- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
felsál
tag
sziasztok! próbálta már valaki az n64, gba emulátort?segítség kéne,hogy kell megcsinálni
-
felsál
tag
Kérhetnék vkitől sgítséget-leirást az emulátor felrakásához?Én egyben töltöttem le egy packot és nem tudom mit tegyek fel.Megköszönném!Ez nekem új.
-
felsál
tag
Bemásoltam a 2 mappát(emu+romsgba)de corrupted data a pspén.bocs a lámaságért!
-
felsál
tag
Most a deadulus mappát tettem de van 1 deadulus% mappa is.az is felment nem tudja
-
felsál
tag
Kernel ha nem a 3.90m33, akkor nem tudom mi az
-
felsál
tag
Még1 kérdés.A recoveryt hol találom?
-
felsál
tag
Sziasztok emulátorral kapcsolatban rá kellett jönnöm,hogy slimre nem jó a deadalus.Köszönöm a segítséget bwoay kollégának! Viszont ha valakit érdekel egyáltalán a téma?nincs más emu slimre?(3.90M33) Lehet a fat jobb választás lett volna nekem az emuk miatt?
-
felsál
tag
Ok megpróbálom
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Na találtam hozzá romokat.
-
felsál
tag
Nem jött össze az emu dolog de pihentetem a témát,kösz fiúk a segítséget.Megtudjátok mondani hogy mikor valaki(nem én ) letölt 1 game-et és a rarból kicsomagolva sok kis darabból áll (ált.19532kb-os egységek)mit lehet csinálni vele?
-
felsál
tag
Arra nem tudtok orvoslást hogy felületi karcok vannak a kijelzőn?Törölgetésnek köszönhető.Nem lehet vmi polír dolgot?Kijelző csere 13-15ezer
-
felsál
tag
A kártyával kapcsolatban biztos tudjátok, hogy eredeti sony már nincs high speed-es.Nekem hamis van 2 és 4gigás, az utóbbi biztos az(amikor vettem nem is tudtam )
Problémám eddig nincs vele(4GB)3 hete.Nektek tapasztalat?Gondolom nem csak nekem van Sony boltban is a hamisat árulták De lényeg:a nem hs-es pro duo jó az iso,cso fájlokhoz?Lehet vennék eredit, merjek? -
felsál
tag
Nekem mind a két kártyám MagicGate Unknown Eddig bajom nem volt velük, de a következő biztos eredeti lesz. Bwoay nem értem mit nem hiszel valósnak? 1 sony-boltban mondták, hogy a hamisítás miatt már nem gyártanak hs-est. Hamis sandisk ugye nincs? Többen mondták, hogy jobb a 2gigás erre a célra, végülis sandisk 6ezer körül mozog, ahogy láttam.4gb-ban pedig 15mb/s írás/olv.Az jó vagy lassú?Ja és úgy tudom sandisk pro duo nincs high speedes.Javítsatok ki, ha tévedek
-
felsál
tag
Értelek, ez tényleg furcsa, de nekem az eladó mondta(lehet be volt szívva )Azért ha sony-bolt felé járok rákérdezek.Ezt javaslom neked is.
Akkor az Ultra II tökéletes, azért ha vki tud jó áron ne fogja vissza magát!
2000 kbyte/s? Ez nem lenne túl kevés, nekem is szépen fut minden (GTA,Tekken stb.)bár volt foci ami kicsit belassult, de nem zavaróan. -
felsál
tag
-
felsál
tag
Hát ez kb. csak a fele lehet, max 55%, bár 106cm-ből így is szépen marad(16:9-es wide) Youtube-on is így látni.Biztos azért viszi ki ekkorában a képet, hogy optimális legyen az egyébként gyönyörű megjelenítés, nekem egyenlőre semmi különbség a ps2-höz képest.(nem rég adtam el)Mondjuk talán az nem nagy kunszt, de mégis ez handheld
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Sziasztok csak annyit(mivel nem hittetek nekem), már nincs high speed-es sony, hanem úgy nevezik high grade, meg más a színe.Na lám[link] Tehát nem HS, hanem HG
-
felsál
tag
Hello valakinek van tapasztalata 8gigás kártyáva? Lehet beruházok:ultra II-es sandisc. Nem hiszem, hogy gond lenne a sebességével, de a psp bírja a 8gb-ot? -3.90 m33-slim
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest