- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
Német Alternate oldalon :
GTX 1070 :
GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix
GTX 1080 :
Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix
GIGABYTE GeForce GTX 1080 G1 Gaming
Ezek vannak jelenleg raktáron....valamint pár FE verzió is.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
kenwood
veterán
válasz Ragnar_ #6137 üzenetére
Ezek csak papiron tortentek meg.
Ha megvetozza a parlement,vagy lesz meg egy nepszavazas,amin a maradasrol dontenek, akkor a szerdai szintnel magasabbra is kerulhet a brit gazdasag.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Akinek van itt 1070GTX vagy 1080GTX kártyája futtatna nekem egy GTA5 benchmarkot ha szépen megkérem, teljesen maximumon TXAA-val, FullHD vagy 1440p (2K-ban).
Kíváncsi vagyok mit megy.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
addikt
Iponon kint van az EVGA 1070 FE.
-
nagyúr
-
AdluAn
tag
válasz Motion_Blur #6165 üzenetére
Nvidia Shadow play ami a driverhez jár
-
Puma K
nagyúr
Ahogy melegszik a kártya a GPU órajele csökken:
2050Mhz(55°C) -> 2025Mhz(56-66°C) -> 2012Mhz(67°C)
Ez ugye nem újdonság, csak jól látszik.
Megnéztem volna, mikor 14-16órákat játszottam egyhuzamban a GTA-val, akkor milyen hőfokokat ért volna el a kártya és milyen órajelen menne.Ezért sem tudom mi legyen... Gyári hűtős 1070 és használom míg le nem vizezem a procit és a VGA-t egy frissen épített vízhűtéssel, vagy hagyjam a manóba a vizezést és valami custom hűtős 1070 kéne-e inkább.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
Hát a léghűtés biztos hogy olcsóbb és kevésbé macerás dolog.
Szóval szerintem azzal jobban jársz.
No meg ha el kell adni majd, akkor sem kell új blokk, meg vízzel vacakolni... vagy ha bármiért ki kell szedni (vagy a gépet szétszedni).Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AdluAn
tag
válasz FollowTheORI #6166 üzenetére
Megpróbálom hogy ha átrakom ssd-re akkor is produkálja e.
-
kenwood
veterán
Nem hiszem,hogy 8 ora utan melegebb lenne,mint 1 ora utan.
Hacsak nem csempesznek be a kismanok valami plusz hotermelo alkatreszt,mig nem figyelszA 2050 es a 2012 kozott meg 3% kulonbseg sincs.ez onmagaban nem okozhatna lathato csokkenest.
mas lesz a hatterben.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
a 4790 nem throttlingol a gyari intel hutovel,csak ha nagyon rossz a legmozgas a hazban.
bar az teny,hogy hangja az van rendesen.
Szerintem csak akkor "surgos" a csere,ha zavar a hangja.
a teljesitmenyt nem befolyasolja.
(azert egy tesztet meger.nezd meg coretemp progival,hogy hany fokon tetozik a cpu jatek kozben)[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
bélanéni
őstag
Én RAM kompatibilitás miatt egy Be Quiet! Shadow Rock Slim-et javasolnék. Utána lehet olvasni, baromi jó a hatásfoka. Nálam egy i7 6700-at 28C/65C-on tart konstans 350RPM mellett (néma). Ennél feljebb most se megy 28C-os szobában.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
AdluAn
tag
válasz GeneraL_XTX #6185 üzenetére
De igen. Azt is akartam de türelmetlen voltam.
-
AdluAn
tag
A házhűtő a régi silverstone temjin tj09w házamhoz járt alapból és onnan költöztettem át . A cpu hűtő csak azért zavar mert csúnya. Amúgy tökéletesen kiszolgál mert ugye ezt nem lehet húzni és alapra szerintem elég.
-
AdluAn
tag
válasz GeneraL_XTX #6190 üzenetére
Szép
-
Puma K
nagyúr
Végül is lehet tényleg én pörögtem túl a témát.
200Mhz-cet vesz le az órajeléből a GPU, ha nagyon melege van:
78°C, 3824RPM(96%)@1835MhzA gyakorlatban ez nem tudom mennyi mínusz FPS-t jelent egy otthoni felhasználó számára a boost-olt ~2050Mhz-hez képest.
(#6169) NetTom:
Igazad van. Egyszerűbb és a későbbi eladhatóság szempontjából jobb lehet az egyedi hűtéssel ellátott VGA.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
conqver
aktív tag
Srácok, aki Warthunder-t játszik 1070/1080 vga-k valamelyikével 1440p felbontásban dobjon egy tesztet
Felhasználói tapasztalatra vagyok kíváncsi
Keresőt ismerem[ Szerkesztve ]
Shadow&Dust.....
-
conqver
aktív tag
válasz killer095 #6197 üzenetére
Most ment el a kérdéses vga, ezért lettem volna kíváncsi.
I7 4790K 4.2ghz-n 1440p felbontással 150Fps jó lenne a 144Hz-s monitorhoz.
A fent említett vga-val sokszor beesett az fps 100%-os cpu használat mellett.
CPU/vga limit?....elnézést a részben off-ért
Shadow&Dust.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest