Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- iPhone topik
Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mensest hogyt kell számolni mert 2 variációt hallottam.
1. A megjöveteltől 4hétre.
2. az elmúlástól 4 hétre jön a következő. -
Oracle
senior tag
4év után dobni akar a csajom és mebolondulok
-
Oracle
senior tag
válasz Sátán44 #9637 üzenetére
Mint minden hosszú kapcsolatnak nekünk is voltak jobb és rosszabb időszakaink de idáig mindet átvészeltük valóban laposabb volt mostanság, de esélyt sem addan hogy feldobjuk Addig nem engedem el míg nem hajlandó tisztázni a dolgot, csak az a baj hogy én minnél jobban megakarom beszélni ő annál idegesebb nagyon nemértem a dolgot.
frame>24 : igen tök igazad van minnél jobb vagyok annál rosszabb, én ultimátumot nem akarok csak normálisan megbeszélni
Másik dolog ha békén hagyom és mondjuk 1hétig nemszól hozzám én megőrülök[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
válasz frame>24 #9641 üzenetére
Kérte hogy hagyjam békén egy kicsit, de jáááááááááj ez annyira rossz nemhiszem hogy bármi jó lesz még ebből, és a mai világban olyan nehéz rendes lányt találni ismerkedni meg még nehezebb bár lehet csak én látom így Most nagyon szarul vagyok ha hülyeségeket írok elénézés mindenkiől de ....
Más: ha időt kér akkor mégis mire?? rajtam gondolkodik hogy kellek-e még hát an**d már ne is haragudj ez nem gondolkodós kérdés én még ebbe a szarhelyzetben is érzem hogy őt akarom. Miért ilyen nehéz ez
tildy Látom már mindenki átélte ezt de ha hagyom akkor csak agyalok minden percben hogy na milesz és még reménykedek.
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
-
Oracle
senior tag
-
Oracle
senior tag
Na srácok úgy néz ki hogy vége lezárult innen már nincs visszaút
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
válasz Cs.Orsolya #9669 üzenetére
Most elég fura azért, a napi programon semmivé lett olyan nemtudok magammal mit kezdeni érzés
-
Oracle
senior tag
válasz Stalker-2572 #9686 üzenetére
Semmit vagy ha igen akkor a bűntudat megesz ha szereted a párod.
mod-ot elfelejtettem sorry
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Hali evríbádi!
Hát fura ez a szingli élet, mellette még mindig zavar hogy nemtudom megbeszélni a (mostmár ex) csajommal hogy mivolt a baja velem ami pluszban zavar hogy nagyon izé hogy is mondjam olyan semmibe vesz mintha 4év nem is lett volna soha
-
Oracle
senior tag
Üdv srácok és hölgyek Még mindig szinglibe nyomom és quvaszar de már ezen is tudok nevetni telejes kikészülés
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest