Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    Megnéztem a meccset:
    -CP15 lesérült az első negyedben, utána nem is játszott
    -CP3 nagyon nem önmaga még, vissza kell rázódnia
    -Booker orra valójában 3 helyen eltört miután Beverley lefejelte az előző meccsen, most bevallották, pedig eddig az volt az info, hogy nem törött... Maszkban játszott, hiába mondja Book, hogy nem zavarta, de nagyon látszott, hogy igen.
    Az egész védő rotációt fel kell frissíteni, mert ezen ment el a meccs. Mindegyik védőnek van valami problémája. Emellett a csapat elkényelmesedett, szerintem túlságosan lenyugodtak, hogy vezetnek és visszajön Chris.
    Clippers alapvetően jobban akarta a győzelmet, meg is érdemelték. Azt azért továbbra is furcsállom, hogy az LA rendkívül fizikálisan játszik és a faultokat mégis a Suns kapja. Harmadik harmadban Bookerre fújtak 3 faultot egymás után, közben egy Beverley meg két személyivel fejezte be az egész meccset. Ettől függetlenül nem ezen múlott, de rendkívül bosszantó.
    Köv meccsre a csapatnak össze kell rántania magát, a gyenge játék ellenére még így sem volt reménytelen a meccs. Mentálisan ha fókuszálnak akkor meglehet, de a védőktől sokkal jobb teljesítmény kell és remélem Payne sérülése nem súlyos.

Új hozzászólás Aktív témák