- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
Nálam nincs delay Franco 195el.legalábbis nem vettem észre
-
Integra
titán
használ valaki msecure programot? ha igen, hátha tud rá választ adni, megjelent benne a dropbox sync, ami király. kérdés, hogy mit szinkornizál? csak a programban tárolt kód adatbázist, vagy pedig mást is a telefonról?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zorromoto
senior tag
Srácok a nova-ba hol lehet beállítani hogy a nav-bar és a status-bar is átlátszo legyen? A moStani verzióba nem találom.
-
qltsar
veterán
Valaki próbálta már a telefont SlimPort-tal? Az érdekelne, hogy a SlimPort-os HDMI-s osztás után, a SlimPort kábel microUSB portján keresztül tudok e eszközöket csatlakoztatni OTG-n keresztül? Jelenleg a ziddey féle módosított franco kernel v195 van fent, szépen felismeri a dolgokat, szinte mindent.
-
eastsider
nagyúr
a slimporton az USB port a telefonnak kell gondolom, hogy ne merüljön le közbe... jobb az MHL port szerintem... nem sok értelmét látom így ennek a slimportnak... de biztos meg volt az oka az LG-nek, hogy ezt erőltesse.
jó kérdés, hogy működik-e rajta a pendrive.. szerintem nem, mindenhol csak power-t írnak arra a portra[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Rootolni szeretném a telefonom.A gondom az hogy ha elindítom a cmd.t azt írja ki hogy nem találja az elérési utat.A telefonon az USB hibakeresér bakapcsolva,az USB driver telepítve van.Az eszközkezelőben nem látja a NEXUS 4-et viszonz az Android device azt írja ki hogy az eszközzel minden renben van.Ha a nexus root talkittal próbálom az meg ADB problámára hivatkozva nem rootol.Nyitott a bootloader kis nyitott lakattal indul atelefon.Teljessen tanácstalan vagyok hogyan tovább.4.4 stock android van a telefonon.Tud valaki segíteni?
-
NTonee
veterán
válasz Misi1980 #2163 üzenetére
lehet, hogy nem jó a driver, rakd fel ezzel
Aztán töltsd le ezt is, csomagold ki lehetőleg egy olyan mappába, ami benne van a rendszer path beállításában, tehát bárhonnan adhatsz ki parancsot. Pl: "c" meghajtó gyökérbe.
Kapcsold be a kijelzőt, képernyő legyen feloldva és add ki ezt a parancsot:
adb devices
Most meg fog jelenni egy kérdés a telefon képernyőjén. Engedélyezd, tehát igen a válasz. Így már menni fog a rootolás és minden más is.zorromoto: nem a prime a lényeg, hanem hogy a beta verzió legyen fent 4.4-es romon. Akkor automatikusan átlátszó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Mindig csak nova, nova, nova... Senki sem használ Apex-et? Annak is van ám bétája és az is áltlátszó.
═════════════════════════════════════════
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A paranoid android telepítése után azt láttam nincs imei számom.Pontossan azt írja hogy ismeretlen.Mit tudok csinálni hogy legyen újra imei?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek mi ébresztgetheti telefont?
Főként Google s cuccokat látok, de nem tudom miért...
alarmdump -
senior tag
válasz Zsírkrétamen #2101 üzenetére
Kikapcsolásra, újraindítgatásra még mindig semmi. Kitöröltem az egész mappát, semmi(a mappa nem jött vissza, pedig főmappát töröltem(movies nappal pontosabban)).
Ami viszont érdekesség, hogy a tárhelynél az ha összeadjuk az elérhetőt, és az összes elfoglaltat, akkor is csak olyan 4 giga jön össze max (ugye a többit az a 6 giga rámásolt foglalná) és ugye 12giga van alapból amit lehet használni. Azt a 6 gigát sehol nem jelzi, sőt annyira bugos az egész, hogy még azon a fenti diagramm szerűségen is el van rontva a tárhely jelzése, ott mutatja jól, mert a legtöbb rész szürke(ami ugye az elérhető helyet jelenti).
Viszont ma eljutottam odáig, hogy felszabadítottam egy gigát, hogy felrakhassam a CM-et, hátha csak a PA van bebuggolva. Hát nem. Ez ugyanígy nen jelzi ki a fájlt, de legalább létre hozta a movies mappát. Sehol semmibe nem található a fájl, és itt is bugos a tárhely jelzése a beállításokban.Egyátalán rendbe lehet hozni? Van esetleg mód arra CM alatt, hogy valahogy megformázzam az sd-t hogy töröljön mindent, esetleg gyári visszaállítás(CM-en belül)? Ha vajon vissza raknám a stock romot(mert ha jól tudom visszarakáskor törli az sd-t igaz?) akkor törlődhet a fájl?
(A miért nem csináltam még eddig meg, meg próbáld ki, majd rájössz válaszokat hanyagoljuk, napi használatban van a teló, szükségem van rá, működnie kell 0-24-ben.) -
NTonee
veterán
válasz Zsírkrétamen #2179 üzenetére
mivel ilyen problémával még senki sem találkozott szerintem, így csak azt tudom javasolni, amit nem szeretnél olvasni. Próbáld ki. Elég valószínű, hogy ha factory image-ből visszarakod a stock romot, akkor rendbe fog jönni, mert az legyalul mindent.
Egyébként mindkét recoveryben van wipe menü, amivel szintén esélyes a dolog. TWRP-ben wipe menü, advanced fül, Internal Storage-hoz pipa és akkor csak a storage részt gyalulja le. CWM-ben is valami hasonló módon működhet. Így a stock romot nem kell visszatenni és nincs szükség a factory resetre sem.[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Mikor feltettem a 4.4-et factory image-ből nyitva hagytam a bl-t. Most azon gondolkodom, hogy esetleg megpróbálkozom egy fözött kernellel. Ezt a francot sokszor emlegetitek, tudnátok esetleg kiemelni pár konkrét előnyt amiért megérné leváltani a stockot?
-
senior tag
-
NTonee
veterán
válasz Zsírkrétamen #2182 üzenetére
mindegy melyik twrp van fent, mindben benne van az internal storage wipe. Sosem használtam ezt az opciót még, de gondolom, azért lehet külön kiválasztani csak ezt, mert akkor a többit (romot) nem bántja. Legalábbis másképp nem lenne értelme.
-
proci985
MODERÁTOR
-
fatal`
titán
Valaki próbálta a 196-os francot?
Javítva lett a bejövő hívásnál lévő lassú ébredés?
Esetleg a faux és/vagy AK kernelekkel van valakinek tapasztalata?
-
eastsider
nagyúr
válasz proci985 #2184 üzenetére
gps, wifi mobilnet.
de nem létszükség, sőt amiben csak tudtam kilőttem (facebook stb), időjárás appokat nem használom, csak az aix-ot, az meg nem hely alapú...
először a viber szívta, majd kikapcsoltam, hogy ébren tartsa a wifit, és egy fél napig jó volt... majd megint ez.. most viszont nem a viber a húnyó...
eddig is gyak. ezeket az alkalmazásokat használtamlehet az új crdroid a hibás? (build6)
esetleg a gapps? néha fc-zik...
mapsot nem is indítottam el még ezen a telefonon, illetve a google asszisztens is ki van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nem minden ROMon megy, nekem sem működött crDroidon.
Most viszont terminal emulatorral reboot után működik (Carbon 4.3.1 + franco r193), reboot előtt most sem ment (most telepítettem a terminal emulatort). Ha te is most raktad fel, akkor indítsd újra a telót.
FAST procim van
-
Atish19
őstag
Esetleg erre valaki? Privát is jöhet előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest