Aktív témák
-
tildy
nagyúr
tildy Látom már mindenki átélte ezt de ha hagyom akkor csak agyalok minden percben hogy na milesz és még reménykedek.
Ez ezzel jár. Sőt sokkal durvább dolgokkal is.Nagyon szívesen mesélnék neked ezzel kapcsolatban, de nem lenne jó ilyen nyíltan.
Viszont egy valamire figyelj: egyes egyedül te húzod el a szenvedésed."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
(csak közbe ledőltem aludni, mer szét voltam csúszva)
...Szóval, ha még kérte is, hogy hagyd békén, akkor békén kell hagyni. Tildynek igaza van a tartással, meg a várható lelki/(testi) szenvedésekkel kapcs. is. Ez az élet Babolcsai néni! Tudom, hogy ez most nem sokat segít, de mint látod, ezekkel a démonokkal mi is megküzdöttünk...Úgy tűnik, az életnek fájnia is kell.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest