- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Esmein #13400 üzenetére
áhh én mostanság kaptam a legtutibbat meg. mondjuk ez inkább szánalmas:
felhívom, hogy mizu.
-háát épp megy moziba
-kicsit megnevettetem, pár mondat erejéig, felvezetem a kérdést, aztán felteszem: no és mikor érik rá?
-hát nem ér rá mostanában, mert a nagymamája korházban van és oda rohangáligazából az a jó az ilyen kosarakban, hogy nem sajnálom pedig már 2x elcsavarta a fejem ez a nő...
A vér nem válik VAZZE!™
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz orbano #13392 üzenetére
"első körben talán nem a kapcsolatot kéne szétkúrnia a srácnak, hanem a csajt..."
Hát, szó mi szó, ezen a hétvégén volt hideg is, meleg is, de ez úgy nagyjában-egészében fel is tette a koronát.
Különben meg: "sex is overrated".
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #13403 üzenetére
örülök, hogy hozzáadhattam valamit a hétvégédhez
A vér nem válik VAZZE!™
-
lorcsi
veterán
néha elég szívás magasnak lenni alacsonyabb csajnál elég könnyen megfájdul a deréekam
most is így jártameladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz orbano #13407 üzenetére
22cm
persze, én szeretek 190 lenni jó az ha kilátok a tömegből..és a csajoknak is bejön a magas növés -ahogy eddig észrevettem csak a derekam nem szereti
meg ugye ülve és vízszintben mindegy a magasság -itt még nem tartunk[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz elmoraan (r) #13409 üzenetére
néha akadt, úgy jobb volt
ok-ok, mindentől van rosszabb. befogom a szám
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tim82
félisten
válasz lorcsi #13411 üzenetére
Szeretem a hónom alá csapható nőket.
195 cm-rel mindent vittem!
Ahhoz el kell érned, törpicsek!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7
addikt
válasz orbano #13398 üzenetére
"nem vagyok viccelődős hangulatomban. most mindenkinek megmondom a tutit!"
Emiatt mintha mar joparszor megszoltak volna, raadasul nem csak egy ember, hanem viszonylag sokan. Tanulhatnal mar belole.
"beszélnie a barátnőjével erről? nyilván beszélt vele"
"De azt pl. erősen kétlem, hogy mondjuk hosszú hetekig "szoktatta" volna a nőt a szex nélküli kényeztetésekhez, meghitt együttlétekhez"Es mi van, ha rosszul spekulalsz? Igy kivulrol nezve ezek a "gondolatok" csak arra jok, hogy ugy tunjon, mintha a nagysagos Orbano megmondana a frankot a gyarlo emberi lenyekrol. Foleg ezekkel egyutt:
"Na mindegy, én azt hiszem magatokra hagylak titeket, rágcsáljátok a kihűlt kapcsolatotokat, dobjatok be még egy-két elcsépelt közhelyet ezzel kapcsolatban"
"nem egyirányú a folyamat, ahogy azt itten nagyon sok okos érzékeltetni próbálja. Talán ezért is van sok borzalmas kapcsolat, kevesen mérik fel jól a helyzetet, próbálják jó oldalról megközelíteni."Es miutan ilyen durvan megsertettel mindenkit, mar ez sem segit, sot, inkabb szomoru, hogy meg a feleloseget sem akarod vallalni:
"Persze szigorúan SZVSZ."
Jo lenne, ha vegre elkezdenel szamolni azzal is, hogy nem okvetlenul szerencses dolog magad ellen hergelni az embereket, es szar alakkent kezelni oket, meg akkor sem, ha ugy erzed, neked van igazad. Elobb-utobb visszaut.
-
fordfairlane
veterán
Át kellene nevezni a topikot.
Lehetne például:
- szerintem a nők hüjék, nemértem őket
- nem érdekelnek a nők
- most mé nem smárol velem?
- nők, férfiügyek, elhagyott, utálom
- Orbano tapasztalatai a methoddal, elmélet kontra mindennapi alkalmazás
- Ki tud több offot ideírni?etc
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
Technikai kérdés: Mi a jobb, az, ha a nő adja meg a telefonszámát, vagy az, ha ő kéri el az enyémet?
x gon' give it to ya
-
BITBOYS
addikt
válasz fordfairlane #13424 üzenetére
Szerintem ha ő adja meg, természetresen magától.
-
7
addikt
válasz fordfairlane #13423 üzenetére
- WoW kontra nok, illetve nok a WoW vilagaban - Kokkantas, Wolverine es Esmein eloadasaban
Szerintem ha o adja meg a telefonszamat, mert akkor gyakorlatilag felszolit arra, hogy keresd, mert annyira erdekled, mig ha o keri el, meg van lehetosege visszalepni, miutan atgondolta, hogy akar-e veled kezdeni valamit.
Persze lehet, hogy rosszul gondolom, csak en ezt latom mogotte.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Én is hasonlóan gondolom, de köszi a megerősítést!
x gon' give it to ya
-
elmoraan (r)
aktív tag
De mindezek ellenére szeressük orbit, mer' egyrészt pont olyan magas, mint én, másodsorban meg borzasztó mód sír a szája még egy randirahívós sms elküldése után is, (amivel ugyan agyonvágja mindazt, amit addig írt ), harmadrészt pedig nem tehet róla.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #13428 üzenetére
Meg ugye az olyan apróságokat ne is említsük, mint a "256 nőm volt" I_Am kérdésére, aztán hónapokkal később a "jah, csak hasraütöttem, persze hogy nem annyi". Szóval, Orbi a guruk gyöngye.
De különben is MNK.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #13428 üzenetére
áhh ne is említsd a randit, borzasztó volt. az sms után sírás pedig... a picimókusunk megmondta, kémiai függőség és tényeg nem tehetek róla. bár anyámék is ugyanezt állítják magukról...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
válasz orbano #13433 üzenetére
Nem akarok különösebben genyó lenni (egyszerűen nem vagy ellenfél, tehát nem pazarlom a muníciót), de "némileg" több van, mint neked.
Külön tetszett csak az elmúlt napok terméséből a "szét kell kúrni a csajt", mint problémamegoldás. Hatalmas szívről, tapasztalatról és lélektani érzékről tettél tanúságot, ó, Mester.
Bocs, megyek felhívni az aktuálist - azért nem izzadok le a gondolattól, hogy "úúúú, sms-t kell írnom/beszélnem kell egy lánnyal, aki tetszik", igaz, én nem is vagyok Mr. Nova.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
csak hogy konstruktív is legyek: egy olyan problémakört kezdtünk el feszedetni, amit elég keményen átéltem, próbáltam helyrehozni, utánajártam, utánaolvastam és a végén sikerült. ebből kifolyólag egy elég markáns véleményem van arról, hogyan lehet egy ilyen helyzetből jól kikecmeregni. erre itt egyes nagyokosok (akiknek érdemben nem sikerült hozzászólni a témához, csak az én posztomat rágcsálják) leugatnak, hogy ne szóljak bele olyan dologba, amiben nem volt részem, majd még hozzáböfögnek egy _SZERINTEM_ eszetlen (de még ha nem is eszetlen, mindenképpen használhatatlan) baromságot. ez ilyen stílust vált ki belőlem. a reakciókat pedig leszarom. mindig is deviáns gyerek voltam, ha adják is alám a lovat, akkor pláne...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Stalker-2572
veterán
Hogy lehet megnyerni magyarország legszebb ex-szinésznőjének a szivét?
Sokat nem akarok mondani, a kérdés komoly, tippeket várok. Annyi még, hogy 21 éves.All Black...
-
bandus
veterán
válasz Stalker-2572 #13436 üzenetére
nemárthat a személyes kontaktus kezdetnek meg a pénz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
orbano
félisten
-
bandus
veterán
válasz Stalker-2572 #13440 üzenetére
ez durva projektnek hangzik... akkor már cak a method kell
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #13441 üzenetére
egy hollywoodi srác tapasztalatai a nőzésről, hogy hogyan szedj fel beképzelt, menő, csodaszép gazdag picsákat
A vér nem válik VAZZE!™
-
lorcsi
veterán
válasz Stalker-2572 #13440 üzenetére
akárki legyen is...de hogy a pénz nem gond...érdekes
én így még nem jártam. de majd hefner nyomában biztos nem ezzel foglalkozokeladó: vadi új soundcore motion+
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #13446 üzenetére
mindjárt lehurrognak, de ha érdekel privizz meg és átküldöm angolul. kifejezetten jó ötletek vannak benne arra, hogy hogyan keltsd fel az érdeklődését egy ilyen nőnek. többet érsz vele mindenképp, mint 3 akármilyenhúdetuti tippel itt leírva a fórumon
Azért biztos ami biztos, kivonatolom a nők nőügyekes tipikus válaszokat:
-csak magadat add
-menj oda beszélj vele, tárd fel az érzelmeid
-legyen sok pénzed, anélkül nem megy
-legyél magabiztos!
-method!!!!!A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
válasz orbano #13437 üzenetére
Szeretsz? Kezdek félni.
Hát nézd, egyszer én is megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy mellédurrantsak. Nálad rendszer.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest