- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
negyedes
addikt
Gyerekek ez volt az egyik legjobb randim. Egesz 4ig buliztunk egyutt, allat volt.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz #56474624 #45204 üzenetére
Be lessz hamarosan. Mondtam neki, hogy aludjon nalam, mondja, hogy nem, majd. Erre viccesen bevagom, hogy egy ujjal sem nyulok hozza( ), na es erre mit valaszolt: el is hiszi, de nem biztos, hogy O megallna, hogy hazzamnyuljon.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MmDorian
őstag
hubazdmeg... elképzelhető, hogy egy év külön után még mindig szeretem ?
-
MmDorian
őstag
válasz Stalker-2572 #45221 üzenetére
próbálom, próbálom...
-
Jojo5
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz szőröscica #45174 üzenetére
Rossz helyen próbálkoztál. Legalább egy évig voltam pénztáros, a szellemi képességeim,a tudásommal kapcsolatos negatív ítéletekre pedig hárplis szoktam lenni.
Tudod van, amikor valamiből meg kell élni. Fősulin nekem szükségem volt pénzre, legegyszerűbb volt ilyen melót találni.
Sose tudhatod ki ül a másik oldalon. ( Auchanban, Intersparban összefuthatak anno velem, pénztárban ülve. Diplomám akkor folyamatban volt, most meg már kettő is van....)Amúgy lett volna más lehetőség is, de az akkori életvitelemben ezt a munkát lehetett a legegyszerűbb módon bevállalni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
ez a téma már kissé lefutott. sőt, azt is elmagyaráztam időközben, hogy amit írsz, egy tök fölösleges maszlag, mert nem erről van szó! olvass a sorok között, lásd benne egy kicsit az értelmet a mondanivalót. ha már van két diplomád, biztos menni fog
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #45229 üzenetére
Asperger mond-e neked valamit? Nem feltétlen van, de lehetséges, eléggé olyan eredményem van . Mápedig ha van, akkor magyarázza, miért részletekre cuppanok" rá, miért másképp és mást emelek ki, mint a többi ember.
Szóval ez nem diplomától függ Sőt mondhatnám, ha valami érdekes látok, tök lényegtelen más ebben a témában kifejtette-e a véleményét.
Amúgy nem értem miért zavar mihez szólok hozzá, nem tudtam, te lettél itt a főnök
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
orbano
félisten
válasz philoxenia #45237 üzenetére
próbálnám, de nem is ismerem Evgenii-t, ráadásul a barátnőm is nagyon nagyon haragudna
A vér nem válik VAZZE!™
-
zoltanz
nagyúr
válasz philoxenia #45237 üzenetére
Sztem arra célzott kevés ember ismeri az igazi kimerítő tartalmas hosszú szexet, egy numera az semmi hozzá.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz orbano #45238 üzenetére
Teljesen félreértetted....
arra gondoltam, amire reagáltál....
nem homoerotikus vonatkozásban persze....
erre reagáltál anno:[link] tehát, ha jól szűrtem le, ha profi valaki a szexben, akkor nem kell előtte beszélgetni stb. , nem kell hangulat, az két perc alatt elvarázsol és elég az a tíz perc, tíz óra , ebből a szempontból majdnem mindegy, ami a konkrét aktussal telik el, ugyanolyan lesz, mintha évek óta vágytál volna az illetőre?zoltanz: A legtöbb jó dologban az idő mindig relatív, ha kell egy perc alatt többet élhetsz meg, mint órák alatt és fordítva...
szerintem az együttlét minősége számít és nem az az időtartam a minőséghez meg nálam hozzátartozik az intellektuális összhang is....[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz philoxenia #45240 üzenetére
Persze,de ha te belesűrítesz 15 pozitúrátm elő-utójátkokkal fél órába akkor le a kalppal elötted.
-
qantum
senior tag
valóban az idő relatív, ha valami jó akkor az a örökkévalóságig kell, hogy tartson
[ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
orbano
félisten
igen eleinte megijedtem attól a bizonyos vonatkozástól, azért is adtam kitérő választ
de én nem azt próbáltam mondani, hogy nem fontos a körítés, és csak meg kell a csajt a cerka körül pörgetve és már jó is neki, csak azt, hogy a jó, szenvedélyes, hangulatos szexhez nem kell előtte alapozó duma. szikra kell hozzá. ezt kiválthatja egy érzéki csók, egy simítás, akármi. aztán meg ott van az előjáték, ott majd felfokozódik a hangulat.
de hogy beszélgetés kelljen az alapozáshoz... ilyet még nem b*sztam, hogy stílusomnál maradjak. egyébként látnod kellett volna a kedvesem óriási facepalmját Evgenii ezen megállapítása hallatán... pedig ő szerelmes-, érzéki típus nagyon, és sokszor hiányolja a kiadós beszélgetéseket (csak épp nem szex előtt). De valahogy ő is jobban komálja, ha elemi erővel dobom az íróasztalra és tépem le a ruhát róla. ilyenkor elnézi, hogy nem tallóztuk át az ÉT legújabb számát előtte.A vér nem válik VAZZE!™
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz zoltanz #45246 üzenetére
Hát, megfelelő szituációban tehetnek Veled olyat öt perc alatt, amit egy életen át emlegetsz... Persze nem biztos, hogy azért, mert annyira jó volt....
45244: nem ilyen esetekre gondoltam, de lehet, hogy Evgenii sem, hanem, hogy akkor találkozol valakivel csak valahanyadik alkalommal.... Aki hozzád tartozik azzal már sokat beszélgettél, Vele öt szó elég az összeveszéshez és a legtöbb téma megbeszéléséhez is....
-
zoltanz
nagyúr
válasz philoxenia #45247 üzenetére
De ő az is aki adta, ha belenéz a tükörbe emlékezni fog rám az tuti.
-
orbano
félisten
válasz philoxenia #45247 üzenetére
de ő arról beszélt, hogy a szex előkészítéséhez kell a beszéd, nem pedig az ismerkedéshez. mondjuk Veled nem sok értelme van ezen vitatkozni, hisz nem Te ítad, Evgenii meg nem volt túlzottan hajlandó boncolgatni az ügyet
A vér nem válik VAZZE!™
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest