- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szép a drop point pengével ez a kis titán Mini Begleiter. Videó
-
End-ru
aktív tag
Sziasztok! Spyderco Centofante bicska clipjéből kihullott egy csavar. Tudnátok segíteni milyet kellene bele rendelnem?
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
nrg.960
tag
Hali. EDC-re Spyderco Para 3 G10 vagy Native 5 G10? Mind a 2 nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
BloodRay
veterán
válasz nrg.960 #7807 üzenetére
Mindkettő jó kés, ha nem durvább felhasználásra kell akkor a Para 3 zárja sokkal kényelmesebben, gyorsabban nyitható, zárható. Native 5-é meg erősebb.
Klipje egyiknek se az igazi szerintem, de a Para 3 zsinórlyukja elég fogyatékos helyen van ha ez számít."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
Van öt olyan fórumtárs akit érdekel ilyen clip Para 3-hoz?
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #7641 üzenetére
Megérkezett ez a clip a Para 3 LW-hez, de nem nyerte el a tetszésemet. A legalját mozgatva van oldalirányú játéka, ehhez képest a gyári drótclip stabilan ül a helyén. Az ebayes clip két kis kapaszkodója a csavar alatt vékonyabbnak tűnik, mint a gyári drótclip ugyanezen része, így szerintem más Spydercohoz sem jó a gyári csavarral. Talán egy leheletvékony alátét segítene lenyomva tartani, de ilyen kis csavarhoz való nincs kéznél. Kár érte.
"nincs rá lezsóidő"
-
veterán
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #7813 üzenetére
Nekem is fáj. Ez az egyetlen jó minőségű clip ami teljesen elrejti a kést a zsebben. A 10eFt mégis kicsivel jobban hangzik mint a 15eFt, ha lenne jelentkező.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #7817 üzenetére
Na erre nem is gondoltam.
-
dzsi23
addikt
válasz Donki Hóte #7817 üzenetére
Nem várnék 5 emberre csak azért, hogy el tudjuk osztani a pk-t, főleg, hogy már csak 4 darab van készleten. Ráadásul a klip is marhára túlárazott, szal ha már lúd...
-
veterán
-
BloodRay
veterán
Mert rendes tulaj vagy.
Amúgy tényleg totál elképzelni nem tudom, hogy úgy használnék kést.
Amúgy meg kíváncsi vagyok kedves vámos kollégák meddig gyönyörködnek a csomagomban, vajon tovább tart e míg Pestről Pécsre jut a csomag, mint míg USA-ból ideért?..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
válasz BloodRay #7828 üzenetére
Tuti. Szerintem még mindig el vannak havazva, meg nem is a vámolás, hanem a kézbesítés. Értesítést kaptál már, hogy fizetni kell?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
BloodRay
veterán
válasz Digitalpimp #7832 üzenetére
Nem, de azt legutóbb se, csak jött a papír, hogy átvehetem a postán. Az utólag fizetendő összeget meg ott mondták. Nade meglátjuk. Addig is terhelem a nyomkövető oldalt.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
Megint találtam egy gyöngyszemet.
Videó -
peestike
őstag
válasz #86883328 #7834 üzenetére
Van ez olcsóbban is, igaz más a nyitás. Nekem ez van. Anno aliról 59.78 volt. Nyitószemölcsöt tehetnék rá, de szerintem felesleges,gyorsabban nyílik a flip-pel. Erősen gondolkodom egy elementum-on, de ez a video elbizonytalanított. Persze nyitott vagyok a meggyőző érvekre, rég vettem kést....
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
törölt tag
válasz peestike #7835 üzenetére
Nagyon szép az a Kizer. Én már flippert nem keresek. Felesleges mozdulatnak érzem a nyitást követő fogás váltást, valamint nincs hozzá deep carry clip. Utóbbi nélkül már nem veszek bicskát. A Kwaikent - mint utolsó flippert - még kivárom mert egy öltönyös szetthez tökéletes lesz.
-
-
-
-
nrg.960
tag
Tegnap befutott a Para 3. Aránylag egész gyorsan. Kedd éjjel rendeltem a Bladeshop-tól, valószínűleg az utolsó darabot kaptam, mert levették a weboldalról ezt a sima fekete és a camo markolatos modellt.
Eddig tetszik ez a kis motyó. Majd még jön hozzá a DeepCarry, aztán szerintem rendben is lesz.
Egy olajozás azért szerintem ráfér, hogy szebben nyitódjon. Ki milyen olajat ajánlana hozzá, vagy abban már nincs olyan nagy megfejtés?Ui.: Ha esetleg valaki tudná, hol tudok rendelni emberi áron bordó vagy olyan bordó-camo markolatot hozzá mint az utolsó képen, azért hálás lennék.
-
Immy
őstag
Sziasztok,
https://www.victorinox.com/ch/en/Products/Swiss-Army-Knives/Swiss-Cards/Swiss-Card-Classic/p/0.7122.T2
Elveszett sajnos a kicsi kés ebből. Szerintetek alkatrészként lehet hozzá venni valahonnan?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz nrg.960 #7841 üzenetére
Gratula Nekem is befutott a Para 3 (ebay), már csak ezt a clipet várom hozzá: ali2. Majd fotózd le légyszi, hogy a deep carry clippel milyen, illetve van-e hotspot a bicska használata közben miatta? Ennél a Para 3-as lengyel ebay eladónál megfigyeltem, hogy először felemeli az árát 63e HUF-ra, majd onnan viszi le 53e HUF-ra - ekkor érdemes megvenni. Emellett a leírásban S30V szerepel, de a pengén S45V van. A barcodespider.com rendben lévőnek mutatja a doboz kódját, illetve a számlán kívül blokkot is kaptam hozzá.
Olajozáshoz egy ideje már a Ballistol Univerzális olaj van képben. Ezzel a pengére is szoktam cseppenteni egy leheletnyit, ha meg akarom tisztítani a különféle ragacsoktól (szigszalag stb.). Régebben használtam WD40-et és sima műszerész olajat is. A mechanikához mindegyik jó, viszont a Ballistollal egyrészt lehet utána kájálásra használni a bicskát (nyilván ilyenkor el is mosom utána a pengét), másrészt bőr tárcát is be lehet vele kenni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nrg.960
tag
válasz BloodRay #7843 üzenetére
Köszi szépen! Igen, azt a klip-et rendeltem amit petipetya belinkelt, és abból is a simát. Késes ismerőssel szerintem fel fogom picit políroztatni, hogy hasonlítson a gyárira, feltéve ha fel lehet.
#7845petipetya
Köszi! Na akkor majd rendelek egy ilyen olajat, aztán szétkapom a kicsi pókot.
Ui.: Fasza az a CasiOak!
Képekkel meg majd jelentkezem, hátha találnék rá egy bordó-digitalcamo markolatot is, na az onnantól teljes szerelem lenne.Nem vagyok a szavak embere..
-
BloodRay
veterán
válasz petipetya #7844 üzenetére
Még azt is odaírják a kis kínaiak, hogy Lynch. Szép.
Amúgy majd írjátok meg, hogy milyenek, mert a Smock maradt, ahhoz nekem is kellene egy új clip.
Szerintem már ahol elfogyott a régi készlet, csak S45VN-es Para 3-ak vannak.
Posta(vagy vámosok) nekem még mindig Pesten hokizik a késem mellett..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
nrg.960
tag
válasz BloodRay #7847 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem, hogy egyiken S30V másikon meg S45VN-t látok, itt mi az eltérés a 2 "anyag" közt? Mondjuk nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert itthonról akartam vásárolni, elég sok a kajli belőle, ezt meg annyira nem vágom és nem akartam rászaladni egy hamisra. Így erre volt lehetőség.
-
BloodRay
veterán
válasz petipetya #7848 üzenetére
Egy custom Ace Sonoma lesz. Az amcsik csináltak képeket róla, de azokat nem tölteném fel, túl jók lettek.
nrg.960 - > S45VN újabb, nagy különbség amúgy nincs, elvileg kicsit éltartóbb.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.