Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
qqzs
őstag
-
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #67642 üzenetére
Valószínűleg a Telekom havi 50mb ra szeretnének überelni.
Egyébként ha valaki nem nagyon használ mobilnetet (wifin intéz mindent) akkor pl RCS re (csak szöveg) teljesen tökéletes.
Vagy akár Messenger (csak szöveg).
Esetleg kapunyitó rendszerek, riasztók ahol minimális a forgalom, teljesen korrekt dolog egy bizonyos célközönség számára.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz Landsmann #67637 üzenetére
Nem hangzik olyan túl jól. Mert a 300 ft utáni ingyenes beszédnek reszeltek ebben az esetben... ennyit meg 100 mb net nem ér, 30 napra. Főleg, hogy ennek a többszörösét kapod meg jó dolgokban pl. Igaz ez a 100 mb állandó. Biztos van olyan akinek ez jobban kell vagy érdekli, mint a 300 ft utáni korlátlanság. Nekem előbbi többet ér.
"Szerintem kártyásként havonta ingyen egy bájtot sem adnak, nemhogy 100 megát."
Múlt héten volt 500 mb 10 napra, vodától, jó dolgok kapcsán.
Most asszem 200 mb-ot adnak, nem tudom hány napra.Telekomnál meg, tegnap volt domino nap 500 mb szintén, de az csak 24 órára szól. (ráadásul vodát, nem csak, azon a napon aktiválhatod).
Viszont van 50 megabájt ingyenesen 30 napra.
Meg maraton.Van pro és kontra. pl utóbbinál több a percdíj, és az ingyenes percek is csak hálón belül.
Viszont most karácsonykor úgy olvastam, hogy 2x 10 nap korlátlan netet is adtak.
Tavaly, meg vodánál volt karácsonykor 100 gb ingyenes net (kártyásként)
Az, hogy ingyen nem adnak netet, az fikció kategória...
Nyáron is adtak 5-5-5 gb-okat, igaz akkor az átállás volt az ok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Landsmann #67645 üzenetére
De adnak.
Voda 100-at, Telekom 50-et.
+ még ott a jó dolgok/dominonap (a kettő között a jó dolgokat tudod jobban felhasználni mert nem 24 óra - kivéve, ha azonnal kell, mert akkor a domino-s 500 mb-ot is eltudod nyilván).Ezen kívül lehetnek még egyedi esetek is.
Amúgy most a telekom app-ba 10 nap korlátlan netet is tudsz aktiválni a hét végéig.
[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
válasz Landsmann #67663 üzenetére
Jó reggelt. Múlt hóban nem kaptam számlát és úgy néz ki ebben a hónapban sem. 15.-a a számlazárásom. Tegnap bent voltam vodáéknál és nem láttak ott sem számlát. Az emberke azt javasolta, hogy hívogassam serényen a 1750-et, illetve a 1270-et. Természetesen egyiket sem veszik fel. Mit tudok tenni?
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #67730 üzenetére
Közjegyzővel fizetési felszólítás? Úgy gondolom, mivel ők a hunyók, ennek költségét és nekik kell majd állniuk.
Én még régebben, a 3e Ft-os előtt jelentettem be sok spamet, ott azért voltak 50-150 ezres nyeremények a spammelőknél. Aztán amikor leálltak róla, hogy foglalkoznak vele, akkor leálltam én is. -
őstag
válasz Landsmann #67704 üzenetére
Én az akciós sms-ükre válaszoltam, amivel aktíválták volna a Tuti100-at. Sima TUTI-ról. Semmi visszajelzés nem jött. Kipróbáltam a TV TUTI100-at a 1270-re és tádám átváltotta. Majd jött két sms, hogy sikeresen átváltották, a másik arról szólt hogy nem lehet ezt a tarifacsomagot a jelenlegi helyett választani.
-
eami
veterán
válasz Landsmann #67922 üzenetére
és ez még legalább "csak" egy extra szolgáltatás.... hetek óta néha ránéznék hogy esetleg milyen új készüléket vegyek, de még ezt is képtelenség végig pörgetni az oldalon. olyan apróságok mint, hogy pl a számládat elérd weben meg már utópia.... de legalább az ügyfélszolgálat szerint minden rendben van, szóval nem értem miért megy itt állandóan a nyafogás. Értsétek meg, minden rendben van....
-
-
Diák66
őstag
válasz Landsmann #69147 üzenetére
Hálózat kereséssel nem megy a dolog, ez még nem az a valódi 5G, plusz a telefon és a hálózat dönt, hogy a DSS 4G maradjon, vagy legyen 5G. természetesen megfelelő tarifacsomag és sajnos a hálózattal kompatibilis 5G-s telefon kell. Nem egyszerű még ez az 5G téma, főleg úgy, hogy még nem is az igazi, csak DSS.
-
törölt tag
válasz Landsmann #69151 üzenetére
A dss 5G semmi más, mintsem valamilyen szintű kapacitás bővítés, de ez valóban nem az a klasszikus 5G, pláne nem az önálló 5G központra épülő. Vodafone gondban van a HUAWEI hardverrel, mert az anyagcég nem engedi nekik, hogy az 5G kínai technológiára épüljön és egyenlőre ezért ezt a dss félét építik ki, illetve kb szoftveresen konfigurálják. Amennyiben lesz új 5G beszállító, gondolom majd jön a rendes C sávos hálózat is, de ki tudja mikor. Egyébként a dss 5G-hez 3 dolog kell a Vodafone-nál: valamelyik red csomag, 5G képes telefon, megfelelő szoftverrel, ami tudja a dss-t kezelni és lefedettség.
[ Szerkesztve ]
-
-
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #69306 üzenetére
De milyen választ vársz?
Én meg soha egyik szolgáltatónál (mind a négynél használtam) se kaptam választ, beírtam a felugró ablakban számom és működött. 🤷
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest