- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
Hali! én nem értem ezt az egészet na már most nem rég vettem használtan egy PSP-t és az alján vmi PSP1001-van. akkor ez mit jelent? van vmi különbség mondjuk az 1001 és az 1004 között vagy az 1000 és a 2004 között? Meg mik ezek a PSP 3000 mert ilyet is láttam meg 2000 ezek mik akarnak lenni? pls Help!
üdv.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Quiksilver #4149 üzenetére
Ja meg az kimaradt (sajna későn jutott eszembe) h nagy hülyeséget csináltam ezzel a PSP "fat" vétellel? mert személy szerint néztem pár képet a slim-ről és az enyém jobban bejön
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Mazsika #4151 üzenetére
Hali! huh akkor megynugodtam azt hittem h vmivel el vok maradva h nekem az 1001-es verzsön van . 30rugó volt 2 gigás memóval eredeti tokkal meg törlőkendővel töltő usb kábel meg a GTA Vice City story eredetibe így vettem. ja és köszi a segítséget
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! Nem rég vettem egy PSP Fat-et nagyon örülök neki meg minden de lenne egy kérdésem amikor ki kapcsolom lehet olyat csinálni h csak meg tolom a gombot és azonnal kikapcsol meg ha hosszan akkor később de akkor mindig jön az üdvözlő üzenet a bekapcsolásnál...nos melyiket éri csinálni a rövid kikapcs vagy a hosszú kikapcs? ja meg annyi h kb mennyi az üzem ideje? pl ha egész végig játszok. előre is köszi
üdv.
-
Quiksilver
aktív tag
olyan h 2 féle képpen lehet kikapcsolni a gépet: az első h röviden nyomod meg a power gombot ilyenkor nem kapcsol ki teljesen csak sleep módba kerül.... ha hosszan tartjuk a power gombot akkor teljesen kikapcsol.... energia felhaszn. szempontjából mad1 kolléga szerint az utóbbi javasolt
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
hát erre nem tom a választ gondolom az lehet szvsz. h gyorsabban be kapcsol mert teljes kikapcsnál amikor vissza kapcsolom akkor be jön az üdv. logó meg minden ennél az alvó módnál csak pikk-pakk bent is vagyunk a menübe
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! tom h nem ide tartozik de én a PSP-m hez micros SD memó karit kaptam átalakítóval... na most ez jó a telómba is és erre irányulna kérdésem h megoldható az h mindkettőbe tudjam használni? (nem egyszerre )
előre is kösziüdv.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz asadasad22 #4308 üzenetére
hát ez az h nem tom h jó-e meg lehet úgy csinálni h mindkettőbe használjam?
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
[link] vki?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Mazsika #4340 üzenetére
Hali! nos.. van egy 2 gigás kártyám a PSP-be (micro SD, átalakítóval) és holnap jön meg az új telefonom egy Nokia E65-ös.. és szeretném ezt a 2 gigás memót használni a telefonba is úgy h ne keljen le törölni a PSP-s játékokat meg ilyen.. és ugyanez fordítva.. tehát meg lehet-e oldani azt h a telefonon lévő cuccok is meg a PSP-n lévő cuccok is rajta legyenek úgy h tudjam használni? (tom 2 giga nem sok de én összesen 300megát szánok a telónak a többit meg a PSP-nek)
sajnos ennél jobban nem tom megfogalmazni
üdv.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz asadasad22 #4346 üzenetére
tehát akkor nincs akadálya? na az jó
az baj h ez a 2 gigás kártya már van és nem lesz, pedig jobb lenne vmi nagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs