- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Jaj már megint előjött ez a jófió vs rosszfiú téma
Szerintem többnyire a rosszfiúk kezdetben érdekesek (vagy aki így viselkedik) de hosszútávon egy egészséges ember (nő) nyílván a kiegyensúlyozott normális férfit keresi, aki tud érdekes lenni számára más módszerrel is minthogy rosszfiú lenne.
De egy szó mint száz: baromság ez az egész fejtegetés, hogy kinek mi kell, mik az elvárások és hogyan lehet megfelelni nekik. Legyen az embernek kellő önkritikája, ahhoz mérten alakítson ki egy szilárd értékrendet, mutasson fel értékeket (elsősörban maga előtt) és aki erre vevő lesz, azzal lehet ismerkedni..... aztán ha elég jó a csaj a szemünkben, akkor lehet továbblépni. Vagy fordítva: ha van egy nő, aki globálisan tetszik mint ember és mint "nőstény" () akkor azzal lehet ismerkedni és egyeztetni az értékrendünk, érdekeink, kivívni a szimpátiát, utána pedig egy közelebbi kapcsolatban, amikor együtt keltek, együtt fekszetek már maguktól kialakulnak az érzelmek.Engem csak 2 dolog b*sz fel ezzel a topikkal kapcsolatban: a szentimentális nyavajgós sz*r, hogy "deoodavagyok egy lányért" meg a "jaj egyedül vagyok mi lesz velem" szlogen az ilyen embereket ki kéne penderíteni a gép elől .... de egyébként jól szórakozom.
keep on posting
All Black...
-
tildy
nagyúr
válasz Mannon #46168 üzenetére
lol. Bocsanat de hangosan rohogtem
Koszonom, az ajtoban az megy aki kozelebb van, es fagyira is van keresetem
Kezdem erteni a jol ment ferjhez dolgot....
Legyen mar annyi buszkeseg a noben, hogy nem acsingozik a pasi penzere, nem azt varja, mikor teljesiti a pasi az o kivansagait, blabla.
Emelt fovel tudjon igent, de akar nemet is mondani . Igy lenne korrekt.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Stalker-2572 #46204 üzenetére
Biztos megtalalod a hozzad illo part, akin tudsz "uralkodni"
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Apollyon
Korrektor
Erről eszembe jutott egy dolog, hogy akármit próbálnék ellene tenni, nem sikerülne. Anno egy könyv reklámjában ezt olvastam: "A férfi a világot uralja, a nő viszont csak a férfit"
Ez azér odavág. Ha belegondolok, végülis mindig a nő irányít... Még hogy ha azt hiszem hogy én vagyok a főnök, a háttérben mégis ő az operátor. Ha meg nem, akkor úgyis addig küzd amíg meg nem kapja amit akar. [link]#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lirion
addikt
válasz #56474624 #46199 üzenetére
Hogy fordulhat elo, hogy nem azt nyujtod, amit a csaj vart?
Ugy, hogy mikor osszejosz vele, a szebbik feledet mutatod neki, elrejtesz magadrol dolgokat, tehat nem vagy oszinte. Ez pedig hiba. Kesobb ugyis elojonnek azok, amiket eleinte probaltal eldugni, kiderul, hogy nem is olyan vagy, amilyennek a lany megismert es jonnek a problemak.. Pontosan ez tortent Iscariah baratunkkal is.Egy normalis pasinak van egy eros szemelyisege, amit nem fog szepitgetni egy csaj kedveert. Tudja, hogy rengeteg nonek tetszik es azok kozul valaszt. Igy oszinte es onmaga lesz a kapcsolatban, a valasztottja pedig pont igy fogja szeretni es nem lesznek olyan elvarasai, amiket egy hamisan mutatott szemelyisegre alapoz.
Ha a csaj megis megcsalna, vagy szakitana, akkor a normalis pasi nem esik ketsegbe es bog eveken at a csaj utan, vagy alazza meg magat, hogy visszaszerezze (tehat nem tesz meg barmit), hanem tudja, hogy egyszeruen rosszul valasztott (tehat hibazott) es masik lanyt keres. Ez benne van a pakliban..Persze merlegelni kell mindig, mert egybol semmit nem szabad feladni. De barhogy kuzdesz is, meg kell huznod egy hatart, ameddig elmesz.
-
törölt tag
válasz Lirion #46207 üzenetére
Szóval most azt akarod mondani, hogy: tegyük fel, rosszul választ a "normális pasi". Persze ez még az elején nem tiszta. Namost, mivel rossz az alany, nem magát fogja adni, így nem azt nyújtja, amit a lány elvárt (itt hibázik, hogy megjátssza magát). Ez eddig tiszta (lenne, de erre majd még visszatérek mindjárt). Egyrészt: szerintem rosszul választani önmagában még nem hiba, ha továbblépünk, és közelebb jutunk vele valamihez, mondjuk az igényeinkhez e téren. Nem tökéletesnek lenni, azaz kapásból nem tudni, mire van szükséged, szerintem nem hiba. Ha nem jutsz egyről a kettőre, akkor igen, hibáztál.
És akkor amire vissza akartam térni: azért te is érzed, hogy ez a megjátszás, más arc mutatás egy bizonyos szinten túl játszik csak. Valamilyen szinten minden embernek más arcodat mutatod, ki mit hoz ki belőled. Ez természetes. Neked sem egy arcod van. Van egy rakás tulajdonságod, aminek adott személyeknél egy-egy részhalmaza mutatkozik. Valamelyik valakinél soha. Persze vannak kedvenc tulajdonságaid, amit a legjobban szeretsz te is magadban, ha az kerül elő leggyakrabban valakinél (akár haver, barát, akár szerelem), az a legjobb. Tehát amikor még ez normális szinten van, akkor nagyon nehéz szerintem megítélni, ki az, akivel igazán önmagad vagy. Ezt érezni kell. Ha valakivel jól érzed magad, akkor jó, és kész. Ha teszem azt olyan dolgokat hoz belőled elő, amiket addig soha senki, de neked az jó, akkor az jó. A gáz az szerintem, ha úgy jön belőled elő valami (általános viselkedésedtől egészen más), hogy az neked nem jó (érzed). -
-
Stalker-2572
veterán
-
Tothgera30
Ármester
válasz Stalker-2572 #46214 üzenetére
Persze, ez természetes, de hibázni akkor szabad, ha más nem látja, a többi csak apró malőr .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
sagvary
aktív tag
válasz barca4ever #46217 üzenetére
A nők több érzelmi eszközt használnak a konfliktusos helyzetekben.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Csajokkal való vitában a logikának van helye....... a vesztes oldalon!
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
barca4ever
tag
válasz sagvary #46219 üzenetére
Ebben igazad van elötte még bedobják a hisztit hogy milyen bunkó vagy mert szóltál!
"Logikának vesztes oldalon" Mondjuk igen náluk azzal nem sokra mész![ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
tildy
nagyúr
válasz qantum #46222 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Lajos szokta leszednia falrol a kalapot , rendszerint australian bush hatet"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mocsanisi
senior tag
Történt egy story csak nem írtam, de most van időm Szóval elhatároztam én, hogy most úgy sincs senkim, akkor csinálunk egy spontán d*gást Át is hívtam egy általam könnyen kaphatónak titulált csajt. Átjött. Oké tök jó volt. És most jön a durranás. Már csak 1 szál tanga volt rajta, mire közölte hogy mégse. Szóval jól megszívtam, de a csaj gyalog ment haza... Na így jártam én
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz mocsanisi #46229 üzenetére
Ne próbáld, csináld! ;P
LOL, hát sajnálom ember. Nem lehet hogy túl gázosan nyomultál? Én általában pattanásig feszítem a húrt, amíg a csaj átmegy vadállatba és ő teper le.. Lehet rosszul csinálom, de eddig bejött ;P#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Stalker-2572
veterán
válasz fordfairlane #46233 üzenetére
az ilyen spontán szexeknél van h bejátszik az agyhalál feeling ezért nem kéne erőltetni
All Black...
-
Csakénvagyok
őstag
válasz barca4ever #46217 üzenetére
Tyű, b+ ,ez az exem
-
tildy
nagyúr
válasz qantum #46224 üzenetére
Nincs szuksegem papucsallatkara, akit az orranal fogva lehet vezetni. Eleg eros szemelyiseg vagyok ez igaz, raadasul en vagyok a kenyerkereso is, de mindenben kikerem Lajos velemenyet, es ugyanakkora beleszolasa van dolgokba neki is.
Jo mondjuk a konyhaban o sertepertel tobbet. Dehat majd fogok en pizzat sutni, ha o olyan istenieket gyart?
-
CurrentValue
tag
a héten DVD van kilátásban a kilátásbanlévő lánnyal, közben a biztonság kedvéért 2 volt 2 gyors kalandom, nehogy neki essek majd a kanapén, igy lesz időm ecsetelgetni mennyire jó az uj TV amit én javasoltam neki megvételre .Mondjuk hosszú projekt lesz ez már, ha jol számolom 4hete futtatom, de az az irány elv hogy nem akarom elvenni a szabadsagat, viszont folyamatosan keres és igy a találkozási lehetőségeket részben ő diktálja( valójában mindig megkérdezi mikor megyek vizsgázni, és ő a főiskolátol kb 4percre lakik, ezért véletlen mindig jó neki az időpont.)
Voltam a multhéten a református lánynál is, na az nagy tanulópénz volt, dehát ez van
-
-
Ijk
nagyúr
"de mindenben kikerem Lajos velemenyet, es ugyanakkora beleszolasa van dolgokba neki is."
Érdekes hogy általában a nők tagadják, vagy nem vesznek róla tudomást hogy ők irányítanak
De jól van ez így, mert különben sokkal nagyobb káosz lenne a világban.Kidus: Kár hogy egy felajzott férfi nehezen tudna így bosszút állni, ha sikerülne is, később megbánná Már majdnem olyan vicces szituáció, mintha férfi zsarolna szexmegvonással.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest