- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
XDmanus
tag
Sziasztok, Sportklub fanok segítségét kérem: Melyik zene megy a Francia bajnokság reklámja alatt? Egy francia szám lesz az, csak most nem jut eszembe véletlenül sem a neve, de kb 10-15 percenként nyomatják. Remélem nektek majd beugrik. Előre is köszönöm szépen a tippeket és a segítségeteket
-
Buster17
addikt
Hali!
Melyik az a szám ami lassú, nyugtató és egy csávó énekel majd kb 2perc után magasabb hangon énekel, szám végén egy csaj is énekel. -
Buster17
addikt
Köszi mindkettőtöknek ezt a számot kerestem
ui: 300milliós nézettség? Tud valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Erre valaki?
-
Allure
aktív tag
válasz Apollo17hu #13565 üzenetére
-
qdak
addikt
válasz Allure #13561 üzenetére
nem tudom gyerekek abbol a Gitta - No More Turning Back (No Instrumental) korszakbol kb mikor ezek mentek :$
video még mindig a tap rara részt keresem
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Ezt biztos meg tudja valaki fejteni mert elég ismert csak nekem nem akar beugrani:
01:13-tól 01:50-ig szól a háttérben
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
pakfong
tag
Esetleg ez: Gigi D'Agostino - 1 2 3 Super
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Eflek
tag
-
zsolt19900
őstag
sziasztok szórakozóhelyen hallottuk a zenét, de épp nem lőttem be a zenefelismerőt
hogyismondjam: egy mixben volt, de a rész meghatározója, hogy ilyen kürtszó van benne és na most hülyének néztek, de a kiosztás az, tű tűdü tüdű, tü dü tüdű tü dü tű.... és mindez ilyen harsonás mint a légi sziréna és eléggé ritmikusan, ez a refrén rész
dalolásban jó vagyok de így leírva....
na hátha
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
elistvan
őstag
válasz zsolt19900 #13577 üzenetére
Nem tudnád inkább elfütyülni és azt feltölteni valahova? Mert élőben mégis másabb. Mostani zene volt? Tuti, hogy kürt volt és nem síp?
Mert ha igen akkor esetleg:DJ Aligator Project - Blow my whiste [link] 1.22-nél van a kérdéses rész.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Allure
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13581 üzenetére
Far East Movement - Like A G6
-
zsolt19900
őstag
válasz elistvan #13580 üzenetére
kürt volt, nem síp és igen mostani, a feltöltést megpróbálom
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ennek a számnak a címét? Előre is köszi! -
Jag
senior tag
Hello!
Olyan house, vagy hasonló stílusú zenét keresek, amiben ütős hangszerekek vannak.
A legjobb lenne valami congas cucc. :-) -
Allure
aktív tag
Nekem ez jutott eszembe: Cave - Street Carnival (Original Mix)
Nameg a Safri Duo zenék is ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
-
tpower
tag
vlahogy éreztem, hogy nem lesz egyszerű szülés
Rühellem azokat, akik nem tudnak üzenetre válaszolni.....
-
Bettiii
újonc
hello. csak ennyit tudok a dalbol, hogy: "fekete feher kepeken rozsaszin a szerelem". nemt udja e valaki a dal cimet es eloadojat?
bb.
-
Jag
senior tag
Köszi szépen a számokat.
-
Juvaszan
újonc
Üdv!
Egy olyan számot keresnék ami úgy kezdödik mintha valami recsegős rádiós vagy hiradó adásban egy csávó nyilatkozna vagy felolvasna egy szöveget és közben elkezdödik a szám vagyis az ütem aztán többen énekelnek végig és ha jól emlékszem kb a refrént nyomják el sokszor nem is tudom hogy más szöveg van e benne. Kicsit hasonlít a szám a let the sunshine in-re. Tudom nem túl sok infó de nem emlékszem többre és már az őrületbe kerget.... Köszönöm előre is a segítséget.Üdv!
-
L7wy
őstag
Capcom Press Conference Mash-Up Gamescom 2012
nem ismeri valaki ezt a számot?Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs