Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hétköznap mikor nincs meccs nagyon pang a topik. Megpróbálok feldobni valami témát, ha pedig nem jön össze a dolog akkor majd legközelebb nem fogok.

    Mostanság látva a meccseket mindig eszembe jut, hogy a 2012-es Draft QB szempontból mennyire fontos volt. Szerintem hosszú évekig meghatározó játékosok lettek akkor kiválasztva. Wilson, Luck, Griffin III, Foles, Cousins, Tannehill. Szegény RGIII-at nagyon sajnálom, még Eagles fan-ként is öröm volt nézni a játékát. Aztán egy ostoba, kapzsi edzői döntés miatt Mike Shanahan tönkretette a karrierjét. Persze abból térdszalag-szakadás-ból még felgyógyult. De látszott rajta, hogy már nem ugyan az a játékos. És most ez a bokasérülés is. Nem sokáig lesz ő már Redskins játékos. Mert Cousins elképesztően jó. Igaz, a meccsek végére kicsit "elfogy" vagy elfárad. És ott hibázik. De idén szerintem szerez annyi tapasztalatot, hogy jövőre kezdő QB lesz Washingtonban. Féltem is tőle a hétvégi meccsen, azt hittem elverik az Eagles-t. Aztán nem, de majdnem. :)

    Én személy szerint meg vagyok lepődve, hogy az Eagles 3-0-val áll. És nem is merek örülni még mert korai. Legutóbb mikor ilyen jól kezdett a csapat az a 2004-es alapszakasz volt. És akkor SB-t játszottak. De korai, nagyon korai.. :)
    A másik meglepetés a Cardinals! Bár velük is úgy vagyok mint az Eagles-el, hogy oké most 3-0. A kérdés az, mikor fogy el a lendület.
    Még mindig nem lennék meglepve, ha megismétlődne a tavalyi döntő.

    Vasárnap19-től szerintem most a Titans - Colts meccset nézem meg. Idén még egyik csapatot sem láttam.
    Este pedig a Sport tv amit ad. Bár hétvégén már elgondolkodtam, hogy nem fogom a Sport Tv-n nézni a meccseket. Szeretem őket nézni, de a szolgáltatómnál nincs HD-ben a csatorna (i Love vidék) és borzalom az a digitális képminőség. Gamepass után rossz átkapcsolni. :/

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák