- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
ha hirdetnek psp-t fehéret ugye az csak slim lehet? vagy a régi verzió bol is volt fehér?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
bwoay
nagyúr
szerintem a Slim lett gyengébb a régihez képest,
de nem mennék bele egy vitába, mert részben emocionális okokból gondolom így.
Az viszont biztos, hogy a korábbi gép még ránézésre is komolyabb.
Megfogadtam, hogy amint megjelenik az új gép, veszek egy olyat is,
de már aznap láttam az 576-ban, amikor náluk először jelent meg,
és elég kiábrándító volt az első találkozás.
Persze mindenkinek azt javaslom, hogy ha újat vesz,
akkor inkább a Slimet (a másikat amúgy sem nagyon kapni már),
de használtak között és senkit nem fogok lebeszélni a régiebbi típusról,
pláne, hogy a Skype-on kívül másról nem is marad le az ember.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
egy handheld konzolnál szerintem annyira nem nagy előny ez,
hiszen pont az a lényege, hogy távollét közben játszol rajta.
de igazad van, mondjuk én direkt nem említettem, mert szerintem alapvető,
aztán lehet, hogy nem mindenkinek, úgyhogy jogos![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kommunism
aktív tag
mi a különbség a psp fat és slimben a méretén kivül???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
RexpecT
addikt
válasz kommunism #2862 üzenetére
- 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
- 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
- akksi töltés USB-porton keresztül
- gyorsabb játékbetöltés
- hatékonyabb akku-kihasználás
- nincs infra-port
- WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
- hangszórók elhelyezése is megváltozott
- PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik
- Analóg Video Kimenettel rendelkezik (kábel kell hozzá)
- Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy)Saját vélemény: gyengébb anyagminőség.
-
rumos14
nagyúr
khm, én igazából csak egya PSP slim hirdetésemre szeretném felhívni a figyelmet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Esetleg ha valaki foglalkozik "barkáccsal" pls egy privit küldjön nekem. Pandora szelencéje időnként kinyilhatna
És sry
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
N03L
csendes tag
akkor is a fat psp a király;) van benne infra és lehet szopnai a media marktban a vevőket meg az eladókat a kapcsolgatással
(downgradet, pandorát továbbra is vállalok!) -
Steven
addikt
bocsi hogy megint téged baszogatlak a fasz kérdéseimmel de legalább te képben vagy a psp-vel szoval ha már a hackelt firmware van a psp-men akkor simán rá tudom rakni a 3.95-t (most 3.71 van rajta)
még egy ....létezik hogy amiatt nem indult el két game (star wars , alien vs predator) mert régi a firmware ...
-
bwoay
nagyúr
a gyári 3.95-öt? az meg mire jó? amúgy fene tudja, szerintem ráfrissítheted simán,
de lehet, hogy a Sony már figyeli, és mókolt gépekre nem engedi felmenni a gyári fw-t.
meg korábban volt olyan trükk egyes alaplapoknál, hogy ha egyszer megflashelted,
akkor a gyári már nem ment fel rá,
de én mindig is úgy gondoltam, hogy ez sem végleges állapot,
meg fogják oldani a hackerek csupán a kihivás miatt
(merugye elég perverz dolog gyári fw-t felrakni cfw után...)
visszatérve a kérdésre: továbbra sem tudom a választ,
de miután recovery mappával simán vissza lehet állni 1.5-re,
én a biztonság kedvéért úgy próbálnám, aztán onnan 3.95-re.régi fw miatt simán nem fognak elindulni egyes játékok,
és ha 3.71-ed van, akkor az említett két cím valszeg emiatt nem megy.
3.90 M33-at kellene felrakni, meg hozzá az elérhető update-et (asszem a 3-asnál tartunk)[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Gordiann
őstag
Üdv
Van egy "nagy" problémám:
Most már egy ideje nagyon gondolkozok venni valami játék alkalmatosságot. Nagyon nem tudok dönteni.
Wii - először nagyon tetszett, de aztá rájöttem, hogy túl sok a manga csilivili szines gyerek-játék....
PS3 - drága, nem kell a bluray, bolti játékok kellenek, nincsen sok igazán jó játék
PS2 - olcsó, de akkor már egy Xbox360..
Xbox360 - jó játékok, de van vele gond, meg a hangja, meg melegszik, meg ...ilyenek.
NDS- nem nekem való (manga/ japán cuccosok nem a világom)
PSP - ????- Van itthon Hdready37 tv, meg hangrendszer. Tehát a hd nem elérhetetlen.
- De van ez a PSP. És nem tudom elképzelni, hogy milyen vajon egy kézikonzol hosszabb távon.... mert ha japán lyuk-házban laknék, akkor persze, hogy nincs másnak hely. De így, hogy van hely itthon, így vajon mennyire tetszene?
- Nem szeretem a belemerülős játékokat, inkább a "leülök fél órát nyomni stílus".
- Grafika nem a mindenem, tehát ezért nem esett ki a PSP.Szóval valaki segítene ebben, hogy megmondja, hogy ha vennék is egy PSP-t, akkor ellennék kizárólag vele?
PSP összekötve lcdtv-vel mennyire "csúnya" egy PS2-höz képest? Nagyon gáz a grafika, vagy nem csak összemosódott paca, hanem azért élvezhető?A fogalmazványra várom a válaszokat!
Köszönöm -
rATdrAgOn
senior tag
válasz Gordiann #2873 üzenetére
Hmmm... mivel nekem nincsen HDTV-m, ezert sok mindenben nem fogok pontos valaszt adni... am.
PS2 - szerintem a jelenlegi legjobb valasztas. Ugyan eljart mar felette az ido, de azert meg mindig eleg jo kis vas, sok-sok nagyon jo cimmel (pl. Okami, Viewtiful Joe, Final Fantasy X-XI-XII, meg ilyenek). Eleg olcso ez teny, a Free MC Boot pedig uj tavlatokat nyit (kis megkotesekkel). Arra kell figyelni, hogy ne slimet vegyel, mert az SCPH-77xxx-tol felfele eleg viccesek a vasak.
PSP - hmm... hagyomanyos TV-re kikotve nem tunik rossznak, bar szerintem egy tenyergep nem valo oda. Amugy a sajat kijelzoje nagyon tueles, a cimek is kezdenek vegre jok lenni, van kozottuk ilyen 10 perc szabadidom van es tolom tipusuak (pl. LocoRoco, Patapon), meg igazan bemelyedos, odavagos mutatvanyok is (pl. a Crisis Core).
GoExplore-al kapcsolatban csak annyit, hogy itthon hasznalhatatlan. Konkretan, mivel nincs benne Magyarorszag terkep, meg magyarul sem tud - bar ez szamomra huszadrangu dolog.
Egyebkent porgos kis cucc, mult heten szereztem be, szerintem atomjo. Csak kene hozza magyarhonrol terkep... mondjuk megkerulheto MapThis-el, ami ala be lehet hegeszteni a garmin terkepeket.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
felsál
tag
Sziasztok csak annyit(mivel nem hittetek nekem), már nincs high speed-es sony, hanem úgy nevezik high grade, meg más a színe.Na lám[link] Tehát nem HS, hanem HG
-
kommunism
aktív tag
ha csak scart van a tv men rá lehet kötni a slimet???? és ha igen akkor 35 centis tv n jól fog kinézni???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
bwoay
nagyúr
válasz Gordiann #2879 üzenetére
megbízhatóbb volt a régi, sok probléma van az olvasófejjel az újaknál
(főleg a chipelteknél )
mondjuk tavaly még megjelent egy újabb hw revízió, asszem 79akárhányas,
könnyebb ház, kisebb/könnyebb táp, de egyelőre csak japánban kapható,
pedig még a 99 dolláros árat 99 euroval számolva is olcsóbb lenne,
mint a nálunk kapható verzió.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
válasz Gordiann #2873 üzenetére
sztem egy psp azért nem asztali konzol. nem olyan tartós azért, nekem is van de nagyon ritkán használom.
vegyél nyugodtan x360-at. az újakkal már nincs gond. nekem a régivel sem volt még semmi pedig már 1 éves
nem hangos csak ha pergeti a lemezt, szerencsére ezt ritkán csinálja csakLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mezcal
addikt
CFW-re nem tudsz gyári fw-t frissíteni, max akkor, ha visszabutítod 1.50-re és arra tolod fel a gyárit.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
piqla
őstag
Csöcsparádé!
Elvileg jovo januarban elutazom fel evre kulfoldre es ofkorz, vinnem magammal a kis dragamat.
A kerdesem: szerintetek el lehet vinni valami konzolboltba a konzolt elutazas elott, hogy poroljak ki es nezzek meg, hogy minden klappol-e benne? Mert peldaul mar napok ota a Tiger Woods-fele golfot nyomom es eskuszom, a jobb felso gomb kicsit lazabb, mint a jatek elotti idoszakban :]Ajanljatok jatekokat!
Szereted az állatokat?
-
bwoay
nagyúr
én nem is tudtam, hogy van 3.95 cfw, aztán kiderült,
hogy ő is csak a 3.90-ről beszél, én biztos, hogy nem is váltok utóbbiról,
amíg ki nem jön egy elfogadott, stabil, újabb verzió ÉS
bele nem botlok valami olyan játékba, ami ki is követeli magának.bár mostanság a PSP játékfelhozatal elég langyi
(ami annyira nem is bánok, jut időm a korábban begyűjtött komoly címekre)[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
wombation
tag
Ezen a slim PSP-n meg lehet oldani a feltört játékok futtatását?-ez lenne lényegretörő kérdésem...
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
piqla
őstag
Biztos feltettek mar a kerdest, de lusta vagyok keresni: a dagadt psp-t most mar nem is gyartjak?
Szereted az állatokat?
-
N03L
csendes tag
hát végre kijött a 4.0 de az egész annyit ér mit egy kalap szar! a sony elmehet a (moderálva lenne) nincs benne kb semmi abból amit ígértek, csupán 2 új funkció ami kb szarra se jó.....
-
(Kolombusz)
veterán
lehet veszek egy psp-t
-
Steven
addikt
válasz (Kolombusz) #2899 üzenetére
ne vegyél én már azota a boxal nem is játszok miota van pspm
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest