SoC nagyon hangulatos es mukodik (viszont a mai szemmel pici), CS egy befejezetlen bugtenger (utolso community patchel is, anelkul elakadtam a sztoriban ), CoP kiforrottabb de veszit a hangulatabol es tele mechanikai hulyesegekkel.
modokat mai napig csinalnak. Lost Alphat neztem, ott is kb leigertek a csillagot az egrol (mindennemu formalis jatekfejlesztoi tudas nelkul), a vegeredmeny egy hatalmas, de tokures vilag ahol az elemlampa toltottsege a legnagyobb ellenseged, legalabbis ket ora utan nekem ennyi maradt meg.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #105804 üzenetére
az nem egy Misery varians, a szokasos "realizmust elosegito" featureokkel?
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #105798 üzenetére
A Zen 4 +30% körüli IPC. 24 magos is lehet a nagyobb mainstream CPU, mert 3db 8 magos CCD fér majd el a substrate-en. De még nem eldöntött, hogy ezt kiadják-e.
A Raptor Lake egy kisebb ugrás lesz az Alderről. Inkább az lesz az újdonság ott, hogy 16 kis magot kap már. 8+16Az új VGA-knál beszélnek nagyon durva +150% körüli értékekről. Személy szerint azt is tartom érdekesnek főleg. RDNA3 és Hopper.
Az Intel a hátrányát a 7nm Meteor Lake és Lunar Lake-el hozza csak be, ott már 16+32-es számokról van szó és +50% IPC a mostani Tiger Lake-hez képest.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
210-ert ez az RTX 2080 nem rossz ha valaki latja benne a fantaziat.
Lehet csak pasztazassal van a baj (100%)[ Szerkesztve ]
...
-
-
ScomComputer
veterán
Ez ha igaz nem semmi....
[link] -
snecy20
nagyúr
Nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg az eladótól... [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
I built a custom Gundam Themed Gaming PC... and its AWESOME!
Nem az én ízlésem ez a kinézet.
De a maga módján, "szép".¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Habugi
addikt
válasz snecy20 #105817 üzenetére
Tegnap este magam is belefutottam a hirdetésbe.
Nem igazán nézte át a konkurenciát.., ebből van 5db, monitor használtan plusz ~150K és egy
40K-s 1TB 860 evo....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
snecy20
nagyúr
válasz Habugi #105826 üzenetére
Persze, nyilvánvalóan túllőtte az egész cuccot árban egy közel ~1.5 - 2x-es szorzóval, igazából engem csak az a jelenség szomorított el - és ez bőven tendenciaszerű az utóbbi időből - , hogy a korrekt hirdetések helyét kezdi átvenni a nyíltszíni hazudozás, a túltott marketing. Itt is pl. mit hitt az eladó, hány perc fog kelleni ahhoz, hogy valaki a fejére olvassa azt a tök egyértelmű tényt, hogy az alsó-közép cuccainak soha közük nem volt a High-End-hez.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #105828 üzenetére
Ja....
-
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #105828 üzenetére
Bika...az meg aki megveszi ennyiert lenne a marha, ha jol tevedek
...
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105831 üzenetére
Latom nyustolod azt az 5900X-et rendesen.
Eressz ra egy primeot az megmondja 12masodperc alatt, hogy stabil-e
Foleg a CCD1 ami nagyon necces 4750-en...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #105835 üzenetére
Jah nyilvan nem kell annyira agyon zuzni, de egy konvertalas stb jo tesztnek, ha egy fel ora alatt nem hasal el akkor tutter jo lesz ahogy van.
Csak sajat magambol kiindulva ami stabilnak tunik az altalaban nem az.
Oke addig nincs baj amig nem a lelegezteto gepet latja el a PC-d vagy eppen az uj Mars jaro robotban lesz[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #105836 üzenetére
prime + furmark , az a tapot is megrantja. meg jo olyan edge casekre, mint a Far Cry 5 ami egyszerre huz csikot GPU loadon 99%on es ad egy kellemes CPU terhelest is, legalabbis 16 magon.
egyebkent mondjuk jatekra talan a Cyberpunk tudja az 5900Xet terhelni mondjuk 30%ig, es mar az is eleg magas. 1800X felment 80% fole, 3900X 40%ig megy
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #105838 üzenetére
anno egyebkent Far Cry 5 alatt nekem megvolt, hogy 800-840W korul volt a pillanatnyi fogyasztas, mikor smallFFT + furmark alatt 880W korulit lattam.
mondjuk egy 5900Xet azert jatekkal nehezebb 80-90% korulre terhelni.
-
-
Raymond
félisten
Nezem a Steam-en hogy van uj patch de sok javitas mar nincs benne. A zome kuldetesekrol azokon meg mar vegigmentem es nezve mit javitanak nem sok mindennel talalkoztam a listabol.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #105836 üzenetére
CB R23
Geekbench 4-5
Egy jó BF5, 64 emberrel, ezekkel tesztelek.
Ha ez jó, mehet rá +0.02V vcore és akkor az fix, hogy stabil.
A prime-ot elengedtem kb. 1 éve, mivel gyilkolja a procit. Az AVX2-es, a sima nem.VGA-ra meg az új Metro EE ajánlott.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz keIdor #105843 üzenetére
Teljesen egyetértek. Jó a P95 mem vezérlő tesztre, ill. NonAVX-el is. Amikor belőttem a profiljaimat, ez a f@sz mindig a prime-al cseszegetett. Fotót nem hitte el, már videót csináltam róla. Eléggé kihozott már a sodromból. Egy életre megútáltam a prime-ot ;) Utána egy szót sem szólt...
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #105841 üzenetére
ja, de neked SSDn van, van 16+ szalad, normalis videokartyad, eleg ramod es nem melegszik tul.
latom Pacificaban vagy, remelem kiprobaltad a hullamvasutat
-
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #105849 üzenetére
PBO on mellett +15 fok a peak, nalam legalabbis.
Jo az a PBO mert tenyleg f@sza ahogy maganak allit mindent de mocsokul tul feszel kozben...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest