Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nem hiszem el, hogy sehol nincs 3ds xl hez tok gameshop ba kb egy hónapja megrendeltem a pure pack et de azóta sem jött meg. Egyedül a 576 ban láttam lilát horror áron fólia nélkül. (puha ruhába csomagolva hurcol-ászom kb szeptember óta nagyon elit...)
    [Ilyen kéne] (szürke a 3ds em is meg van fólia is benne)
    Néztem meg ebay en de csak Németországban van ahonnan annyi a posta mint a tok.

    Ma végre elvittek a new super mario bros 2 -t 7000 ért (EU) hibátlan pincodal azt hittem gyorsabban fog menni :)
    Pedig nagyon jó kis játék valaki írta hogy hamar ki lehet vinni ami való igaz de azért amíg unlockoltam az összes hiden mapot moon/gold coint beleraktam jó pár órát.

    Resident evil revelations is nagyon jóra sikeredet azt kb 10 óra volt kivinni. Lehet be kéne szerezni a resident evil mercenaries-t is csak valaki azt monda az csak aréna harc de néztem róla gameplayt nekem nem az jött le róla.

    Zelda Ocarina of time az valami brutális lesz ahogy nézem 50-60 órára tippelek mire meglesz a 100%. Meglepően összetett és változatos és izgalmas (meg nyakatekert mire rájövök mit kell csinálni vagy csak én nem vagyok meg ráállva) csak drága 14.000 Ft.volt.

    Mario Kart 7 es nel gondolom ugyanazok a pályák vannak 50cc(meg csak azt csináltam meg) 100cc és 150cc n csak a nehézség más. Egyébként mitől függ hogy megkapom e 3 csillagot a végen? Mert hiába lettem végig első akkor sem mindig adja meg. :F

    Fifa 13 bőven megért 5000-et újonnan bajnokságban jól el lehet szórakozni vele bar az irányítást kicsit szoknom kell meg.

    Ghost Recon Shadow Wars sem volt több 6000 Ft. nal újonnan emlékeim szerint. 60 küldi kb 7. nel járok eddig. Egyedül az zavar, hogy nem lehet menteni és ha meghal vki akkor kezdhetem előröl. Márpedig nem nehéz benézni vmit és akkor Sanyi van. Enyhe fallout tactics után érzet körökre osztva nem bántam meg abszolút.

    Driver -t ki sem bontottam meg.

    De ami a legjobban tetszik a zelda után az a Donkey Kong Country Returns. Jo nehéz (meg new mode ban is) de végre egy mászkálós amit nem időre kell csinálni és tényleg élvezetes minden perce. 12 fejezet van ha jól tudom szóval ebben is van bőven játékidő főleg ha mindent össze akar szedni az ember. Egyedül az fps droppokra vagyok benne érzékeny de szerencsére nem gyakori (eddig legalábbis)

    Utólag is nagyon jó döntésnek tartom hogy nem vita t vetem mert lehet grafikailag jobb de tényleg alig van rá játék (meg a két mini joystik sem tetszett de az más tészta).
    3Ds re kapásból fel tudnék sorolni vagy 10 címet ami kint van mar és nagyon szívesen megvennem csak szerencsére most mar van önkontrollom és meg tudom állni, hogy ne vegyem meg. Illetve megfogadtam ,hogy amíg ezeket ki nem viszem NEM veszek másik játékot. :)

Új hozzászólás Aktív témák