- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgj86
újonc
Sziasztok!
Nekem már a második telóm van az M500-asból. Az első az volt a baja, hogy két-három hét után töltés után is felmelegedett a kamera mellett, 12 órás töltést követően 7 órányit bírt ki bekapcsolva, mindezt úgy, hogy nem is használtam. Lehet, hogy az aksi nyírta ki, nem tudom, visszavittem a MediaMarkt-ba, onnan szervíz, egy hónap múlva meg kiderült, hogy hoppá van, nem javítható. (Szerintem ott valami zárlat lehetett benne)Kicseréltük másikra, a típus ugyanaz, mert attól, hogy mondjuk az első készülék "kuka" lett, gondoltam, nem lesz még egy ilyen probléma...
Na most a másik teló már többet kibírt, mint az előző, csak mostanában furcsán viselkedik, pl. ha leteszem, elkezd sistirizni az alsó hangszórója, ha hívok valakit, nem hallom, hogy kicsöng-e, illetve ha engem hívnak, nem hallani semmit sem... Ezt már többször eljátszotta, ilyenkor kikapcsolom, megigazítom az aksit (olyan, mintha egy picit kilengene(?), bekapcsolom, aztán nincs probléma vele.
Látom a korábbi bejegyzésekben más is talált hasonló hibát.
Ötlet valakinek? Azon gondolkozom, hogy ezt is beviszem, de más készülékre váltok.Ezt leszámítva nincs baj vele, van, hogy négy-öt napot is kibír. (Nem játszok rajta, ritkán netezek vele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs