Hirdetés

Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz AMD Power #38603 üzenetére

:K :K
    ennyi.

Tény önző vagyok, ugy vélem amíg nekem nincs meg az amit akarok, ami részben elődje annak hogy a gyerek egy normális körülméány közé jöjjön világba addig nem akarok.szerintem nem vagyok elkésve még.ha 10 év mulva lesz akkor akkor lesz.mai kései szülő leszek.szerencsére a barátnőm ugyanígy látja mint én nincs gond.
    Amíg magamnak nem adtam meg az életben mindent amit szeretnék elérni addig nem fogom egy ygerekért feláldozni ezeknek a megszerzési lehetőségét mert akkor ugye oda folyik a pénz.csak azért hogy 1gyel többen legyünk és utána meg szenvedjek én is a csajom is, a gyerek is....áhh nem .inkább előrelátó vagyok.az önzőségből kezdek kinőni de idő kell még hozzá.nem érzem magam annyinak amennyi avgyok ahhoz hogy apa legyek pláne nem. :U :U
    Meg amikor meglátom egy tescoba pl mit lever egy 2-6éves ygerek hisztit nyaggat ugrál elszalad vinnyog...áhhh egyből elmegy egy életre a kedvem tőle.jo tudom ez nevelés kérdése.
    Igen én szeretnék egy lakást, másik bmw.t, meg a háztartásba is van mit fejleszteni bőven körülöttem infrastrukturába.és ezek nekem előrébb valók jelenleg.hova siessek amugy is??kb semmim nincs jelenleg aza utomon meg egy kevés pénzen tul.lakás??????.persze max ha örökölök amugy eléggé esélytelen.akkor hova a gyerek?

"engózni a tiszaparton nem drága, kutyát sétáltatni a családdal nem drága, esős estéken kártyázni/társasozni "..bocsi ez nekem tényleg nem program és szeretem aktívabban eltölteni az időt mindenfele menni, venni, tenni....pörögni bulizni.nem aza nyugis fajta ember vagyok.nincs is így se elég pénzem pláne albérlet+gyerek.ne már.miből élnék???

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Aktív témák