Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
szimplán csak azért, mert a legtöbb 4.4 romnál a supersu-t írták megoldásként arra az esetre, ha nem működne megfelelően a root jogok elérése. Több 4.4 alapú buildnél is problémák voltak vele. Az egyik romnál én is beleakadtam a dologba és hiába állítgattam a beépített kéréskezelőt, nem lett jó.
Ennyi, én sem szoktam egyébként külön felrakni, jó az ami benne van. -
sonique
őstag
aokp-nál lesz egy kis valtozas ugy nezem
mert amit evvel a 4.3 verzioval müveltek az szanalmas voltWe’re preparing to tackle KitKat, and get you those 4.4 builds you’ve been craving. However, we’re not quite out of Jelly Beans… and we’re not a fan of storing leftovers. So…
Coming soon will be a final Milestone build for 4.3. We’ve set half of our team on ironing out the short list of issues we’ve had with it, and a final build will be coming for MOST of your devices. Unfortunately a few here and there will have an issue or two left unresolved… they won’t get a Milestone build. Sorry up front! That shouldn’t dissuade you from enjoying our final super-stable nightly build!The other half of the team is getting started on 4.4, and we’re starting clean. We’ve reorganized internally, and will be approaching KitKat in a far more streamlined fashion in an effort to correct the admittedly slooooow releases we suffered from in 4.3. This restructuring will allow us to keep as much of “our” code separate from mainline AOSP, making updates faster and easier. We’ll also be strictly enforcing our updated code submission guidelines to adhere to what we need to have everything tidy and clean.
What this means, dearest Kanglings, is that our first 4.4 release will be nearly barebones AOSP… however, the features will start pouring back very quickly, and hopefully the new approach on the back-end translates to faster updates for all of you fine folks. Nightlies for 4.4 are just on the horizon, and we’ll see them soon.
Regarding the word “soon” – putting deadline dates on these goals of ours would be very stressful, so we don’t. ETAs make the unicorn (perfect code) we’re chasing fade away. Sorry for the inconvenience, but it’s for the best! We will share all of the details as quickly as we decide what they are!
Thanks for using our ROM. Thanks for your patience. Thanks for making all our effort worthwhile. Thanks most of all, for sharing with us the love of Android.
-
z123456789
addikt
Nem éppen mélyvíz, de egy kicsit mégis csak Nexus4.
Ajánlom szives figyelmetekbe. -
mm89
őstag
válasz z123456789 #1505 üzenetére
Ilyet rendeltem én is, nem ebayről hanem aliexpressről. 23$ körül, már nem tudom. Így legalább megúsztam a cikkezést
Nem tudom, mikor fogom megkapni, mert írt az eladó, hogy visszakapta a cuccot, így újra fel kellett adniaELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
LógaGéza
veterán
Valaki használ bármilyen custom kernelt, bármely AOSP alapú, buildolt ROMon?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Slukkica #1510 üzenetére
KitKatet persze, hogy elfelejtettem beleírni... Mindig ez a rohanás
Na mindjárt kipróbálom akkor azt a kernelt, mit művel nálam
hunfatal
KK alapú Carbonon?[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Slukkica #1510 üzenetére
Na ezzel indul, de csak nincs WIFI, akár a saját kernelemmel... Akkor csak valami ROM baj lesz... Nincs véletlen nyíltan megtekinthető forráskódod?
-
Slukkica
őstag
válasz LógaGéza #1513 üzenetére
Flasheld rá a dePRIMAtor.zip-et és lesz wifi-d
Még nem töltöttem fel s forrását, miért kellene?
szerk:
(#1514) NTonee megelőztélHa nem akarsz dePrimator kernelt akkor ajánlom:Yandi.v06~early-KitKat /Nexus 4/ Ez tartalmazza az új wifi drivert
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
LógaGéza
veterán
Azt észrevettem, hogy a WiFi driverekkel van baj, de viszont a zipet nem
KösziSlukkica
Neked isForrást meg azért kérdem, mert köt a GPL, hogy elérhetővé tedd
Na jó, amúgy nem ezért, csak megpróbálnék rájönni, hogy mi a baj, az én forrásommal, de így már rá tudok jönni[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
Feltettem a legutolsó Carbon ROM-t.
Nova launchert használok, csak azt az egyet bánom, hogy ez nem tudja az alsó-felső sáv átlátszóságát a gyárival ellentétben. Viszont ott meg már rettentő szokatlanok azok a marha nagy ikonok. Ha jól látom, ezt még mindig nem lehet átszabni? -
MODERÁTOR
válasz Worlon83 #1518 üzenetére
Az utolsó carbon 4.4 alapút jelent? Ha igen, akkor a legfrissebb Nova beta1-et telepítsd innen , vagy állítsd be benne a Nova beállítások/Frissítések keresése/3 pötty/ beta fülön, hogy beta-ra is jelezzen a Play.
Ha meg 4.3 alapú a carbon, abban akárhogy tesreszabhatod a navbart, nem? -
Worlon83
aktív tag
válasz pepe091 #1519 üzenetére
Köszi, hogy mondtad, nah ezzel már átlátszó és igen f@sza ez így
(#1520) hunfatal
Én iylet Nova alatt sose találtam. ha így lenne, akkor ment volna ezzel a régebbivel is.
Amúgy beta1 changelogban benne van, hogy 4.4 alatt átlátszó felső meg alsó bar hozzá adva.[ Szerkesztve ]
-
-
Slukkica
őstag
Igen ez az éles napi rendszerem, nyugottan telepítheted!
Nem lehet össze hasonlíteni mert ez 4.4-es rom. Full wipe-al kell feltenni úgyhogy a biztonsági mentést ne felejtsd el!!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
LógaGéza
veterán
válasz Slukkica #1524 üzenetére
Ha minden összejön, két héten belül én is Hacklin fogom fordítani az aktuális kiszemeltet
De meg sem állok a triple bootig"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Slukkica
őstag
válasz Worlon83 #1528 üzenetére
Szigorúan AOSP-n
Képekben, mert nem írtam még le a features-eket. (Ja de szép ez a szó)
PureKat OFFICAL₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Bandi8407
tag
Szevasztok!
Egy kérdéssel jöttem! Most hogy megjelent a nexus 5 érdemes még beruházni egy nexus 4-re?
-
Slukkica
őstag
pa_gapps-full-4.4-20131111-signed.zip
Én a 20131102-es verziót használom de gondolom nem olyan nagy a különbség₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
nzolo76
tag
Slukk, ART működik a Official 1.2 KK alatt? Ezt még nem mertem kiprópálni, de barátomnak is most tettem fel. Első custom romja, elalélt a boldogságtól. :-)
Kiváló munka[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
LógaGéza
veterán
Mi történt ma Googleéknál?
Tags:
android-4.4_r1
android-4.4_r0.9
android-4.4_r0.8
android-4.4_r0.7"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
LógaGéza
veterán
válasz Slukkica #1544 üzenetére
Azt tudom, hogy nem új, csak nem volt szokás eddig 0.x-es Brancheket kirakni... Amúgy is tegnap előtt még nem volt kint, tegnap esti szokásos repo syncnél vettem észre.
-
LógaGéza
veterán
válasz Slukkica #1546 üzenetére
Pont ez a rész, ami kimaradt nekem... 4.0.1-től 4.2.1-ig foglalatoskodtam - ezek szerint elnéztem, elnézést kérek
-
Worlon83
aktív tag
válasz Slukkica #1544 üzenetére
Én tegnap éjjel a Carbon ROM alatt átettem ART-ba a telefont, neten eléggé dicséték, de elég csúfos bukás volt, vagy én hagytam ki valamit? Leírom:
1. Átettem ART-ba, majd restart
2. Egy jó fél órát szerintem eltartott, mire mindent lefordított, majd telefon felállt
3. Nah ekkor kb minden Google szolgáltatás (gapps, galéria, stb.) össze fosta magát, állandóan a "Sajnos leállt" hibaüzenetet kaptam
4. Elkeseredve restart, majd Optimalizáció jött
5. Telefon feláll, de minden megint össze omlik
6. Nagy nehezen, 2 hibaüzenet közt villám sebességgel képernyőre bökve eljutottam vissza a beállításokhoz, és vissza nyomtam Dalvikra, azóta nincs gond. -
Photo
csendes tag
válasz Worlon83 #1548 üzenetére
Szia!
Igaz nem nekem szólt, azért elmondom a tapasztalatom. Nekem akkor sikerült az ART-ot bekapcsolni, ill. működésre bírni, mikor odexed GAPPS-ot tettem a ROM-ra. Sajnos hiába működött, én nagy különbséget nem éreztem a sebességgel. Azonban egy fontos, általam sokat használt program még nem működött vele. Ez a titanium backup. mielőtt bekapcsoltam az ART -ot, visszaállítottam vele a megszokott alkalmazásaimat, de bekapcsolás után már nem működött, így újból menteni, visszaállítani már nem tudtam. Gondolom majd lesz belőle olyan frissítés ami már működik. Én személy szerint várok a 4.4-re addig, amíg lesznek olyan szintű főzöttek belőle mint az aláírásomban van, addigra már szerintem ezek a gondok is megoldódnak, nem beszélve arról, hogy azok már a hivatalos Nexus 4-re kiadott alapokból lesznek készítve. Bocs, kicsit hosszú lett! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest