Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabork1003

    csendes tag

    Hali!
    Muszáj, hogy leírjam! Sikerült életre keltenem a nyomtatót. HP 309g beszáradt fejjel! Cirka egy-másfél éve vesztegelt így. Nem sokan kecsegtettek. A HP oldalán leírtak szerint kezdtem, melegvizes áztatással. Nem igazán sikeresen, ám a csap alatt megindult némi szín! Sokadjára próbálkoztam, de a nyomtató még mindíg a "patron beigazítás nem volt sikeres" mondattal hálálta meg fáradozásom. A baj, hogy ebből nem nagyon derül ki a hiba! Ám a fekete az fogott! Csak azért is kísérleteztem, alkoholt is bevetve! Újabb, jobb minőségű patront raktam bele. De nem segített.
    Ma elhatároztam lesz ami lesz, először alkoholba áztatom, ha nem jó, nitrohígítóba. Már úgyis mindegy!
    Az alkohol, ismét oldotta a tintát, de a víz is, úgyhogy nagyon nem bíztam. Ám vettem egy fecskendőt, és egy megfelelő méretű nipolán csövet ráapplikálva nyomással átmosattam a fejet. Először meleg vízzel. Látom a fúvókák köpik a vizet. Na, akkor az alkohol. Az is jött! Be a nyomtatóba, bele a festék, próba! S NYOMTAT! :C
    Be is sikerült igazítania a patronokat! (azt gondoltam ugyan, hogy ez alatt a megfelelő működést érti, de ez egyáltalán nem egyértelmű hibaüzenet)
    Szóval ugyanolyan szépen nyomtat, mint korábban!
    A HP Solution Center kissé hiányzik, de megoldom!
    Összefoglalva, az áztatás nem elég, szerintem a nyomástól tisztultak ki a fúvókák!

    Fegyvertelen emberrel, nem lehet szellemi párbajt vívni!

Új hozzászólás Aktív témák