- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz ponti_ak #2279 üzenetére
Hakkinen 2000-ben visszavonult, Raikkonenen láthattad
Én sem tudom, hogy állna. Majd ha egyszer eljutok a lab-ba felpróbálgatom őket, melyik is áll jól, és eldöntöm, hogy megvegyem-e itthon, vagy megkérjem unokatesó, hogy küldjön amcsiból egyet."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Avanti_
csendes tag
válasz ponti_ak #2290 üzenetére
ha Te ebbol az vontad le hogy lopott cuccra celozgatok.... huuuuhh az komoly. kicsit benezted a dolgot.
a lenyeg hogy nagykeres kapcsolatra gondoltam kifejezetten, megiscsak joljonne az az 50%-al olcsobb ar, es az baromira nem lopas. 1-2 eleg draga szemuveget meg enis tudok nagykerbol, (ray-ban, gucci ...) es semmi lopas nincs benne csak annyi hogy akinek vannak oda ''kapcsolatai'' az olcsobban megkapja, pont ugy mintha mondjuk pepe jeans, adidas vagy ilyen jellegu boltban dolgozol... az ottdolgozok is felaron kapnak meg mindent. miert lenne ez maskepp napszemuveg eseteben? -
silent storm
csendes tag
válasz ponti_ak #2319 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást
Azt hiszem megnézem az Andrássyn lévő boltot, ha már hivatalos üzlet. Ott remélhetőleg egy helyen vannak a típusok.
De, hogy nem tudnak neki egy magar oldalt összedobni, legalább a viszonteladók listájával...Nem értem... már kétszer levágtunk belőle, de még mindig rövid!
-
bandus
veterán
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #6816 üzenetére
Ja, igen.. Van még egy ilyen szürke Razrwire Bluetooth egység is (_csak_ a BT modul! 1.2-es szabvány)... A szemüveg sajnos elveszett.
Doboz, leírás, töltő megvan. Jelképes összegért megválnék tőle, mert nem használom (eddig sem tettem), csak a helyet foglalja. Bocs az OFF-(ok)ért.
üdv: ponti -
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #6816 üzenetére
Sziasztok!
Up, mert ez a Crosshair - 1.0 Pewter / Light Grey - SKU# 13-713 még mindig megvan, és még mindig eladó!
Eredeti, gyári állapotban, dobozzal, minden tartozékkal, stb..
Ár megegyezés kérdése. Érdeklődni pü-ben.
Üdv: ponti
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest