Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Rizzo #4444 üzenetére

    szívesen. én is csak annyira vagyok képben, amenynire az nfl.com. Ott mindent elolvasok, meghallgatok (angol nyelvgyakorlásnak se utolsó) a témában, de aztán, hogy mi zajlik a háttérben és mi az igazság, azt talán csak Manning tudja. Vagy ő sem. :D

    Denver nagy esélyesnek tartja magát, és ez alapján az nfl.com is első helyre teszi, és elvileg nekik van a legtöbb szabad pénzük. Nekem mondjuk nem tetszik az a harsány melldöngető rivaldafény és folyamatos twitter helyzetjelentés, amit Elway csinál, láthatóan nagyon élvezi, hogy megint ő a központ. Kérdés, ez mennyire jön be Manningnek. Tebow érdekes kérdés. Egyelőre nem nyilatkozott ("amíg a füst el nem oszlik"), de ha Manning jön, ő megy, az tuti, ő nem lehet Peyton cseréje, mert tök más stílus. Szerintem Elway-ék szeretnének túladni rajta, mert rohadtul nem illik bele az elképzeléseikbe (ők pocket-passert keresnek), miatta felforgatni az egész csapatot, új tartalék QB-t draftolni (ráadásul vsz magas, tehát első-második körben), Quinn-t elkótyavetyélni, stb. Ennél egyszerűbb csendben elcserélni Tebow-t pár draft-választás jogra, a közönségnek a száját befogni Manninggel. Senki mással nem is tudnák befogni, ezért mentek rá ennyire. Nem annyira a 18as kell nekik, mint a konc a közönségnek, amire fel megszabadulhatnak Tebowtól. Az meg egy egészen vicces dolog, hogy a két irányítót ugyanaz az ügynök képviseli, tehát elvileg azzal se lesz gond.

    Az is biztos, hogy a Denver meglehetősen erős csoportban van, és az egyetlen épkézláb elkapójuk, Eddie Royal eligazolt a csoportrivális Chargershez. Oké, Decker még nagy tehetségként ott van, de TE nincs. Ide jönne Manning? :F Elway miatt nem lesz soha ő a város hőse, ráadásul a karrierje után se maradhat itt ugyanezért. Nincs TE, van egy darab WR, aki talán beválik. A center rutintalan, az falat futás ellen válogatták, passz ellen kevésbé hatékony.

    Ehhez képest ott van a Titans, sokkal gyengébb csoportban, évente kétszer megverheti a COLT-sot, van egy egész jó faluk, nincs helyi hősük, már most felajánlották neki a karrier utáni edzői/menedzseri funkciót. Innen származik, itt járt középiskolába, ahogy a felesége is. Igaz, a védelmük sokkal gyengébb és elkapó nagyon itt sincs, de úgy tűnik, ide jön Jeff Saturday, a régi játszótárs center.

    És a 49ers, ami nélküle is NFC főcsoportdöntőbe jutott? Edwards, Clabtree mint WR és V. Davis mint TE, egy jó futójáték Frank Gore-val, megbízható fal, betonkemény védelem, a vezetőedző az év edzője volt és most szabadítottak fel 10 milliót a salary cap-ból. Ha csak 80%-ot tud nyújtani önmagához képest, akkor is sima SB. Igaz, itt Joe Montana és steve Young nyomdokaiba lépne, de ők nem foglalkoznak napi szinten a csapattal, nincs pozíciójuk.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák