- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airnold
tag
Ma nincs kérdés?
-
MODERÁTOR
Valószínűleg nem várható ma kérdés. Eddig is "túlteljesítették" a keretet.
Mivel a játék két hetes, várhatóan (2*5 nap) 10 kérdés várható. Az előző játékokban is annyi kérdés volt, ahány munkanapig a játék tartott.
Mivel 6 kérdést tettek fel eddig az 5 nap alatt (valszeg ma már nem lesz), és jövő hétre várható még 4 darab. (véletlenszerű elosztás)Amúgy sem kell aggódni, mert nem marad le senki sem a kérdésekről. Ha Te pl. csak szerdán tudnád megnézni újra a kérdéseket, akkor sem lenne baj, mert bármikor lehet válaszolni rájuk (a játék végéig).
Senki nem marad le semmiről (persze jövő hét péntekig azért be kell nézni a Mobilaréna oldalára... ).Harrrr!!!!
-
menyko
tag
áhh.. pedig úgy játszanék már
-
MODERÁTOR
válasz #05304832 #159 üzenetére
Ez itt a Nagy Mobilarena karácsonyi nyereményjáték topikja. A te problémádnak pedig itt a helye ---> Telefonkezelő-szoftverekről (pl. PC Suite) általában vagy itt Azonnali (mobilos) kérdések órája
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Kiskokó
veterán
Na vazzeee legjobb havernka odadom a 100ezres fényképezőt.. szalagavatója csak egyzser van szegénynek... erre kivete egyik osztálytársa a zsbéből és nem elejtette
ezé mostmá rélelg jó lenn ha nyernék itt valamit| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kyller
senior tag
Van új kérdés
Nem volt túl nehézEternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Lompos48
nagyúr
Van ott `már nyócadik es...'
-
legiaap
félisten
Azt hittem már nem is lesznek kérdések
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
domi007
őstag
Én is kettőt fejbő vazzzeee
De jó kis nyeremény:
Dell Inspiron 1501+cuccok
Ezt elfogadnám...(bár sajnálom benne a pici AMD-t, c2d rulezz, dehát -ahogy írtátok-ajándék lónak...)Ja, és THX a gamért, remélem lesz 1-2 nehéz kérdés is, hogy hulljon a férgese
(eddig ugyanis minden nyereményjátékon a válaszadást 1-2perc gúgli előzte meg...most meg pff..fejből...ááá)
Üdv:
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
nagyúr
Ezek nem voltak túl nehéz kérdések
-
Kiskokó
veterán
ÓÓ je Nokiás kérdések igy tovább...
Nokia Forever.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
sztyui2
őstag
Jaja. Nokiás kérdések jók. Fejbű...
Jók ezek a kérdések. Mér lenne jó, ha atomnehéz lenne? Mondjuk keressétek meg, hogy mikor volt az első hír az iPhone-ról? Na? Nézzük segít-e a google? Sztem jók ezek a kérdések, bár tény, hogy eddig mind fejből ment, kivéve a HSDPA-s[ Szerkesztve ]
-
Endroo
csendes tag
Már csak egy kérdés lesz egész héten???? Eddig tényleg nem voltak tul nehezek, reméljük az utolso kérdés rágos lesz pár embernek. Hájrá. Go for the price!
-=|Endroo|=-
-
Efreet
senior tag
biztos jóval több kérdés lesz még, inkább 20 körül lesz szerintem összesen.
már majdnem 10 kérdés volt, és a fő ajándékszponzortól még nem is voltak kérdések
valamint elég valószínű, hogy nem lesznek nagyon rágós kérdések, hiszen az a cél, hogy minél többen játsszanak (és keresgéljenek a mobilarena és a szpozorok oldalán), minél több ember legyen esélyes nyerni.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
ZoZa™
senior tag
A tavalyi játék nagyon "izgalmas" volt, a nép fele azon a bizonyos HSDPA lefedettség kérdésen szállt el.. Magam is 3 különböző eredményt találtam a keresőben, ebből kettőnél ott volt a dátum, tehát lehetett választani. Aki meg a 3. oldalról nézte.. Az majd idén jobban utánajár
-
Adrienn
csendes tag
Én egy laptopot szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nekem még a blogolós kérdés mindig nem vilagos, mert:
lehet, mert a böngészövel talalsz egy net/wap-oldalt, ahol blogolhatsz és mint ilyen, LEHET blogolni vele, vagy NEM LEHET, mert nincs rajta blog funkcio, vagy LEHET, mert van rajta blog funkcio de akkor egyértelmü, de nem az... -
ZoZa™
senior tag
válasz South Velen #178 üzenetére
Az ilyen jellegű kérdések mind mind hasonló "szisztéma" alapján oldhatóak meg.
-
AS
félisten
HSDPA kérdés még mindig nem világos ugyan is az új Samsung oldal már csak egy adatot ir, más oldalakon meg mást.
De én samsung.hu nak hiszek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kyller
senior tag
válasz South Velen #178 üzenetére
[Ld. az első hsz...
Ne legyen belőle rendszer!!!][ Módosította: Viktor0610 ]
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
AS
félisten
válasz South Velen #184 üzenetére
Nekem igen mert láttom a g800 am ban hogy benne e van vagy hogy nincs.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
Tomics
addikt
válasz Viktor0610 #188 üzenetére
igen, a kivételre gondoltam, nem az összesre...
PH! addikt since 2004
-
nagyúr
Az sem egyértelmű, mert én csak most kapcsolódtam bele a játékba, de 3 oldalon 3 félét olvastam...
-
Dashes
őstag
Blog-os:" nem kell itt annyira túlaggódni meg túbonyolítani"
HSPDA-s: "2 megoldást is elfogadnak, nem kell itt annyira túlaggódni meg túbonyolítani."
Nem írta, hogy elfogadnak, azt írta, hogy csak az utóbbit értette a blogos kérdésre.KaiotEch: Blogolási funkcióra gondolnak, ezt is leírták.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Inkább elmegyek és megnézem, hogy van-e ebben a G800-ban blogging... Az a legbiztosabb. Valahol csak találok. Fukarban vagy pannonnál kell lennie...
Harrrr!!!!
-
nagyúr
Hát mitnemondjak ez a Témobilos szép kis kérdés...
-
ZoZa™
senior tag
kell valakinek a másik 5500?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest