- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz Guitar14 #14414 üzenetére
Elképesztően drágán vannak hozzá játékok, szerintem ha most összeszámolnám hogy a 2DS XL-en hány játék van, szerintem simán elérné 200-230 ezret, csak a játék, ez elképesztő összeg. De ehhez nem is kell durván soknak lenni, elég 20-25 db. Alapból ellene vagyok az okosításnak, de egyszer megcsináltam és azóta is úgy kegyeg a gép. Picit bicskanyitogató hogy a nintendo őrült összegeket kér el ezeréves játékokért, ráadásul ez mégis csak egy kis kézi konzol játék, soknak el se éri a 6-8 órás játékidőt. (Oké nem egy Xenoblade Chronicles, vagy Dragon Questre gondoltam mert azokba rengeteg órát bele lehet tenni) De am a sony-t se értem, van egy ps3-am, mondom szét nézek már a store-on miújság, és 10 éves god of war játékokért kérnek el több mint 5 ezer forintot, úgy hogy a store-t már tavaly le akarták lőni. Inkább akkor használtan lemezesen olcsóbban és akkor még tovább is tudsz adni rajta ha úgy van, vagy megtartod a polcon dísznek mint gyűjtemény.
[ Szerkesztve ]
We are here for a good time, not a long time.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...