Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- A University of Michigan vizsgálta a Galaxy Watch-ok precizitását
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Hosszabb bemutatót kapott a Titan Quest II
gp A Gamescomra kivitt demót mutatják meg részletesebben nekünk a készítők.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
Barátnőm nem mindig elérhető,annak ellenére,hogy a telefonja be van kapcsolva.Ezt többen is megerősítették.
Telefon:Galaxy S Advance(régi SE-vel is volt ilyen),a SIM kártya több,mint 5 éves.Jól sejtem,hogy a sim-mel lesz a gebasz?T-pontban ingyen cserélik,ha elmondom a problémát?
Semper fi!
-
inferno88
őstag
Valaki erre?
Semper fi!
-
inferno88
őstag
Üdv! Vettem egy Alcatel Idol S-t webshopon keresztül. Bejön a telefon, ezzel nincs gond. Ellenben neha elromlik a kijelzo. Valszin valami csatlakozo hiba lehet. Becsikoz es olyan, mintha tul magasra vennem az alpha erteket. Mivel karacsonykor leraboltak a keszleteket, ezert gondolom 2-an nem tudnanak meg uj peldanyt adni.
A kerdesem az, hogy a 8 napos lehetoseget kihasznalva bevihetem az Allee-be, hogy elallok a vasarlastol es majd kesobb ujra megrendelem? A penzt mennyi ido mulva kuldik vissza?Semper fi!
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
A helyzet a következő. Van egy Alcatel Idol S-em. Ezt leadtam a szervízbe. A telemax oldalán már megjelent a munkalap, ami szerint cserét kapok. Most besétáltam a T-pontba és megkérdeztem, hogy mi lesz, mert ez a készülék már nincs raktáron. Az ügyfélszolgáltatos mondta, hogy ilyenkor egy másik készüléket választhatok, akár ráfizetéssel, mondtam, hogy ha én nem szeretnék másikat venni tőlük, akkor mizu. Erre azt válaszolta, hogy visszadvásárolhatják(48k-ért vettem), viszont nekem még hűségem van december 22-ig, ezért csak új készülék választására van lehetőségem.(A részleteket már rég kifizettem)
Szóval a kérdés az, hogy ez tényleg így van vagy csak terelnek és nyugodtan mondhatom, hogy a pénzt szeretném? Amúgy az előfizetést nem szeretném megszűntetni, ha nem kötelező, mert azzal nincs gondom.
Semper fi!
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
Néhány hete World of tanks közben néha bejön egy több másodperces lag, ami nagyon idegesítő, mert ilyenkor elvesztem a kontrollt a tank felett és mondjuk kinyargal az ellenséges ágyúk elé.
Pingplotter szerint a 217.239.41.146 ip-nél történik valami, ami Deutche Telekomot dob ki guglizás után. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatónál szar valami?
Semper fi!
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
Tervezek mobilcsomagot/szolgáltató váltani. Netfone-nál 9k a teljes korlátlan csomag hűség nélkül, Telekomnál 10500 lenne 1 év hűséggel vagy hűség nélkül még 5k-t kérnek pluszban. Szerintetek ha beszélek az ügyfélszolgálattal, akkor ajánlanak "pult alól" valami zebra/kismacska nevű titkos csomagot? Kényelmesebb lenne a T, mert több szolgáltatás is náluk van, de ha 1 forinttal is drágább, akkor Netfone lesz.
Semper fi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
- Komplett gép - részletek képeken R7 5700G, B550 Aourus, G.Skill Trident Z 32 GB RGB stb.
- ALNIVEG - A Lenyugvó Napnak Is Van Ereje-Gép: i5-4690K, 16GB RAM, GTX 770, 240GB SSD
- Asus Rampage Extreme kiegészítők tartozékok
- MDRO Sport okosóra sztereó audio fejhallgatóval, MP3, beépített Bluetooth hangszórók, 4G memória
- Xiaomi MI 11 Lite NE 5G 8GB RAM erősebbik
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen