Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Viktor0610 #1620 üzenetére

    Meg lehet ismételni, meg lehet bármit csinálni, csak tök fölösleges. :D
    A kikapcsolt töltés annyiból ''jobb'', hogy utána többet lehet az egyenletesebb töltésből visszanyerni, mint ha bekapcsolva, használat közben töltöd, de ez mindig csak az aktuális, tehát a legutolsó töltés utáni használatra vonatkozik. Ha éppen kikapcsolva töltöd, akkor kb. fél nappal többet fog menni, ha meg használat közben, akkor fél nappal kevesebbet, de csakis az aktuális töltés utánra vonatkozik a dolog. Ha viszont készenlétben bekapcsolva töltöd, és hozzá sem nyúlsz, az ugyanolyan, mint kikapcsolva tölteni.
    A hosszabb töltésről pedig: leírom ismét, ha nem lehetett érteni: a telefon a li-ion/poly akkuk teljes feltöltődése után (ez 6233 esetén kb. 2 óra a gyári töltővel) TELJESEN KIKAPCSOLJA a töltőáramot, leválasztja a töltőt, tehát SEMENNYI áram nem megy át a telefonba. Emiatt lehet ''hosszabb'' ideig tölteni, csak NEM FOG hosszabb ideig töltődni, mert NEM TUD. Csepptöltés nincs, nem volt, nem lesz Li-ion/poly akkuknál, akkor sem, ha valaki azt állítja, neki tovább ment tőle az akku (6233-assal 7 napos üzemidőt sikerült elérnem mindenféle hókuszpókusz töltés nélkül, igaz, akkor nem nagyon piszkáltam, csak zenét hallgattam :D ).
    Lehet megkérdőjelezni, amit leírtam, csak nem érdemes, a Li-ion/poly akkuk nem igényelnek varázslást, és ráolvasát, mert marha egyszerű a kűödésük.
    De aki kívánja hosszabb ideig töltögetni (még akkor is, ha a telefon nem tölti tovább, mint ameddig kell), annak ajánlom az akkufresht, a zeropa bogárkát, és az antennaerősítő matricát is, csak arra kérem, tőlem vegye! ;]

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák