- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Reaper04 #8553 üzenetére
Komfortcsökkentő ? Miért ?
Nem jók az ilyen felnik/gumik ?szétverik a lengéscsillapítót, meg a csuklókat, meg a vesédet
kolléga rakatott anno 18-as /45-ös gumikat a passzátra, onnantól évi egy gömbcsukló szett csere
most árulja és megy vissza a 16-os felniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
rob210
Topikgazda
válasz Reaper04 #8553 üzenetére
Már megválaszolták menet közben de valóban amit írtak az urak azért nem javaslom senkinek.
Én is gondolkoztam alufelnin de a gumis cimbora lebeszélt.
Azt mondta nézd lehet, hogy szép a peres gumi kanyarokban sokat dob a stabilitáson, de egy nem egy családi autóval fogsz rallyzni, kettő drágább a gumi mint a gyári nem kicsivel, három szétveri a futóművedet és a komfortérzetedet.
Pattogós lesz tőle a kocsi könnyebben teszed a felnit is gajra egy méretesebb kátyuban amit nem biztos, hogy el tudsz kerülni.
Hallgattam rá és nem bántam meg.
Én már a gyerekkel a hátam mögött a 75lovas erőgépemmel úgy is valóban higgadtan megfontoltan vezetek.ha pályán használnám hosszú utakra akkor lecserélném de így igazat adtam a srácnak.
Azt mondta higyem el neki rengeteg felnit javít mostanában a peres gumik és a jó ,Magyar utak miatt.
Engem lebeszél, mert haver vagyok, de másnak nem szól mert ő ebből él jól.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest