- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bayla
csendes tag
Sziasztok!
Van (volt egy iiyama Vision Master Pro510 monitorom.
Már hónapok óta produkálta azt a jelenséget, hogy pattogó hang mellett a kép is villant egyet-egyet. Én a sorkimenőre gyanakszom. Lehet/érdemes még javítani?
Nagyon kellemes képe van (volt) még mindig, mert egy CAD stúdióban állt évekig tartalék monitornak. Ha teljesen egyértelmű a hiba hol kapok hozzá sorkimenőt?
Köszönöm a választ! -
csabors
tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja dolgozok egy vid. szerk programmal. Pár napja elkezdett (a program konturjai) elősször halványan, majd egyre határozottabban látszódni az asztalon.(kék, szürke háttérnél) Mintha beégett volna a program a képernyőbe.
A monitor Samsung 913N TFT.
Nem csak a CRT monitoroknak szokása a beégés? Ha nem beégés akkor mi?
üdv:Nikon
-
amigos
csendes tag
Szasztok!Tudtok olyan progirol amiben lehet állitani a képernyő felbontását?PL:1024*720...stb:Köszi!
3800+X2 2gb ram Msi k9N
-
pington
csendes tag
Nincs valakinek egy törött kijelzős acer al1912s tft-jee lehet hogy érdekelne.
A nyáron eltévedtem a Hortobágyon, oszt csak azé nem haltam szomjan, mert a számba sírtam.
-
törölt tag
következő a problémám: van GNR TFT monitorom, ami időnként teljesen befehéredik és nem látok semmit rajta, majd egy ki-bekapcsolás szokott segíteni néha. aztán el szoktam indítani a javító konzolt és utána egy darabig jó.
most viszont az a problémám, hogy abszolult nem akar visszajönni a kép, így azt sem tudom, hogy éppen mit csinál a gép.
valakinek volt-e már ilyen problémája illetve mi a franc lehet vele? -
remington2
senior tag
Sziasztok, most vettem egy Acer AL1716-os, 17 colos tft-t. Van valakinek valamilyen tanácsa a használatával kapcsolatban?? Elég sült vagyok még tft-hez, nem értek hozzá. Annyit már látok, hogy ha tiszta fehér alapot nézek (pl. ez az oldal, amelyen ezt a hozzászólást írom) akkor kicsit bántja a szemem. Próbálgattam a brightness-t meg a kontrasztot, de még nem hoztam össze semmit (viszont az asztal / játék tökéletes). Van vmilyen ideális ötlet? Milyen felbontást használjak? 1024*768 nem tűnik rossznak, de a nagyobbakon sem rossz.
Más: hogyan tisztítsam?
Még egy: analóg bemenete van. Ez nagy baj?
És egy utolsó: a betűket olvashatóbbá tettem Cleartype-al, bár így egy kicsit furcsa lett. Nincs erre valamilyen jobb megoldás? Cleartype nélkül elég durva.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Krissz22
senior tag
válasz remington2 #1358 üzenetére
Próbálgattam a brightness-t meg a kontrasztot, de még nem hoztam össze semmit
Szerintem függ a kinti fényviszonyoktól is. Az én monitoromon elég gyorsan lehet állítgatni a Brightness&Contrast beállításokon....ha világos van a szobában, akkor a világos a jó, ha sötét, akkor a sötétebb beállítás. Amúgy én általában Brightness: 0% Contrast: 0% -on használom, mert az én szememnek az tűnik jónak, amúgy iszonyat világos lenne nekem. Ez monitor és szem függő is egyben.
Milyen felbontást használjak?
Én 1280x1024-ben használom...nekem így is olvashatóak a dolgok.
Más: hogyan tisztítsam?
Van monitor tisztító spray-em (ami egyébként hab) és fehér papír törlőt használok. De nem kell sűrűn. Szóval, ha csak por van a monitoron, ahhoz elegendő, ha lefújod róla, vagy óvatosan letörlöd. És mikor tisztítos, akkor ne nyomd be...(ezt gondolom nem kell mondani).
Még egy: analóg bemenete van. Ez nagy baj?
Nem.
És egy utolsó: a betűket olvashatóbbá tettem Cleartype-al, bár így egy kicsit furcsa lett. Nincs erre valamilyen jobb megoldás? Cleartype nélkül elég durva.
Próbáld 1280x1024-re tenni a felbontást és máris jobb lesz. -
-
tal-garius
aktív tag
Hello.
Van egy Asus MW201U tipusu monitorom. Gondom az vele h semmilyen icc profile-t se kaptam hozza es a gyarto honlapjan se talalok. Erdekelnenek a szinhu beallitasok is pl R G B hanyas erteken legyen fenyero/kontraszt stb. Elore is koszonettel,
Tal-garius -
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #1361 üzenetére
Senki? Up
-
4$T0|\|
csendes tag
Még elég régen írtam ide, hogy van egy problémám.
Notebook-omra kötöttem frissen vásárolt LCD-met ami hullámzott.
Samsung BW205-ről van szó és egy ASUS M6V-ről. A munkahelyemen is kipróbáltam, egy Philips ugyanúgy 20 colos LCD-vel és egy ASUS notebook-kal, ugyanezt tapasztaltam.
A megoldás a következő:
- a szoba másik feléből hoztam áramot a monitornak, így a hullámzás megszűnt -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 3-4 napos Samsung 931BF TFT-m.Az a gondom,hogy ,a kép vibrál.Dvi és D-sub kábellel is.Főleg lila színnél vehető észre,de némelyik windows asztalnál is látni egy kcisit.
100% fényerőn nem észlehet őa probléma.Mitől lehet? -
Peti20
tag
Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem.. Egyik ismerősöm most vett új gépet, egy 2 magos Intelt, 2 giga rammal, és egy Galaxy 7600 GT-vel... Filmet akartunk nézni TV-n, de az Nvidia Control Panellel sehogy sem sikerült átvinni a képet a TV-re, pedig minent úgy dugtunk be mint előtte a sárga ( asszem s-video) kimenet, meg még megy 2 hang kábel.. Régebben a clone beállítással tudtuk átvinni egy ati 9250-es kártyával, de ezzel a control panellel nem megy Aki tudja a megoldást, leírná nekem lépésről lépésre!!
előre is kössz a segítséget!!
Peti:)
-
tal-garius
aktív tag
Miota irtam ide a topicba az Asus monitor kapcsan h MW201U tipusu monitorhoz egyszeruen az egesz neten nem lehet talalni beallitast meg icc profilt. RGB beallitasokat meg contrast fenyero ertekeket akinek esetleg van ilyen monitorja v tesztelte leirhatna mert en vagy sotetre allitom v tul vilagos lesz v olyan vakito h megfajdul tole a szemem. Amugy a kepe eszmeletlen szep, jatekra, film nezesre is tokeletes. Erdekes h asus honlapjan sincs semmi, csak egy nagyon ocska manual.
-
szassz
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy LG H1982U-BF 19'' moncsit és segítségre lenne szükségem, először is kicsit elbizonytalanított az hogy ennél a monítornál van csak odaírva hogy 1280x1024 8bit, de közben a win azt írja hogy 32bit a színmélység, másrészt egy olyan problémám adódott, hogy a színtesztek mind jók, egy darab hibás pixel sincs mégis a bal felső sarokban a piros szín kicsit érdekes a windowsban, meg az egész kép kicsit kásás(bár lehet csak a sok év CRT után érzem annak, de nem ezt várom egy 70 ezer forintos moncsitól) akármennyit is állítgatom. Ha esetleg van valami ötletetek örömmel váromEnemy of the Enemy
-
eastsider
nagyúr
Szélén beázott TFT-vel mit lehet csinálni?
megy csak a szélén pár pixel fehér
Semmit?
[Szerkesztve] -
PiciKenny
senior tag
Hi all.. nemtudom h ide tartozik e ez a dolog..de átakartam rakni a tvre a monitort s-video kábellel. megvan ott a kép..csakhogy 16bit szint jelenít meg..nem 32öt:S segítene valaki h mi lehet a gond ?
-
GödiAli
tag
Sziasztok!
Pár napja elromlott az LCD-m, előhoztam a régi iiyama 451 pro-t rákötöm a gépre de a vista alapba nem ismerte fel. Felismertettem vele majd próbálom állítgatni de csak 75Hz enged (1 x1950-em van, 7,6 catalyst ) ráadásul a játékok nagyon sötétek lettek pedig minden maxon van! Tudnátok segíteni mi lehet a baj? Vlk azt mondta h a vista nem igazán szereti a hardver cserét, lehet formáznom kellene 1 monitor csere miatt ??? Előre is köszi ! -
Agyzuzo
addikt
Egy Syncmaster 244T moncsit nyuzok mar egy ideje es van vele egy problemam, kivancsi vagyok mas tapasztalt-e ilyet.
A lenyeg, hogy bizonyos hattereknel a monitor kepe jol lathatoan pulzal. Pl. szurke hatteren, vagy Tomcat blog oldalan eleg latvanyosan. Mintha hullamzana a kep. Kozel hajolva elegge jol latszik, nem tudom ez mi miatt lehet, monitor-hiba lenne?
DVI-n hasznalom es egy 66ooGT-vel meg egy 1950Pro-val is ugyanugy csinalta.
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Parkerov
csendes tag
Sziasztok.
Samsung 205bw képernyőjén, majdnem középen egy függőleges magenta csík jelent meg. A monitor DVI-n csatlakozik a géphez. Mi lehet ez? -
Eskimoka
tag
Hi!
A monitorom(régi crt) csatlakozójából kitört egy kis érintkező és most oda tudnám adni valakinek akinek kéne.Szóval azt kérdezném, hogy lehet-e ezzel kezdeni valamit?
Köszi a választ!Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Tituszazeb
tag
Sürgősen segítségre lenne szükségem. Ma vettem egy új gépet (ABIT KN9S, Mercury házban, többi sztem most nem lényeg). Szeretnék a géphez monitort csatlakoztatni, viszont a gép hátán csak egy táp csatlakozó van (az a fekete 3 tüskés). Egy kb 3-4 éves Fujitsu Siemens TFT monitort akarok csatlakoztatni hozzá. Szal a lényeg az, h a gép hátán csak egy táp csati van (nem tomm, h ez minden új gépnél így van e...)
sztem vmi digital kábellel kéne megoldani a dolgot, mert van egy olyan foglalat a monitorom hátán, meg a gépem hátán is.
Lécci segítsetek minél hamarabb mert itt a frankó kis gép, és most teljesen kétségbe vok esveKérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Parkerov
csendes tag
Na ez csodálatos. Megnyomtam a monitor felső káváját kicsit erősebben, erre eltűnt a lila csík. Lehet hogy ott van valami érintkezés?
-
Tituszazeb
tag
már megoldottam...hülye vok csak új kábelt vettem
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Zin
őstag
DVI az mire jo egy monitoron?thx
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Laraxior
titán
Van egy Viewsonic VX924es monitorom,és amikor filmet nézek sötétek a filmek,de csak a filmek,hiába állítok a monitoron ezt azt,nem jó.7900GS videokarim van.Mediaplayerben lehet a színekkel vacakolni,úgy tudok csak filmet nézni.Mi lehet a baj?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
q2w3
senior tag
HY!
Nincs probléma a monitorommal, hanem újatt kellene venni mert a régi már kicsi.NEm akartam új topicot írni és itt láttam, hogy felkapott a topic. Szóval egy olyan monitor kéne ami 20''-os ez azért mert 720p-t tudni kell N Wii miatt amit tv tuner kártyán csatlakoztatnék a gépre. Így már tudjátok a másikat is, hogy TV nézésre kéne, meg persez Játszani. 16:9-es arány és a felbontás 1680x1050. Ezekkel a feltételekkel együtt milyen monitort javasoltok 50-70k környékén? Én kinéztem egy ASUS MW201U nevű monitort 65K-ért, de nem tudom, hogy megfelelő lenne-e nekem. Előre köszi a válaszokat.
[Szerkesztve] -
Laraxior
titán
Szóval,újra! A monitoron van D-sub és DVI kimenet is. Ha az elsőre kötöm akkor szépen megy.Ha DVI-n van akkor a filmek elsötétednek,miért van ez? Olyan pirosas-sötétes árnyalatú lesz.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Öregem ide nem ír senki? 90ezres kacatom van de nem tudom a DVI-t használni és nincsen senki aki tudná a választ... fene elviszi...
-
Eskimoka
tag
Akkor még egyszer, hátha válaszol valaki!
Hi!
A monitorom(régi crt) csatlakozójából kitört egy kis érintkező és most oda tudnám adni valakinek akinek kéne.Szóval azt kérdezném, hogy lehet-e ezzel kezdeni valamit?
Köszi a választ!Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Nightdragon
tag
Sziasztok! Nemrég halt meg a Xerox XA7-17i LCD monitorom.
Régebben is voltak vele túlmelegedési problémák, a monitor pár óra használat után elsötétedik, majd ki/bekapcs, ezután 1-2 percig jó, de utána újra elsötétedik, és akkor lehet ki/be kapcsolgatni. Ezt egy, a monitor hátuljára rakott ventillátorral megoldottam. Ezekután következett egy újabb hiba, amit valószínűleg a túlmelegedés okozott. Bekapcsolás után ''elektronikus zizegés hang'' hallatszott, ezzel együtt a képernyő is villogott(pontosabban erősebb zizegésnél erősen elment a fényerő, gyengébbnél kevésbé), de ez úgy 5 másodperc után rendbe jött, és csak néhány naponta csinálta, olyankor amikor nem bemelegedett állapotban kapcsoltam be. Mostanában a nagy meleg hatására a szigszalaggal() hátulra rögzített ventillátor állandóan lesesett, a ragasztó a nagy meleg miatt kicsit megolvadt és csúszott. Sajna így a venti hozzáért a monitorhoz, és ettől idegesítő hangja volt, végül sok igazgatás, és egy teljes újraszigszalagozás után(ami nem ért semmit) leszedtem a francba a ventit. Örömmel tapasztaltam, hogy a túlmelegedős probléma a hosszú használat és a nagy nyári meleg ellenére sem tért vissza. Aztán elmentem, a monitort a család használta amikor elszállt, bekapcsolni már nem lehet.
A durva melegedésre oka az, hogy a monitorba bele van éítve a ''tápegység'', így nem kell külön adaptert hsználni, és a fent leírtak alapján már kiderülhetett, hogy a monitor tápegysége szállt el(minden valószínűség szerint). Nos, gondoltam javíttatásra, de amikor találtam egy honlapot ami foglalkozik lcd monitor javítással, akkor kicsit leesett az állam: 12.000 Ft + Áfa + alkatrész. Szerintem a végösszeg annyi lenne mint egy gagyibb 17''-os LCD monitor.
Létezik olcsóbb alternatíva, vmi barácsmódszer vagy bármi?
[Szerkesztve]Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!
-
Krissz22
senior tag
válasz Nightdragon #1384 üzenetére
Mostanában a nagy meleg hatására a szigszalaggal hátulra rögzített ventillátor állandóan lesesett, a ragasztó a nagy meleg miatt kicsit megolvadt és csúszott.
Ez tetszik. Moddolás a javából.
Gondolom már nem garis.
Nekem is a monitorban van a táp és egyáltalán nem ''melegszik''.
Mikor még a tetőtérben voltam ott 36!!! fok volt és semmi...
Azt szerelő mondta, hogy a tápja szállt el? Esetleg engem lehet érdekelne alkatrész áron....ha küldesz pü.-ben egy árat, azt megköszönném.
[Szerkesztve] -
Nightdragon
tag
válasz Krissz22 #1385 üzenetére
Gariból sajna egy másodperc sincs vissza, ha lett volna azonnal szaladtam volna a moncsival
Hát a képernyőnek bekapcsolt állapotban mindig elég meleg volt a hátulja, ráadásul csak a műanyag hátulját fogtam, milyen meleg lehetett belül maga a fém Én leginkább gyárihibás tápra tippelnék a probléma okaként.
Szerelő nem látta a monitort, mert ötletem nincs, hogy kihez vihetném
- pü ment -
A legjobb megoldás az lenne, ha itt PH!-n lenne vmi humánus ember aki nem pofaszaggató áron nézne rá a monitorra, esetleg a tápproblémát(ha az a bibi) tudnánk orvosolni vhogy.Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!
-
JackHammer
csendes tag
Hi!
Vettem a minap egy Samsung SyncMaster 931bf típusú monitort. 2 és fél napig tökéletesen ment viszont a harmadik nap estéjén elkezdett a bevilágítás mindegyik oldalon egyre erősebb lenni. Kb. egy óra alatt már belátszott a monitor közepéig most pedig így maradt. Azalatt a 2 és fél nap alatt tökéletes fekete volt az egész, még örültem is neki, hogy mások azt írják nem tökéletes a fekete a TFT-ken, ellenben nekem az volt. Most, hogy a bevilágítás már reggel is akármilyen színnél látszik sokat romlott a képminőség, sokkal fakóbbak a színek.
A kérdésem az lenne, hogy ez számíthat-e a hibának? Mert pár helyen olvastam, hogy felül és alul 1-2 cm-en látszik a bevilágítás, de nekem mind a 4 oldalon látszik még nem fekete színeknél is és még napközben is elég feltűnő. Valamint nem 1-2 cm fehér csík van hanem az egész monitor ''világít'', csak szélen a legerősebb... -
Krissz22
senior tag
válasz JackHammer #1387 üzenetére
Ha rendellenesnek érzed és minden állítás nélkül lett ilyen, akkor gondolom a monitor a rossz. Vidd vissza, ahol vetted, gondolom garis.
-
Shadows
senior tag
van egy asus mm19se moncsim és a splendidet szeretném olyan módon használni mint pl az asus notikon van hogy vannak variálható módok!! vagy csak a gombbal lehet ami rá van heggesztve?
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
gaben
aktív tag
Üdv!
Van egy 15'' Medion LCD-m.(Tudom nem egy nagy márka).Megjelent rajta egy vékony függőleges csík a monitor teljes hosszában.Ha kék a háttér a csík is kék,ha barna akkor barna a csík is.Ez mitől lehet?Javítható?
Segítséget előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
Sajnos én nem vagyok monitor guru, ezért nem is tudom.
Nem garis már?
A következőt csak megjegyzem...
Én nem vagyok vásárlási tanácsadó, de talán nem árt, a kevésbé ismert márkákat elkerülni És itt most nem a te monitorod márkájára gondolok.
És ha valakinek kevés a kerete monitorra, talán hosszú távon az is jobban megérheti, hogy egy használt márkásat, mint egy ''noname'' újat. Gyanítom kb 1 áron lesznek.
Szóval ismertebb gyártóktól javasolt monitort vásárolni, szerintem.
[Szerkesztve] -
pington
csendes tag
Meg tudná valaki mondani hogy acer tft hez hol lehetne alkatrészt beszerezni házi barkácsolás szintjén
A nyáron eltévedtem a Hortobágyon, oszt csak azé nem haltam szomjan, mert a számba sírtam.
-
Ademon
csendes tag
Üdv!
Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy biztonság és hibásodás szempontjából lényeges-e, hogy mekkora képfrissítésen futtatom a monitort? Egy Viewsonic VP930-om van, nincs is semmi baja, 60Hz 75Hz képfrissítéseket lehet benne beállítani, nálam 75-n van. Jelenthet esetleg valami problémát a jövőben, hogy a magasabb beállítható képfrissítést használok?
Más:
Úgy tudom vannak pixelhiba ellenörző programok. Eddig semmi hibát nem tapasztaltam a monitoromon, de esetleg azért végigfuttatnék egy ellenőrzést, ha lehet. Honnan lehet letölteni egyet?
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
1. Az első kérdésre válaszolva, valakitől én is hallottam ezt, de hogy mennyire igaz Én nem veszek észre különbséget, ha 75 vagy 60Hz-en van a monitor.
2. Van az everestben is (eszközök>monitor diagnosztika). Váltogatja a színeket és közben pásztázd végig a monitort. De a Contrastot és a Brightnesst tedd 100%-ra. -
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsokat kérek szépen az alábbi problémámhoz:
Samsung 710N LCD monitorom van, feltelepítettem egy játékot (world poker 2) amiben nem lehet állítani
a felbontást, (a monitor menüje szerint ez 800x600) Elindul a játék, kijön egy kis OSD
ablak,hogy ez nem támogatott felbontás, az ajánlott (a monitor max.-ja) 1280x1024,
és utána fekete képernyő, ha kikapcsolom és vissza, visszajön a kép, de pár másodperc
múlva ismétlődik a dolog. Nagyon szeretnék játszani a progival,mit tudok tenni?
Van valami progi erre?
A max herz frissítésben meg 85 Mhz, ezt sem akarja.
(Videókarim Galaxy 7900GS Super)
Előre is köszi a válaszokat
Üdv.: -
JackHammer
csendes tag
válasz Andrewstarr #1397 üzenetére
Állítsd be a parancsikon tulajdonságainál hogy ablakban futassa vagy nyomj a már elindított játékra Alt+Entert
-
bobalazs
nagyúr
Piacon vettem egy mcm 1902, Siemens típusú monitort, 19colos, de ki nem tudom próbálni mert d-sub 15 ös kimenete van beépítve a monitorba, tehát nem kábelos!!
Namármost, hol lehetne ilyet kapni, ill mennyiért, meg tudná valalki mondani?
D-sub 15ös ből kéne kihosszabítani ugyanugy d-sub 15ös végződéssel. -
bobalazs
nagyúr
válasz Andrewstarr #1397 üzenetére
attól függően hogy ati vagy nvidia kártyád van, sok progival be lehetne állítani a maximális képfelbontást, ilyen pl. a riva tuner(nem tom hogy atihoz jo e, nekem nvidiam van) megoldás lehet az is ha az eszközkezelőben a monitor meghajtóját lecseréled a te monitortipusod meghajtojára, és nem plug and play monitor fog ott szerepelni, elvileg akkor nem enged más frekvenciákra váltani, egy programnak se, tehát a pokerosnak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest