- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
-
Sirandrish
legenda
A játék is írja szóval nem kell ilyesmi..12órám van benne eddig és 22es vagyok
És most lassan irány a meló, pedig most épp új hely jönne
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Japánba már nemsokára jön...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #5603 üzenetére
Az új 3DS kapcsán pár gondolat:
Még picivel régebben volt két téma, amiről olvastunk vagy beszélgettünk itt, egyik hogy a Nintendo jövőbeli gépei valószínűleg egyesített megoldás lesz otthonra és hordozásra. Másik pedig Miyamoto mester nyilatkozata az E3 után, mely szerint a cég újra a komolyabb játékosok igényeit szeretne kielégíteni.
Számomra az új 3DS-ban mindkettő dolog egy picit megvalósul: A C-gombbal megjelent egy második analóg kar, belekerült az NFC olvasó és jött a két extra hátsó gomb. Ezzel a módosítással a 3DS-en pontosan ugyanannyi gomb és egyéb lesz, mint a Wii U-n, tehát az egyik gépre kitalált irányítási lehetőségek gond nélkül átvihetőek a másikra. Ráadásul az új 3DS legjobban reklámozott extrái, mint a jobb 3D technológia és gyorsabb CPU + több RAM nem pont a Nintendogs és Wii Sports fő vásárlóbázisának, az alkalmi játékosoknak szól, mert szerintem az ilyesmi ezt a réteg pont nem hozza lázba. Ráadásul az első bejelentett játék, ami teljes mértékben az új gépre jön, az a Wii egyik legösszetettebb címe, a Xenoblade.
Na, szóval szerintem az új 3DS már annak új Nintendo első jele, ahol egyesítették a hardver- és szoftverrészleget. Meg ilyesmi.
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A végkövetkeztetést ugyan képtelen voltam kisilabizálni, de amúgy igen: tetten érhető az egységesítésre való törekvése japán barátainknak. Közös irányítás, közös funkciók, közös amiibo-figurák stb. Amit lehet, azt jól láthatóan megpróbálják közös nevezőre hozni, "egyenrangúsítani" a két konzolt, amennyire lehet. Kíváncsi vagyok, hogy a következő generációban valóra válnak-e a 'Fusion'-ról szóló pletykák, szerintem jó esély van rá.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #5605 üzenetére
Végkövetkeztetés? Na az nincs is, ahhoz nem értek. Csak észrevétel
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
Master Paladin lettem...és tiszteletem jeléül rendeztek nekem egy zenés-táncos mulatságot ahol és voltam a SZTÁÁÁR
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #5608 üzenetére
Most már akkora jampi vagy, hogy a főnököd is igazán elismerhetné a fáradozásaid egy kis fizetésemeléssel vagy céges bulival.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #5609 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek
-
bagszi_lucas
tag
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
LV25ös Master Paladin...mára ennyi
-
SzDavid99
tag
válasz bagszi_lucas #5611 üzenetére
Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nem Budapesten lakom.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Vajon most mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás?[link]
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #5614 üzenetére
ezt minden eszközön el fogják sütni? váó, mappák és szép skinek
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
legenda
-
ViharVadász
őstag
válasz Sirandrish #5616 üzenetére
Uhh, ez gyönyörű! :0
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
adalbert1
veterán
Arra lennék kíváncsi, hogy még ebben a generációban meglépnek-e valami egységesítést, vagy ezekkel a dolgokkal csak terelgetik a vásárlókat, hogy a következő generációban egy már előkészítettebb dolog legyen ez. Személy szerint én nagyon tudnék ennek örülni, egy cross-buy, cross save, Snes vc a hordozható handhelden is, stb. funkcióval megtámogatva (igaz kicsit úgy érzem, hogy bilibe lóg a kezem, mikor a Virtual Console címeknél se lehet több restore pointot létrehozni pl.)
-
SzDavid99
tag
-
boost
addikt
Ma hazafelé megálltam egy gamestopba, Shadow Mordor-ért, de csak holnaptól forgalmazzák, ezért bevállaltam egy fantasy life-ot.
Holnaptól nekiállok.
-
Mister_X
nagyúr
"Ma hazafelé megálltam egy gamestopba, Shadow Mordor-ért, de csak holnaptól forgalmazzák, ezért bevállaltam egy fantasy life-ot."
Elmentem a boltba kóláért, de helyette kecsketejet vettem - kategória
De persze grat hozzá
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
legenda
Jó döntés volt
Mister_X Te meg ne szóljál bele hanem szerezzed te is befele
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Fiúk.
Említettem hogy vetetm egy ds lite gépet.
A kódszám USG-Usa-1.
Ez nem Amcsi gépet jelent?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz ViharVadász #5626 üzenetére
Igen.
Arra hivatkozni hogy régiózár azért kell mert ezzel a piac fel lessz lendítve.
Könyörgöm nem mindegy melyik piac pörög összeladásszám a fontos.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ayo
veterán
válasz mirci18 #5627 üzenetére
mert mindenki a legolcsóbbat venné és akkor itthon ennyi játékot se árulnának amennyit most, hiszen senki se venné. ez az egyik legfontosabb indok, hiszen megakadályozzák a játékok behozatalát. szinte minden platformon ez az eljárás amúgy.
ezenfelül van még pár más ok is, mint pl. egyedi lokalizáció, de abban most nem mennék bele.
(#5628) Dr.F.E.R.I.: szerintem ezt a két mondatot ő gondolta
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
mirci18
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #5628 üzenetére
Bár nem hivatalos írás csak egy blog de itt olvastam:
[link]Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Ugyanezt írtam kivéve a lokalizáció az nekem is újdonság volt.
De őszintén ha akarnák meg tudnák oldani hogy az összes régióban egyszerre induljon a játék azzal hogy bevárják a kiadások egymást és egyszerre indulnak.
Úgyhogy ez nem indok vagyis a lokalizáció.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz mirci18 #5630 üzenetére
A gyerek a blogban jó helyen tapogatózik, amikor a kulturális okokból történő cenzúráról ír, mivel ez egyébként az egyik legerősebb oka a régiózárnak. Jellemző viszont a blogbejegyzés színvonalára, hogy pont ez az objektív megállapítás az egyetlen nem tőle származó infó (amit említ is), az írásának a többi - saját főből írt - része viszont már következetlen, főleg ahogy - az egyébként jól kifejtett - cenzúra részt is mindenáron a játékértékesítés volumenével akarja összekapcsolni. Nem ismeri fel, hogy mindez nem az eladásoknak van alárendelve, hanem főleg elvi okok húzódnak a háttérben. Itt van az IGN egy rövid interjúja Iwatával, ami a tavalyi E3-on készült. Ennél autentikusabb magyarázatot senki nem fog adni, mint a N első embere.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #5622 üzenetére
Még előbb utána járok, hogy van-e cross-region multi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
legenda
Oh most jut eszembe hogy holnap jön az SSB akkor lesz egy Kirbym is
Juppihh...el leszek látva
Mister_X: én próbáltam keresni róla valamit de nem találtam..
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #5634 üzenetére
Egyelőre én sem. Talán írok egy levelet a kiadónak, annál egyszerűbb mód nincs.
-
Sirandrish
legenda
válasz Mister_X #5635 üzenetére
Ha foglalkoznak az ilyesmivel akkor akár pikkpakk választ kaphatsz egy igen vagy egy nem formájában
-
Sirandrish
legenda
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #5637 üzenetére
GBA portba megy, tehát nem.
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #5637 üzenetére
Úgy tudom, ez a GBA portba megy.
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Ma még éjszakás vagyok de holnaptól szijjelnyomhatjuk.
Bár kipróbálni most is ki tudjuk , szóval ha úgy van tolj egy PÜ-t és meglessük. Nem lenne baj amúgy sem mert fogalmam sincs hogy hogy kell..
Annyit tudok hogy Friend kód kell hozzá szóval ha írsz pü-t akkor azzal kezdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hero Paladin..hoppácska
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #5642 üzenetére
Köszi, kiteszem a kódom, mert úgyis egymást kell felvennünk, ezért idegen anélkül, hoy énnem venném fel o"t, nem tud ugyse felvenni:
Szóval a kódom: 2852-8308-4843
-
Sirandrish
legenda
-
ViharVadász
őstag
Nem tudom láttátok-e, picit régi, de itt látható a 3DS-re megjelenő Ultimate NES Remix bemutató: YouTube
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Mister_X
nagyúr
Én is bedobom a sajátom: 1736-2427-0176
-
boost
addikt
Köszi, felvettelelek benneteket.
-
Mister_X
nagyúr
Egyébként ez a barátfelvétel hogy megy? Megadtam a friend code-okat, de elnevezni már nekem kellett és Mii-t sem mutatott
-
mirci18
addikt
Valaki próbálta már a Mario vs. Donkey Kong Mini-Land Mayhem c ds játékot.
Most tesztelem és kellemes csalódás tetszenek benne a fejtörők.
A megoldások.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest