- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Keresek egy számot, dallamra, hangszerre nagyon hasonló Inna zenéihez, párszor hallatszik benne a Samba szó egy mondatban. Egy nő és egy férfi is énekel benne, felváltva. Nem tudok konkrétabbat mondani.
-
qdak
addikt
Farkas: ez ?
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
misiizsai
tag
Sziasztok!Keresek egy számot de nem találom.Egy srác ül egy kanapén utána egy csaj is van vele.Van egy New York City rész benne.Talán 4-6 éves szám lehet.Inkább vidámabb hangvételű.Előre is köszönöm a segítséget ha tudtok segíteni!
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
sixpack89
tag
sziasztok!
ennek a címe érdekelne!
[link] -
sixpack89
tag
Ha valaki még ennek megmondaná a címét,azt megköszönném!
[link] -
Buster17
addikt
Hali!
Melyik az a zene aminek a klipje az animáció és egy csaj víziló táncol és aszem franciául énekel?[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Régen nagy kedvenceim közé tartozott, de mára már nem tudom, mi a számcíme s előadója.
2007-2008-as sláger volt, pop műfajba sorolható. Madcon- Beggin idejében játszották.
Klippjében egy rádiót bekapcsolnak és elkezd szólni a zene, közben az utcán mennek és az emberek különböző formájúvá változnak. Ének az ilyen vékony, érdekes, elektronikus beütésű.Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék!
-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan számot keresek amiben többször a Bam-bam szó, vasárnap hallottam az Árkád divatshow elött, de sehol se találom. Előre is köszönöm a segitséget
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Szplöttyy
senior tag
Smoke & Torque
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Rise Fm-en ment egy szám 16:15-kor.
Rögzítik valahol hogy mikor mi volt adásban?
Semmit nem találtam ha valaki tud segíteni megköszönném. -
Dyrtyho
őstag
Ennek a számnak a címére és az előadójára lennék kíváncsi, ami 0:10től indul, első benyomásra szerintem Nero, de nem vagyok benne biztos
-
freaghill
őstag
-
cattus
addikt
Sziasztok!
A Dicsovery Science-en futó sorozat, a Meteoritvadászok (Meteorite men) előzetesében elhangzó szám címét szeretném tudni (videót sajnos nem találtam).Do the thing!
-
scream
veterán
Sziasztok!
Ennek a számnak az előadóját és pontos címét keresnem, nagyon hálás volnék annak aki meg tudná nekem mondani
-
freaghill
őstag
-
TorrhenStark
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Mi lehet annak a számnak a címe, ami ebben a videóban: [9:42-től] kezdődik ?!
Pontosítok: A szám címét tudom: Yiruma - A River Flows In You
De melyik remix/feldolgozás lehet ?
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Keresek egy számot, este még eszembe volt a címe, már már nem...
Idei tavasz-nyári zene, feka énekli, medencés buli a klippje sok-sok jó lánnyal..
Úgy emlékeztem h waveparty a címe de úgy nem igazán találom... ennyiből sikerül valakinek?NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
freaghill
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz adamssss #13942 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de én két trackid-vel is megpróbáltam felismertetni a zenét, és egyik sem ismerte fel, szóval szerintem ez direkt a reklámhoz lett komponálva, bár nem tudom...de ez csak az én véleményem, ami nem is biztos, hogy így van
-
Eflek
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, ez alatt mi megy? [link]
-
enginev3.0
félisten
Talán...TutiA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Eflek
tag
-
qdak
addikt
válasz macimeister #13947 üzenetére
mod: csak tudnam miért bufferel 30 masodpercet azt meg 5 mp et szol
mikor speedteszten rendbe jön 5mb/s el[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Eflek
tag
Nem hiszitek el, mi történt! Évek óta keresek egy számot, aminek a dallama itt van a fejemben és valaki ajánlotta ezt az oldalt: http://www.midomi.com/
BE KELL DÚDOLNI a szám egy részét (én 10 mp-t dúdoltam) és AZONNAL KIDOBJA, a nem is annyira ismert számom Ez az oldal egyszerűen elképesztő, ajánlom figyelmetekbe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest