Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonMedve

addikt

válasz Elmör #9039 üzenetére

Sziasztok!
    Volt ahonnan kickeltek,igen.Ennyi mázli van a magyar tört szervereken,hogy nem lehet bannolni.De az sem egy jó érzés,hogy xfire-ben rányomsz egy szerverre,ahol már jártál,és azt gondolod,hogy ez egy jó társaság volt,fellépsz,és mire felérsz,fele banda spectator,másik meg lelépett.Kellemetlen!

A gépemről,meg annyi,hogy nekem számit az is,hogy néz ki.Szerintem az erő meg a szépség nem zárja ki egymást.Tudom,hogy már az enyém sem egy atomerőmű,de szerintem nem kell szégyenkeznem vele.Ahhoz képest,hogyan hoztam össze.Öt gyermek mellett nem könnyű,kigazdálkodni.De úgy vagyok vele,hogy kocsmába nem járok,haverozni nem járok,stb,ez a hobbim.Kicsit drága de valami kell.Nem egbe vettem meg,apránként fejlesztettem,minden hónapba valamit.Most egyenlőre csitu van,nem nyúlok hozzá,majd jövőre,kicsit talán magukhoz térnek az árak,mert most kicsit elszálltak.Majd meglátjuk.

Ja és még egy gondolat erejéig vissztérve a játékra.Sose felejtem el,hogy amikor először mentem ki online játszani,spawnpontról kb. három lépést tudtam megtenni,azt lealáztak.És hova jutottam innen.Volt,hogy klánok felkértek legyek tag.De maradtam magányos Medve. :U :C

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

Új hozzászólás Aktív témák