- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz fericske #69319 üzenetére
A nevezett árkategóriában kb. ezek vannak, az már más dolog, hogy mennyire vannak kihajtva, viszont azért egy elfogadható szintet biztos hoznak a cuccról, az a 4/7 Vrms kimenet nem kevés.
Plusz ahogy irta meghallgatja, szóval majd eldönti, hogy tetszik-e neki az, amit a cuccával hoznak.
[ Szerkesztve ]
-
RIKKANCS
újonc
Szia!
Nagy mellénnyel írtam, hogy majd meghallgatom az általad ajánlottakat, de már látom, hogy a Fostex és Klipsch esetében erre nincs esélyem, ráadásul mindkettő durván túllépi a tervezett keretemet. Marad tehát a P9 Signature.
Kérlek, a tervezett max. 350-es kereten-akár lényegesen - belül maradva javasolj még egy párat meghallgatásra. -
Rikkancs1950
csendes tag
Szia!
3 éve kértem és kaptam tőled is segítséget fejhallgató vételére (több évtizedes hangfalas zenehallgatás után), és úgy adódott, hogy inkább zártakat hallgattam meg. Bár találtam köztük számomra megfelelő hangút, de nem tudom megszokni a zártak hangszínpadát, hogy minden a fejemben, a füleim között szól. Ott ülök a zenészek között, és ez nekem nem természetes.
Kipróbáltam egy nyitottat is (DT990/32), amely a tér szempontjából már sokkal jobban tetszett, de magasban túl sok nekem, és a mélyek minősége és talán a mennyisége is elmarad a részemről elvártaktól.
Korábban javasoltad a Klipsch HP3-at. Kérlek, hogy ajánl még meghallgatásra egy két nyitottat, melyek a jó hangszínpad mellett a korábbi bejegyzésemben (69315) kért hangképnek is megfelelnek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest