Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz jackal79 #12316 üzenetére
Múlthéten már össze volt szerelve a konzol, de sajna nem volt annyira időm hogy itt leírjam mi a helyzet vele. Röviden tömören, érződik hogy olcsó. Az hagyján, de az enyémen még hibák is vannak rajta, ami engem nem zavar, csak nem erre számítottam. Ja a gombok számomra offosak, még valamennyivel kisebbek is mint a gyári, így én maradtam annál. Az IPS kijelző viszont király, sokkal fényesebb és élesebb az egész kép, az szerintem bőségesen megérte.
USB-C modról egyenlőre lemondtam, marha egyszerű a működési elv (meg lehet oldani, hogy ne csak töltésre hanem adatátvitelre is képes legyen), viszont a beépítés már nem annyira. Marha kevés hely van, így én hagytam a fenébe, nem akartam szétcseszni a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest