Hirdetés

Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz lorcsi #44943 üzenetére

    Meg kell változni. Ha nem változom, meg akkor örökre magányos leszek. Legalábbis most ezt gondolom és érzem. Régen nagyon magányos farkas voltam és ez azóta azt hiszem kiölődött belőlem, ami nagy dolog.

    okkal fogalmazódik meg szerintem az a kérdés hogy ti egymásnak valók vagytok e ?

    Mindenképpen. Az érzések azt mondják. Persze nem lehet tiszta egyikőnk feje sem pillanatnyilag, hiszen vasárnap történt a szakítás, de visszatekintve erre a hosszú időre, bármit is tettem és történt, mi egymáséi vagyunk.

    Elengedni csak akkor fogom, ha ő erre megkér és azt fogja mondani, h már az a csekély remény sincs és teljesen elvesztette azt amit mindig is érzett irántam.

    frame

    Sok mindent nem hiszem h le tudsz szűrni a blogomból a személyiségemre vonatkozóan.

    orbano

    Neki annyi vétke van, h nem volt már az elején határozott. 3 éve határozott volt, amikor felnyitotta a szemem, azóta kisebb, de nem elég határozott célozgatásokkal próbált rávilágítani a problémára amelyben egyre lejjebb csúsztunk, de ezeket nem ismertem fel illetve nem vettem komolyan. Úgy látszik sokkal keményebben kellett volna engem felébreszteni abból amit tudat alatt művelek, mert csak így lehet.

    Az az őszinte igazság h apám tulajdonságai jócskán bennem vannak. És most h tisztul le a kép, azt kell mondjam h minden amit tettem az bizony "ő volt". Mondanom sem kell h milyen a családi hátterem. Anyám és apám is különbözőek, baromira. Ez ki is ütközött abban, h elváltak. De ami már a válás előtt ment, az kemény volt. Fizikai harcokig is elfajult.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák