- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Arrol beszelek bizony. Lehet jo szeriat fogtam ki de nekem az akksi kifejezetten jo. Irtam is hogy 2napot mindig kibir. Na jo, ha egesz nap jatszol rajta es mobilnetezel akkor nem biztos h sokat bir.
A kepek relative jok, igaz neha babralni kell a beallitasokkal kicsit. De az ar/ertek es kategoriajahoz kepest jo a kamera. -
Neszes
csendes tag
válasz BOBAKILL #501 üzenetére
Ez jó hír. Jó tudni, hogy ha estleg szükségem lenne rá, akár két napot is ki lehet húzni vele,igazi használat nélkül. Én folyton úton vagyok vele, és elég rendesen nyúzom. 2 sim, az egyik mindig barangol, felváltva használom a mobilnetet, tartózkodási helytől függően. 2 email folyamatoan szinkronizálva. Néha gps ( bár ilyenkor autóstöltő bedugva). Néha kis játék, gyakori böngészés, min. napi 1 h telefonálás. Ha nap közben nem töltenék rá, akkor nem nagyon bírná ki estig, de ez érthető és elfogadható számomra. A minap egymás után két filmet néztem meg rajta, 44%-t merült közben, amit szintén elfogadhatónak tartok, de azt akkor sem állítanám, hogy erős akksi van benne.
-
ellp
újonc
Szervusztok !
Lehet , hogy buta kérdés .
Van egy MIZU D500-as telóm SD kártyával . Biztonsági mentés a névjegyekről,alkalmazásokról az SD kártyán.
Nemrég kaptam viszont egy MIZU M500-as készüléket .
Azt szeretném kérdezni , hogy az SD kátyát ha átteszem a D500-ból az M500-ba , akkor a rajta levő (D500-as)
biztonsági mentésből áttelepíthetők a névjegyek és az alkalmazások , vagy formázni kell a kártyát és újra telepíteni a rajt lévő alkalmazásokat ?
Az SD kártya természetesen az M500-ban maradna.
A segítséget előre is köszönöm.ellp
-
BOBAKILL
őstag
Ilyen hasznalattol az egy nap is jo.
En lelovom a netet ha nem hasznalom, filmezni a tv-n szoktam. De youtube-ot nyomatom a telon. Navigalasra nincs szuksegem igy az sem meriti nalam a telot.
En az osszes eddigi telomat igy hasznaltam kb mibt ezt. Es ez birta a legtovabb eddig uzemidoben.
De azert nezek majd egy kijelzo idot is ha lemerul. Ja es nekem is 2sim van bent. -
Gaben001
tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy usb drivert amit használ? Sokat kipróbáltam de nem hajlandó csatlakozni a géphez tartósan.
Eszközkezelőben nektek mit lát? MT65xx preloader? Mert nekem csak vcom preloader. -
lujzedli
csendes tag
Még abban kérnék segítséget, hogy lehet-e valahol pót akkumulátort venni bele? Nem a külső aksira gondolok,hanem egy nagyobb teljestményűre. Köszönöm!
-
Gaben001
tag
válasz Kicsit Bob #522 üzenetére
Köszönöm!
Többek közt ezt a drivert is leszedtem már. Már ha a többi különbözik ettől. XDA-ról és több más helyről is begyűjtöttem ezeket.
Sajnos a probléma továbbra is fennáll. Noha bekapcsolt állapotban működik a kapcsolat addig kikapcsolt állapotban rádugva csak 1 másodpercre látja a sz. gép a telefont.
A fájlok másolása tehát működik, flashelni nem tudom. -
edem96
senior tag
Hát urak sajnos nem lesz egyhamar telefonom... Fel kell vinnem Fehérvárra a MM-hez mert ők intézik ezt a részét a dolognak.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Neszes
csendes tag
válasz lujzedli #524 üzenetére
A led kikapcsolására nem találtam opciót, de ha másképp nem is, egy főzött rommal biztosan ki lehet kapcsolni, vagy akár le is ragaszthatod.
A Playen számtalan billentyűzet közül választhatsz, amelyet alfanumerikusra is állíthatsz. (Pl.: Hacker's Keyboard).
Sok sikert az M500-hoz! -
Neszes
csendes tag
válasz EasyKnight #525 üzenetére
Érdekes, eddig Én is úgy tudtam, hogy a KitKat nem támogatja az sd-re telepítést, de jó lenne, ha Neked lenne igazad. Mi , M500-asok sajnos még nem kaptuk meg ezt a csokit...
-
BOBAKILL
őstag
válasz EasyKnight #533 üzenetére
Ez frankó hogy ugyanúgy lehet választani hogy hova telepítse az alkalmazásokat. A gyári kitkat rendszeren ez nem így van. De ez jó hír. Remélem nem kamu hogy lesz 4.4 az M500ra.
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kicsit Bob #535 üzenetére
Én inkább nem várok rá annyira, mert akkor csak magamat idegelem.
Jó ez a 4.2 is, bár vannak benne kis bugok néhol. De nem zavaróak a mindennapos használatban.
Mondjuk azt a hibát orvosolhatnák azt hogy "önálló életre kel és megnyit mindent randomra".
Nekem 1X fordult elő, de kicsit vártam kikapcsolt képernyővel és helyrejött.
Egyre több telóra jön ki a 4.4. Mire megkapjuk már a legújabb android is kint lesz szerintem.
De én annak is örülni fogok hogy lesz rá. Csak ne adják ki félkészen.#EasyKnight: milyen a kitkat a telódon? Gyors a rendszer? Sokáig bírja az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz BOBAKILL #536 üzenetére
Nekem naponta 2x mióta leesett.... Szegényem nagyon nem szeret jól működni.... Ha a biztosító cselekedett akkor azután meg el kell adjam..... A jogsi most nagyon fontos.... Fontosabb mint bármi más most számomra....
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
janihunk
senior tag
Üdv ha most vennék egy ilyet és 4.2.2 lenne rajta. Akkor simán wifi ről tudok már KitKet re frissíteni?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest