- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
sagvary
aktív tag
válasz orbano #46649 üzenetére
Persze, hogy idomul egy férfias karakterhez a nő.
Ha meg akarod ismerni, ahhoz azt kell éreztetni, hogy szabad neki is magát adnia, kibontakozhat, hogy jobban meg lehessen ismerni.
Ha kiváncsi vagy arra, hogy milyen a csaj akivel esetleg együttmaradsz, akkor merjen nyitott lenni. Ehhez segítség, ha valamellyest visszafogja magát a férfias férfi is.Rendkívül hálásak ezért a csajok. Ha már megvan az összecsiszolódás akkor kettejük kapcsolatában mindketten jól érzik magukat, kiélhetik magukat, figyelembe véve a másik egyéniségét is, nem maradnak kifizetetlen számlák...
Na megyek kajálni a Star Kebab-hoz...
[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
orbano
félisten
ebben valószínűleg igazad van, bár nekem túl magas az érzelmi inteligenciám, és túlzottan nem vagyok a szavak embere ahhoz, hogy ilyen dumákkal át lehessen verni. ha ilyen van, mint amit mondasz, riadót fúj az agyam és feláll a hátamon a sir. sosem bírtam a megjátszós csajokat.
A vér nem válik VAZZE!™
-
frame>24
addikt
A "fordítottja" típus gyakran fordul elő mélyen vallásos csajok közt, a(z) (emberi)természet egyfajta furcsa poénjaként...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
negyedes
addikt
válasz sagvary #46659 üzenetére
3-at mar talaltam ilyet. es most ugy nezem ez a leanyka is ilyen.
amugy kezd olvadni az a jegcsap. ma eleg sokat beszelgettunk es most mar kezd kerdezoskodni. lehet hogy nem lessz semmi, de legalabb a tapasztalat megmarad.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pat86
tag
Abszolút én is ezt helyezem előtérbe, nem számít mit mondd, ha nincs mögötte semmi. Nagyon szépen megfogalmaztad. "a tettek viszont hamar beszélnek" és főleg az igazat mondják...
orbano 46649 hsz: egyet kell értsek orbanoval, párkapcsolatban derül ki és hogy mit hoz ki belőle az adott férfi... Attól hogy valaki heves vérmérsékletű még lehet hűséges.
-
pat86
tag
Na mi van?? Senki nem dug senkit .... beírok a topicba egyből behal ilyet....
-
Stalker-2572
veterán
Kezdem felbosszantani magam. Itt a nyár, senki semmi ruha szinte, csomó jó csaj, nézzük egymást, aztán nem történik semmi. És ez megy Nekem meg nem ingem fals dumával kábítani senkit
All Black...
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #46667 üzenetére
"Nekem meg nem ingem fals dumával kábítani senkit"
igen ezt én is sokáig magyaráztam magamnak is
A vér nem válik VAZZE!™
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46669 üzenetére
arra h dugás közben elvetemültem fórumozik mert megteheti
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #46669 üzenetére
hogy csak duma, amivel az ember fia saját magát tudja átb*kkni a legjobban. ha begyün a nő oda kell menni hülyíteni.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #46673 üzenetére
mi, az hogy ha tetszik egy lány, akkor odamegyek dumálni vele? hát legyen, vállalom
A vér nem válik VAZZE!™
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46675 üzenetére
nem kell hülyíteni, add magad vagy tetszik neki vagy nem - ennyi
tetszik, jó, megdugod - nem tetszik, tovább állsz, megdugod a másikat
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #46677 üzenetére
ÁÁÁÁÁ nem látom most a megoldást
Ok, akkor lelövök pár poént: otthon tőzsdézek az időm 80%-ban, így "kényszerismerkedési" szituációkba nem is kerülök. Van elég sok barátom, de ez is inkább zárt társaság, új arcok nem nagyon vannak (pláne nők )
Jó pasinak tartom magam (többen mondták), kisportolt, jó tárasaság, "minden megvan benned, amit egy lány kívánhat" (egy exem) és mégsincs nőm, a láthatáron se, aki számításba jöhetne. MIÉRT?! Így minden erőfeszítésem kb fél sikernek érzem.És nem tudom mi a megoldás.... járok könyvtárba, rendezvényekre, beszélgetek emberekkel. De valahogy mégse..... volt amikor minden héten felszedtem valaki discoban, de ezek még "kapcsolatnak" sem lehetett minősíteni, így leálltam róla.
Várom az ötleteket
All Black...
-
törölt tag
Hű, ma bkv-n utazva volt egy cseszettül szexy (remélem, jól írtam ) kiscsaj. De ilyen kis szemüveges, ártatlan kislány feeling, a fél domborzata meg kint van. Épp ez adta meg a sava-borsát az egésznek, mintha valami mangából/animéből életre kelt volna egy diáklány. Ott is sokszor ilyen kis ártatlanok, visszafogottak, az öltözködésük meg...
Saccra alig volt 14-15 éves, és az (valószínűsíthető) öccsével volt. -
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46678 üzenetére
roppant egyszerű, ne görcsölj már így rá és egyből összefog jönni hidd el
nem tudom miért, de ez így van, amit akarsz az nem fog összejönni vele ellentétben minden mással - tehát normális kapcsolatot szeretnél, ne akard és lesz
amikor szórakoztam jól éreztem magam, beütött a ménykű és még bele is szerettem, amikor meg akartam h működjön az istennek se ment... -
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46681 üzenetére
hát tudod nem értek egyet, ha nálad ez bármilyen problémaként felvetődik az fog érződni
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #46682 üzenetére
Csak most így a senkin semmi ruha beszólásod kapcsán jutott eszembe, ez a kombó ma elég brutális volt.
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46685 üzenetére
na az enyémet tuti nem
és ha minden jó?? velem te ne kezdjél ki, nem járnál jól
[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46689 üzenetére
gyenge duma beijedtél...
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #46691 üzenetére
Fiatalabb kollégáknak mondom: látjátok így kell jó benyomást tennetek egy nőre.
All Black...
-
pat86
tag
válasz Stalker-2572 #46692 üzenetére
ja mert te csak olyanokkal foglalkozol akikről tudod, hogy ez meg ez .... pff
a be megvolt csak a nyomás nem
de ahogy gondolod, csinálhatsz úgy - khm max egy újabb eset lesz a többi közt
-
Kassadin
addikt
"Szia, jó a segged, tetszik a szád is..... ha normális vagy még lehetsz a barátnőm is."
Ez vicces. Habár a csajszi lehet megfagyna/felpofozna.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #46675 üzenetére
az, hogy nem érted a "szlenget" már nem az én bajom...
A vér nem válik VAZZE!™
-
fordfairlane
veterán
válasz Kassadin #46695 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyesfajta humort a nők nem értik, nem veszik, nem reagálnak rá kémiailag, vagy hogy is fejezzem ki magam. Haveri körben elmondva persze tök jól működik (értsd: mindannyian röhögünk rajta). Fene sem érti a nőket.
x gon' give it to ya
-
Kassadin
addikt
válasz fordfairlane #46697 üzenetére
Lehet hogy egy nővel nem is biztos hogy illik így "beszélni".
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs