- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! Nem rég vettem egy PSP Fat-et nagyon örülök neki meg minden de lenne egy kérdésem amikor ki kapcsolom lehet olyat csinálni h csak meg tolom a gombot és azonnal kikapcsol meg ha hosszan akkor később de akkor mindig jön az üdvözlő üzenet a bekapcsolásnál...nos melyiket éri csinálni a rövid kikapcs vagy a hosszú kikapcs? ja meg annyi h kb mennyi az üzem ideje? pl ha egész végig játszok. előre is köszi
üdv.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
mad1
veterán
válasz Quiksilver #4202 üzenetére
Roviden sleepel,hosszan pedig off.
Ha hosszan nyomod,talan tovabb birja az akku.Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
-
kali8n
aktív tag
Mi is ez a lassú és gyors kikapcsolás?
Sajna nincs PSP-m úgyhogy nem tudom kipróbálni. -
Quiksilver
aktív tag
olyan h 2 féle képpen lehet kikapcsolni a gépet: az első h röviden nyomod meg a power gombot ilyenkor nem kapcsol ki teljesen csak sleep módba kerül.... ha hosszan tartjuk a power gombot akkor teljesen kikapcsol.... energia felhaszn. szempontjából mad1 kolléga szerint az utóbbi javasolt
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
kali8n
aktív tag
válasz Quiksilver #4207 üzenetére
Áhá értem , köszi a választ!
És akkor annak a sleep módnak mi értelme van? -
Quiksilver
aktív tag
hát erre nem tom a választ gondolom az lehet szvsz. h gyorsabban be kapcsol mert teljes kikapcsnál amikor vissza kapcsolom akkor be jön az üdv. logó meg minden ennél az alvó módnál csak pikk-pakk bent is vagyunk a menübe
-
kali8n
aktív tag
válasz Quiksilver #4209 üzenetére
Közben találtam egy kis magyarázatot:
"A hosszú kikapcsolás azt jelenti,hogy a bekapcsológombot 6-8 másodpecig nyomod....Mert van a rövid,amikor csak egy pillanatra húzod meg, de akkor a psp megjegyzi az akkori beállításokat..."
Tehát, ha jól értelmezem akkor a hosszú kikapcsolásnál valamilyen beállításokat töröl a PSP. -
Mazsika
őstag
cold boot-nak hivják mikor teljesen ki van kapcsolva! egyébként energiafelhasználás szempotjából mindegy! ugyanúgy elveszi az áramot mind a két féle képpen! ez olyan mint a sz.gépeknél a hibernálás meg a kikapcsolás! én inkább ezekhez hasonlítanám!
Dáccsika
-
MaTTeS
senior tag
yéééé most jöttem rá, hogy a főmenüből lehet állítani az órajelét a pspnek játékok alatt és a menübe, pedig már julius óta megvan a psp de eddig még sose nyomtam meg a selectet menübe
-
Inv1sus
addikt
Az órajel állításnak gondolom akkor van értelme, ha csak egy pdf fájlt nézegetsz vagy zenét hallgatsz... baz de okos vagyok
Egy kérdés emberek: A Tekkenes psp csomagok még a régi psp slimeket tartalmazzák nem?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
d0d3$z
csendes tag
hej all!
a minap vettem egy psp slim & lite-ot és tottálisan kezdő vagyok a témában....azt olvastam,h official fw-n nem lehet iso és cso-s játékot indítani memory stickről.
Töltöttem le pár game-t kipróbálásra de sehogyan sem akar összejönni...
segítségeteket kérném,hogyan lehet elindulni: letöltött iso és cso filet memory stickre felrakni,úgy hogy az menjen is a psp-n (mindez még official fw-n)...
válaszokat előre is köszönöm -
Inv1sus
addikt
Ez a psp-4000 mikorra várható? Kövi év eleje? Mert lehet megvárom inkább azt, hátha elb* valamit Meg néztem képeket, azé nem mnidegy, hogy a képernyő színes-e vagy fakó, hogy mennyire lassan frissiti a mozgást 8-ms vagy 30ms-en.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Mazsika
őstag
válasz Inv1sus #4226 üzenetére
és honnan tudod hogy jön-e egyáltalán a 4000-es? mert sz.tem nem nagyon fog jönni...!? én még mindig arra szavazok hogy vegyél egy slimet (törhető alaplapost)! lehet egy év is lesz mire kijön a 4000-res széria mert hogy 2009 év elején nem jön arra a nyakamat tenném!
Dáccsika
-
jagada
addikt
van egy psx játékom EBOOT.PBP formában, de nincs hozzá keys.bin file, honnan szedjek ilyet, és hogy fogom elindítani? kell hozzá vmi progi, vagy kirakja ennek is az ikonját mintha rendes iso game lenne? Ti hova rakjátok ezeket? PSP\Game395 mappa??
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
--TIKI--
tag
hello!
Végre én is tulajdonosa lettem egy psp-nek
[ Szerkesztve ]
-
Nincs név
tag
üdv, nekem az lenne a kérdésem, hogy az nem oldható meg, hogy egy psp 2000-be psp 3000-es lcd-t szereljünk? méretben egyeznek szóval elméletileg nem lenne vele gond. ezért kérdezem, hogy a gyakorlatban ez hogy működik
-
Nincs név
tag
válasz Nincs név #4233 üzenetére
elfelejtettem, tudom hogy a 3000 kijelzője köhömmm hogy is mondjam, szóval érdekes, csak maga az elmélet érdekelt hogy lehetne-e + ahogy olvasgattam, akkor a mostantól kijövő játékok már nem lesznek ilyen "scan line" vagy mi-az-isten hibásak? és akkor azok meg esetleg majd a 2000-en lesznek fordítottan scan line hibásak? Sokáig húztam aztán vennék már pspt csak most meg úgy áll a dolog hogy legjobb ha várok egy psp 4000-et XD
-
Mazsika
őstag
higgyétek már el hogy semmi gáz nincs a 2000/1000-es széria kijelzőjével! teljesen szép, tökéletesen lehet játszani velük! nem ér annyit az egész amilyen parát itt levágtok hogy ideszereltek meg odaszereltek, meg ezt várok meg azt vártok! eleve azt magyarázzátok már el hogy honnan tudjátok hogy lesz 4000? és ha azt se lehet törni veszitek hozzá a sok játékot 5-10 ezrekért... nem értem! de ti tudjátok!
Dáccsika
-
spacer
aktív tag
válasz Nincs név #4234 üzenetére
Csak aztán ne várj sokáig, mert a temetőben a föld alatt nehéz játszani vele.
Ugyanis a 4000-es széria bejelentése fake volt. Nem is a sony adta ki a hírt. Nem hülyék ott se. Nem képzeled, hogy kifejlesztenek valamit pl. a 3000-es szériát, rohadt sok pénzért, aztán nem fogják árulni minimum egy évig...
A másik hogyha mégis kijönne, akkor majd abban találsz hibát, és vársz az 5000-es psp-re? Akkor ez mehet az idők végezetéig is.
Egyébként Mazsikának igaza van. Semmi baj nincs a 2000-es, 1000-es kijelzővel, ellentétben a 3000-es csíkozódásával. Tökéletesen lehet rajta játszani, és észre se vennél benne semmi hibát...>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
bwoay
nagyúr
-
kali8n
aktív tag
Amúgy a PSP-3000-res gép "csíkozódása" szabad szemmel észre sem vehető.
Én megkérdeztem, egy gyereket akinek 3000-rese van és azt mondta, hogy 6-7 játékkal játszott eddig és semmilyen csíkozódát nem vett észre.
Tudom, van egy kép amin látszik, hogy csíkozódik, de arra úgy rá van közelítve, ilyen alapon a Slim-nél meg tiszta homályos az a kép.
Vagy valaki úgy szokott PSP-zni, hogy mikroszkóppal nézi? -
bwoay
nagyúr
hát mindenesetre bizalmat nem ébreszt a dolog,
még akkor sem, ha alaptalan a hisztéria.
ehhez vegyük hozzá a 4000-es széria érkeztének a hírét,
eltekintve attól, hogy mennyire hiteles...
azért az szép, hogy az új gép debütálását követő pár hétben
már felreppen az utód híre...
nagyon várom, hogy ki tudjak próbálni egy 3000-es masinát,
mert nekem az 1000-essel semmi bajom,
a kijelző utánhúzása csak filmeknél zavaró (számomra),
de ott sem akkora mértékben, hogy komoly problémaként tartsam számon.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gbyka
csendes tag
mi különbség van a fat és a slim közt?szeretnék venni egy ijet a jézuska pénzéből!mien tipust javasolnátok!
-
DarkGubi
aktív tag
Akkor egy kis mítosz rombolás:
Nekem kb. 2 hete sikerült egy PSP-3000 -est szereznem.
Először. Csíkozódás. Igen van, de csak a menünél és néhány videónál látszik. Sasszeműek előnyben. A legtöbb játék progressive-ben fut (ezért is lehet csak komponens HDTV kábellal TV-n játszani), ezért nemigen lehet észrevenni a csíkozódást.
Gyanítom a menü és a videók a PSP-n csak interlace módban futnak (váltott sor) + a képernyő technológiája = Csíkozódás.
Csak 1 teljes játékom van, és ott NINCS csíkozódás.
Másodszor. Képernyő. Micsoda szíííííínneeeeek...
Na az nagyon ott van. A kontraszt is nagyon jó, és a válaszidő is jobb.
Volt lehetőségem a PSP-2000 -en kipróbálni a LocoRoco demóját és ott borzasztóan látszott a szín utánhúzást. A 3000-en nem tapasztaltam ilyet.
Harmadszor. CFW. Játékok futtatása memóriakártyáról.
CFW az nincs, ISO játékok futtatása memóriakártyáról sincs. Maradnak a demó játékok. EGYENLŐRE. Ez is csak idő kérdése mikor sikerül a hardveres védelmet megkerülni.A gép jó (nem bántam meg, hogy ezt vettem) és meg vagyok vele elégedve.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
spacer
aktív tag
Még én se láttam a 3000-est de kiváncsi lennék rá. Viszont nem értem a többiek hisztijét a slim, és fat kijelzőjével... Érdekes amíg nem volt 3000-es széria addig senki se rótta fel, hogy milyen szar a kijelzőjük. Mégegyszer mondom mindkettő volt a kezeim között hónapokig, és egyik se problémás szerintem.
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
--TIKI--
tag
hello!
én is most kaptam egy psp 3000-est 1 játékka ljátszottam még rajta(most wanted)
de semmiféle csikozódást nem láttam.de lehet h én vok a vak.
én is nagyon megvagyok vele elégedve
hnap még plusz 2 játék akkor majd mondok még véleményt -
Mazsika
őstag
látom még nem sokra jutottatok a témában! amíg tanácskodtok addig én jókat játszok a szarkijelzős slim-emen!
Dáccsika
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest